- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayılısı canım.daynadan haber yok bu arada neyse tosticim ben cıkıuorum kib. bay görüsmek üzere
kızlar benim yaklaşık 1.5 haftadır adet olucakmışım gibi bel ağrım var gögüslerimde hassaslaştı.test yaptım geçen perembe negatif çıktı.en son 3 martta regl oldum neden olabilir bu ağrı aynı adet sancısı gibi belim ağrıyoooo
:CüvCüv:
inşallah olmazsın canım danyayı merak ediyorrum ne oldu acaba benımde bugün 9. gün bakalım artık hayırlsı
bende danyayı merak ettmdı.
canım sen daha kaç gun beklıycen..belırtın varmı..
benımde bugun gelmesı lasım adet gunum..amma karnım 4 gundur felaket agrıyor..amma daha bırsey yok..bakalım bende şüphelenıyorum kendumden..sempatiksalakcinni
sonuçta adetim 2 hafta önceydi daha 1 ay bile olmadı uzun bi zaman değil adetten önce böle bi ağrı olması pek normal gelmedi hiç olmuyodu böle çünkü.sizce bu yaşadıklarım hamilelik belirtiler olabilirmi??
ben 15 günum gecene kadar beklım diyorum dayanabılırsen danya bır ara girid ama yazmadan cıktı bılmıyorum acaba negatif mi sonuç aldı
martın 2. de birlikte olduk ertesi gün yani 3. adet oldum ayın 7.de adetm bitti.12 de tekrar birlikte olduk çok özür dilerim ama 2. dede içime boşalmıştı hemen kalktım tabi beklemedim ama hamiş kalmış olabilirmiyim dediğin gibi bekleme lazım ilgilendiğin için çok tşk ederim toocaman öpüyorum seniiii opuyorumnanaktanolabılır canım 3. adet olmuşsun 10 nunda bitse yumurtlama günların gecmiş kalmış olma ihtimalın var canım hayırlısı umarım hamılesındır beklemekten başka care yok
martın 2. de birlikte olduk ertesi gün yani 3. adet oldum ayın 7.de adetm bitti.12 de tekrar birlikte olduk çok özür dilerim ama 2. dede içime boşalmıştı hemen kalktım tabi beklemedim ama hamiş kalmış olabilirmiyim dediğin gibi bekleme lazım ilgilendiğin için çok tşk ederim toocaman öpüyorum seniiii opuyorumnanaktan
sonuçta adetim 2 hafta önceydi daha 1 ay bile olmadı uzun bi zaman değil adetten önce böle bi ağrı olması pek normal gelmedi hiç olmuyodu böle çünkü.sizce bu yaşadıklarım hamilelik belirtiler olabilirmi??
inssllh camım eniş vsrdır üstüne görme nasıl oluyor
canım sen test yaptın mı
evet tatlım geçen hafta perşembe yaptım ama negatif çıktı.
evet tatlım geçen hafta perşembe yaptım ama negatif çıktı.
acaba diyorum bu ağrı ve göğüslerimdeki hassasiyet hamilelik blirtisi olabilirmi?