Acaba Hamilemiyim Diye Düşünmememin Bir Yolu Var mı?

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
48
sanki içimde bu ay hamile olabileceğim gibi bir his vardı... ama olmadı bugün hastalandım. sinirlerim aşırı bozuk eşimin yüzüne dahi bakmadım nedense bakamadım, sanki suçluymuşum gibi ne alakası varsa. her ay düşünmeyeceğim diyorum ama yapamıyorum gün saymaktan kendimi alamıyorum kızlar yardım edin nasıl düşünmemeliyim.klava:

maalesef canım bende 2.5 yıllık evlıyım her adet gunume yakın ümitlenıyorum ama sonuc devamlıda aklımda varmıkı yokmukı allah hayırlı evlat versın cümlemize inşaallah

yok be güzelim olmuyo bende her ay düşünmücem diyorum olmuyo olmuyo olmuyo.hayırlısı artık.en kısa zamnda allah bizede göstersin inşallah.

aynisini bende yasiyorum artik testleri esimden gizli yapiyorum cunku onunda bosa umutlanmasini istemiyorum.

aynisini bende yasiyorum artik testleri esimden gizli yapiyorum cunku onunda bosa umutlanmasini istemiyorum.

canım bende eşimden gizli test yapıyorum.artık ona söyleyemiyorum.dün adet olmam gerekirdi.bugün daha olmadım.inşallah olmam ve bebeğime kavuşurum ama üzülüyorum işte umut....

Canımcım. benim iki tane çocuğum var ve bazen oluyor ya:acaba gene hamilemiyim diye düşünüyorum.
Bilemiyorum ama en az sizin ki kadar kötü hissediyorum o zamanlar ve
adet olunca da üzerimden 1 ton yük kalkmış gibi rahatlıyorum.

Allah hayırlısını nasip etmiştir deyin ve takmayın kafanıza canım.
rabbim herşeyin hayırlısını bilir ama biz bilemeyiz.
Her şer de ne hayırlar olduğunu biz göremeyiz...

düşünmemenin bir yolunu bulursanız arkadaşlar ne olur bana da söyleyin ben 3 yılda hala bulamadım da....

Düşündükçe stres oluyorsun canım.
Stres de çok olumsuz etkiliyor, bütün doktorlar söylüyor bunu.

Benim de çocuk isteyen bir arkadaşım var 10 yıldır.
"Artık hiç beklemiyorum ve acele etmiyorum. En olmadı tüp bebek yapılıyor zaten" diyor.

bende aynı sizler gibiydim kızlar...bi yolu varmı yok ne zamanki hamile olduğunuzu öğrenirseniz o zaman sanki bu günleri hiç yaşamamış gibi olursunuz..benim şu an 4 yaşında bi kızım var ve pkos hastasıyım....sizi benden iyi kimse anlayamaz....inşallah sizde bi gün bu yazıları yazarken benim kadar rahat olursunuz bi tane oldu ya ikinci olurmu olmazmı beni o kadar korkutmuyor açıkçası..

canim inanki bende aynen o haldeyim her ay bir umitle beklemek ve sonrasi.... morel bozuklugu.ama morelimizi yuksek tutmaliyiz allah olmayan herkese versin.sabir tek caresi bu bu arada ben yeni uye oldum :asigim:

kızlar bende aynı durumdayım gerçi bu korunmadığımız 2. ay ama korunduğumuz zamanlarda bile adetim geciktiğinde heveslenirdim valla bunu engellemenin bir yolu varmı, rabbime dua ediyorum bir an önce eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasib etsin diye... Allah çok büyük çookk

aynen aynen aynen arkadaşlar, yok bunun bi yolu, düşünmeden olmuyo

valla dağa çıkıp şahika gibi bağırasım geliyooo istanbul tarzanı diye çıkarım haberlerde Artık:)

inşallah rabbim hepinizi bebişlerine kavuşturur .kimseyi mutluluktan mahrum bırakmaz .bebeğiniz olmasada dünyanın en güzel annelerisiniz .sakin ve mutlu bir yaşam dileğim hepinize.

nıfı oda işin ayrı boyutu zaten bebek mağazalarını gördükçe ben ne zaman bunlarda alışveriş yapacağım, ne zaman bebişime mamalar hazırlayacağım ne zaman yataktan bebiş ağlamasıyla kalkacağım ah ah düşünecek ve yapmak istediğim o kadar çok şey var ki kızlar inşallah Allah hayırlısıyla bizi isteğimize kavuşturur.....

aynen her ay acaba hamilemiyim diyorum amaa ne yazık ki sonu hüsran oluyo hiç bi yolu yok aklımızdan ve kalbimizden çıkaramayız

evet canım ben ümıtlenıyorum kocama bellı etmıyorum offf cok zor bişey yaaaaaaaaa

ben evlenir evlenmez hamile kaldim acikcasi o kadar erken istemiyordum ve evliligimin tadini cikaramadan hemen oldu diye cok uzuldum cunku bircok seyin gidisatini degistirdi cocuk benim hayatimda mutluluguma da mutluluk katmadi bircok sorunu da beraberinde getirdi ama yine de onu dunyadfaki herseyden herkesten cok seviyorum ona gelecek zarar bana gelsin umarim hayirli zamanda olur cocuklariniz..

canım bende aynı durumdayım.millet korunurken hamile kalıyo ben karunmuyorum ve olmuyo.seni çok iyi anlıyorum.adet günüm yaklaştıkça korkuyorum.olmaması için dua ediyorum ama kısmet işte isteyince hemen olmuyo ama gelde bunu beynimize anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…