• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Hamilemiyimdir?

merhabalar, ya ben de 21 gün doğum kontrol hapı kullandım şuan ara dönemdeyim. fakat 2-3 gün önce bi akşam hapı almayı unuttum, tam o gün de eşimle ilişkiye girmiştik! ertesi akşam 2 hapı birden aldım ama bilemiyorum, hamilelik riski nedir? şuan da böyle tam yumurtalıklarım üzerinde hafif ağrı hissediyorum... adetime en erken 9-10 gün var daha. acaba hapın etkisi mi, yoksa...???

dediğin şey çok küçük bir ihtimal canım..

hamil kalmak o kadar da kolay değilmiş yaşadım öğrendim..dk hapıyla hamile kalmak zor canım...bence korkmana gerek yok..

hımm... ok :) Doğum kontrol hapını bırakıp hamile kalmak isteyenler için hayıt tohumunu söylüyorlar. Hormonların hızla toparlanmasını, östrojen seviyesinin artmasını sağlıyormuş. ve doğurganlığı arttırıyormuş. tek şart ise en az 3 ay düzenli kullanım. ben de hapı bıraktıktan sonra bu bitkiyi içemeye başlıcam. Hamile kalmak isteyip de kalamayan herkese de burdan söylemiş olayım... ;-)

benim adetim sadece bir gün geçti ama hiç belirti yok.
her ay bi önceki ay olduğum tarihten 2 gün önce adet oluyordum
ve bir hafta önceden belirtileri başlıyordu şuan hiçbir belirti yok
idrar testi yaptım bu gece ve negatif çıktı biraz hüsrana uğradım
sizce kan testi yaptırmalımıyım:18:

merhabalar, ya ben de 21 gün doğum kontrol hapı kullandım şuan ara dönemdeyim. fakat 2-3 gün önce bi akşam hapı almayı unuttum, tam o gün de eşimle ilişkiye girmiştik! ertesi akşam 2 hapı birden aldım ama bilemiyorum, hamilelik riski nedir? şuan da böyle tam yumurtalıklarım üzerinde hafif ağrı hissediyorum... adetime en erken 9-10 gün var daha. acaba hapın etkisi mi, yoksa...???

hamıle kalma olasılıgın bencede yok gıbı bısey zaten hapın prospektüsünü okursan unutulan zamanda sabah ıkısını bırden alın yazıyor sen deo yle yapmıssın bende 2 yıla yakın hapla korundum en fazla 1-2 kere basıam geldı bu durum ve sneın gıbı yaptım hamıle kalmadım .

benim adetim sadece bir gün geçti ama hiç belirti yok.
her ay bi önceki ay olduğum tarihten 2 gün önce adet oluyordum
ve bir hafta önceden belirtileri başlıyordu şuan hiçbir belirti yok
idrar testi yaptım bu gece ve negatif çıktı biraz hüsrana uğradım
sizce kan testi yaptırmalımıyım:18:

Bir yerde okumuştum, ilişkiye girdiğin tarihten en az 2 hafta sonra idrar testi sonuç verirmiş. ama kan testi ise 2-3 gün sonra da sonuç verirmiş...

merhabalar...
BEnim durumum çok karmaşık... Genellikle 28-30 gündür adet döngüm... Bugün 40. günümdeyim... 36. günde ve 39. günde gebelik testi yaptım negatif çıktı... Son adetimin ilk günü yazz 24+4 kullanmaya başladım kanamam uzun sürünce bıraktım... İlacın yan etkisi olabilir mi diye düşünüyorum... Kafam çok karıştı... Yarın doktora gideceğim ama gidene kadar bu belirsizlik beni öldürecek gibi...

arkadaşlar bende bugün kan test yaptırdım, yeni evliyim ve henüz bebek için hazır değiliz
sonuç:
Ad Sonuç Normal Değerler Birimi
Beta-hCG <0.5 0.5 - 5 mIU/mL

ben hamile olmadığımı düşündüm, anlayan biri banada yardımcı olabilirmi?

arkadaşlar bende bugün kan test yaptırdım, yeni evliyim ve henüz bebek için hazır değiliz
sonuç:
Ad Sonuç Normal Değerler Birimi
Beta-hCG <0.5 0.5 - 5 mIU/mL

ben hamile olmadığımı düşündüm, anlayan biri banada yardımcı olabilirmi?

hamilelik testiniz negatif çıkmış. yani hamile deilsiniz.

Back