evet pazar sabahı kesinlikle iyi fikirevet zor biliyorum ama biraz zorluklara katlancaz mesela pazar sabahı yada cumartesi sabahı deneyebilirsin. olmaz mı?
ben öyle okumuştum hem nette hemde burdaki forumlarda ya tabiiki haklısın gül78 ama insan her duyduğuna öyle yada böyle kulak veriyor. gönül ister istiyor zaten senin dediğin gibi gün aşırı isteyerek bu işi severek görevmiş gibi değil doğasına uygun yapmak ki ben zaten bu şekilde eşimle birlikte oluyorum. oda istiyor biz birbirimize aşkla sevgiyle bağlıyız ve olacaksa böyle olsun diyoruz zaten 2 yıldır. ama olmayınca da olmuyor. e bizlerde öylemi yapsak böylemi yapsak diye tırmalıyoruz işte. çok şükür sorunumuz yok sorunu olanlara da allah yardım etsin. nerdeeee öyle ilk ayda tutsun sen çok şanslısın demekki senden bize de bulaşsın azcık bizde bundan sonra sevinelim inşallah
ben seni anlarım bi tanem çünkü benimde ikinci evliliiğim sevgisiz bir ortamda insan nefes alamıyorki çocuk olsun. bende iki yıl evli kaldım manuel korunuyordum ama hamile kalmadım allahtan zaten ilk eş istemiyordu çocuk. neyse ayrılık dört yıl sonra ikinci ve bana göre gerçek evliliğimi yaptım çok şükür şimdi çok mutluyum ama bir türlü kısmet olmadı bu arada hiç korunmadım. gerçeği söylemek gerekirse hamile kalma isteği bu evlilikte oluştuğu için de bu konuda nekadar bilgisiz olduğumu sonradan öğrenmiş oldum. ha bu arada çok seviyorum seviliyorum gerçekten bir kadın olduğumu bu evliliğimde anladım. bebeğine üzüldüm her kalan işte bi hayır vardır umarım şimdi sen hamilemisin ben seni hep hamilesin diye düşünüyordum. neden şüphe var dedin?
HABER VERMEZMİYİM HİÇÇ ARTIK AİLE OLDUK KARDEŞ OLDUK SIRDAŞ OLDUKKK DIMIII SİLERDENDE BEN BEKLİCEM GÜZEL HABERLERRRR..İNŞALLAH:teytey:hadi bakalım ilginç ya neler oluyor inşallah hamilesindir ve inşallah bu kez kucağına da almayı allah nasip etsin. böyle bir aralıkta yani reglinden 15 gün sonra hcg yüksek çıkmasıda ilginç artı idrarda da gebelik var diyor. sende daha önceki tecrübende de böyle bi ilginçlik olmuştu bebeğini kaybetmeden önce. ya belkide senin yapınla alakalıdır. allahım inşallah hamilesindir cumayı bizde seninle birlikte bekliyoruz bizi unutma hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
:teytey: