laelaelaelaelaemerhaba
bende aranıza yeni katıldım.Sizlerle islerimi paylaşmak istiyorum.Ben bu bebek işine kendimi çok kaptırdım sanırım.Eşimle bu ay 2. denememiz.Fakat adet dönemime 5 gün var.Dün gece bel ve bacak ağrısınsan öldüm.geçtiğimiz pazarda kasıklarımın ağrısından duramadı.Tuvalette ve yürürken inamılmaz sancılandım.Adet belirtilerim var.Acaba hamilemiyim belirtileri yaşayanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.
kafamçokkarıştı
hadi bakalım umarım ikimiz aynı anda bu işi sonuçlandıdırız.senin 4 bugünü saymazasak benim de 4....
benim pazartesi günü adet olmam gerekiyor.inşalllah allahım inşallah herkesin duaları kabul olur,herkes birbiri için dua etsin:))
kızlar umarım ikinizde hamilesinizdir umudunuzu yitirmeyin ve kaç aydır bebek istiyorsunuz? stres yapmayın bence iyi haberlerinizi bekliyrum herşeyin hayılrısını dileyelim önce...canım ya inşallah ben de çok istiyorum.ikimiz birden bi bakmışşsın hamişiz.:teytey:senle görüşelim burdan olurmu birbirimizden haberimiz olu ren azından.hayırlı haberlerle görüşürüz inş.:teselli:
kızlar umarım ikinizde hamilesinizdir umudunuzu yitirmeyin ve kaç aydır bebek istiyorsunuz? stres yapmayın bence iyi haberlerinizi bekliyrum herşeyin hayılrısını dileyelim önce...
kızlar umarım ikinizde hamilesinizdir umudunuzu yitirmeyin ve kaç aydır bebek istiyorsunuz? stres yapmayın bence iyi haberlerinizi bekliyrum herşeyin hayılrısını dileyelim önce...
laelaelaelaelaemerhaba
bende aranıza yeni katıldım.Sizlerle islerimi paylaşmak istiyorum.Ben bu bebek işine kendimi çok kaptırdım sanırım.Eşimle bu ay 2. denememiz.Fakat adet dönemime 5 gün var.Dün gece bel ve bacak ağrısınsan öldüm.geçtiğimiz pazarda kasıklarımın ağrısından duramadı.Tuvalette ve yürürken inamılmaz sancılandım.Adet belirtilerim var.Acaba hamilemiyim belirtileri yaşayanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.
kafamçokkarıştı
canım ya inşallah ben de çok istiyorum.ikimiz birden bi bakmışşsın hamişiz.:teytey:senle görüşelim burdan olurmu birbirimizden haberimiz olu ren azından.hayırlı haberlerle görüşürüz inş.:teselli:
aslında en önemlisi stres yapmamaak. 3. denemede hayırlı haberi aldık.
çok yakın bir tanıdığım 1,5 sene uğraştı eşlerde hiçbir sorun yok birtürlü bebek olmuyor.
en sonunda bıraktım artık, olmuyor tüp bebek yapıcam dedi o ay hamile kaldı.
sıkıntı yok, stres yok, romantizm vaar:)
ya ben biraz önce bi arkadaşımın gazına geldim,ve gittim eczaneden test aldım.Malesef tek çizgi çıktı acayip üzgünüm canım
ama idrarda gözükmeyebilir tabi desemde üzülüyor insan
üzülme sakın ya.burda arkadaşlar idrarda geç çıkar diyolar.adetin on gün geçmesi lazımmış idrarda çıkması için.umudunu kaybettme.biras sabredelim.hem bu ya olmassa inş öbür aya olur canım,bozma moralini hemencecikkkk:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?