Arkadaşlar kk da daha yeni üyeyim. Uzun zamandır takipteyim. Ama yazmak şimdi nasip oldu. Açmış olduğum konu daha öncede açılmıştır muhakkak ama acemi olduğum için ne yapacağımı bilemedim ve bende konu açtım . Yardımcı olursanız sevinirim. Klomen kullandım. 3 tane yumurtan oluşmuş. Biri 22,16,15 mm. Doktor cumartsi pazar ilişki önerdi. Yaptık. Kasık Ağrı'larım oldu yumurtladığımı akıntımdanda farkettim. Neyse pazartesi yani dün kontrolüm vardı. Doktor yumurtanın birinin çatladığını diğerimin de çatlama ihtimali olduğunu söyledi. İlişki önerdi. Yani ikiz ihtimali varmış. Çok sevindik neyse bu sabah çok fena adet olacakmış gibi kasık Ağrı'larım vardı. Şuanda sabahki gibi olmasa da Ağrı'm var ve dokununca Ağrı'mı hissediyorum. Adetime 9 gün var. Hamile kalmayı çok istiyorum. Düşünmek istemiyorum ama morale çok ihtiyacım var desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Beklemek gerçekten çok zor. Sizce hamile miyimdir? Sizler tecrübeli ablalarımsınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acaba hamile miyim?????
- Konu Sahibi Mrsu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen yumurtlama hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayyy Can'ım benim inş güzel haberlerini bekliyorum. Adet gününe ne kadar varMerhaba şekerim inş hamilesindir bende senin gibi bekleyenlerdenim. Bende klomen kullandım catlatma ignesi vuruldum 3 4 gündür çok kötü bel ve kasık ağrım var. İnş hamileyizdir. Adet gununu beklemekten başka çare yok 8ns olmayız da hamile kalırız
- 17 Mayıs 2016
- 976
- 309
- 103
Canim yaa ben simdi okuyorum. Insallah hamilesindir. Insallah hemde ikiz olurCevap yazacak olan yok mu
Evet ama bekleniyor da şu kafamı bir rahatlatabilsem birde kasık Ağrı'larım olunca iyice ümitlendim işteAy canım inşallah hamilesindir inşallah. Ne kadar güzel ikisi çatlarsa ikiz :) Allâh gönlündekini nasip etsin ama çok erken daha.. Sabırla beklemelisin :)
- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
İnş cnm benim hep ikiz için dua ettim Ama Bi tanesi çatlamış diğeride çatlayabilir Dedi doktor mümkün mü ki kfamkarıştıkibenimİnşallah bekleyen herkese bu ay o sevinci yaşatsın rabbim. Bende de kasık Ağrı'sı olmuştu birde uyku dualarim sizlerle kizlar
- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
Haklısın bitanem bende hiç sevmem çok erken bekle laflarını ama gerçekyen 10 gün çok erken çünkü belirti olması için yerleşmenin gerçekleşmesi lazım diye biliyorum. İnşallah gönlünden geçen olur canım inşallah hamilesindir yumurtaların döllenmiştir :)Evet ama bekleniyor da şu kafamı bir rahatlatabilsem birde kasık Ağrı'larım olunca iyice ümitlendim işte
İnşaAllah burada güzel haberlerimi verirmHaklısın bitanem bende hiç sevmem çok erken bekle laflarını ama gerçekyen 10 gün çok erken çünkü belirti olması için yerleşmenin gerçekleşmesi lazım diye biliyorum. İnşallah gönlünden geçen olur canım inşallah hamilesindir yumurtaların döllenmiştir :)
- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
Adetine daha var tutmasi cok mumkun Seninkine benzer arkadasim da olmustu cok ilginc ti 3 üz olmustu ne verirse allahtan insallah gonlunce olur en önemlisi stres yapmadan su zamani atlatmak kulaga cok alisik laf gibi geliyor ama gercekten cok onemi varİnş cnm benim hep ikiz için dua ettim Ama Bi tanesi çatlamış diğeride çatlayabilir Dedi doktor mümkün mü ki kfamkarıştıkibenim
Evet doğru haklısın tatlım sabretmek gerekiyor canı veren Rabbim bu ARada arkadaşının durumunu merak ettimAdetine daha var tutmasi cok mumkun Seninkine benzer arkadasim da olmustu cok ilginc ti 3 üz olmustu ne verirse allahtan insallah gonlunce olur en önemlisi stres yapmadan su zamani atlatmak kulaga cok alisik laf gibi geliyor ama gercekten cok onemi var
- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Kasık ağrısı ne zaman olmuştu canım ?İnşallah bekleyen herkese bu ay o sevinci yaşatsın rabbim. Bende de kasık Ağrı'sı olmuştu birde uyku dualarim sizlerle kizlar
Pazar günü yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Kasıklarım da da ağrı olunca dedim kesin yumurtladım. Pazartesi gün doktora gittim yumurtlama olduğunu söyledi. Hatta bir tane daha yumurta oluşmuş yani çatlayanla birlikte toplam 3 tane. Diğeri de çatlayabilir Dedi. Bu sabah yataktan kalkarken çok zorlandımKasık ağrısı ne zaman olmuştu canım ?
Pazar günü yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Kasıklarım da da ağrı olunca dedim kesin yumurtladım. Pazartesi gün doktora gittim yumurtlama olduğunu söyledi. Hatta bir tane daha yumurta oluşmuş yani çatlayanla birlikte toplam 3 tane. Diğeri de çatlayabilir Dedi. Bu sabah yataktan kalkarken çok zorlandım
Hala ara ara batmalar var ve sol tarafa bastırınca ağrıyorKasık ağrısı ne zaman olmuştu canım ?
- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Ben 3 defa klomen kullandim. Ve agrilari yasadim benim olmadi ama insallah hamilesindir sen...
Doktor bana da 3üz olabilir dedi 1 hafta gun asiri iliski dedi ama biz hergun yaptik ama olmadi iste. Agrilar normal vucut hormon calistirdigi icin bu belirti degil yani. Klomen kullandigin ay tek belirti adetinin gecmesi. Hayal kirikligi kotu birsey diye soyluyorum ben yasadim...
Doktor bana da 3üz olabilir dedi 1 hafta gun asiri iliski dedi ama biz hergun yaptik ama olmadi iste. Agrilar normal vucut hormon calistirdigi icin bu belirti degil yani. Klomen kullandigin ay tek belirti adetinin gecmesi. Hayal kirikligi kotu birsey diye soyluyorum ben yasadim...