aynı şeyi ben de düşünüyorum :smiley-cool: en iyisi çaktırmadan sessiz sedasız bu işi halletmek. ahhh ah bi kurnaz kadın olamadım gitti yaw :çok üzgünüm:Bu planlanmış ilişki beni de geriyor açıkçası 2 aydır eşime hatırlattığımda ona da görev gibi geldi ve sıkıldım açıkçası. O yüzden bu ay ona bişey sölemeden halletmeyi düşünüyoruö kendi taktiklerimle yanijeyyarjeyyar
İnşallah bu ay tutar. En zoru da yumurtlama döneminden adet oluncaya kadar ki 14 gün. Acaba hamile miyim değil miyim diye merak insanı yoruyor.
Hayırlısı bakalım. İnşallah Allah isteyen herkese versin buradan birbirimizi tebrik edelima.s.a.s.
müge cim evde yaptığın test pozitifmi çıktı?
hayır canım negatif maalesef:teselli:
:uhm: ya nası olcak o biz normal zamana braksak işi işimiz çok zor zaten sırnaşık şey valla ben şahsen kendim öyle yorgun oluyorum ki, misal cumartesi tüm gün temizlik yaptım ütü yaptım akşama bitik haldeydim bişii olmadı:çok üzgünüm:, pazar zaten boş geçmesi gereken bi gündü ama hadi dedik dün olmadı bügun olsun! ama resim kursuna gittim eşim işiyle ilgili bir sınava girdi, akşama o ben zorladım kendimi bu sefer o uyuklamaya başladı boş geçen bir gün daha:a015:! ptesi kayınvaldemlere gittik geç geldik, bu iş olacak düşüncesinin hasıl olmasının akabindeki korkunç gerginlik neticesinde bi şekilde oldu hallettik:teytey: dün yine resim kursundaydı çok yorgun ve uykusuzum, bugün olması gerekiyorfisfisfis akşama allah kerim diyorum, cumayı da atlatırsak bi daha regl ye kadar hayatta kasmam kendimi! sabah 6 da kalk işe gel akşam bi saat yol git yedide evde ol, yemek hazırla- sofrayı topla, çamaşır at maineye e hiçmi tv falan seyretmiycez canım- e bir iki sayfa kitap okuyabilirsen oku-bi bakmışsın saat 11 olmuş bile! bize kalsa haftasonundan haftasonuna yaparız o işi benneyaptımki o yüzden işi şansa bırakamayız malesef :sm_confused:Valla Kizlar Dediğimi Dinleyin çaktirmayin Normal Günmüş Gibi Davranin Ve Yumurtlama Gününü Beklemeyin 1 Ay Boyunca Gün Aşiri Yapin Yumurtlama Günü Değişken Olabiliyor... Ben Hiç Düşünmüyorum Yumurtlama Gününü Hergün Benim Için Ayni Ayni Davraniyorum Formumda Yanii:))
öyle Yapin Bakk Yoluna Gircekkkk.
burda okuyunca içimi bi heyecan kapladı ne kadarda meraklıyım heveslenmeye hemen heveslendim. reglim bitti 28.inde beş gün filan sürüyo son iki gün 6 ve 7 de geliyo gelmiyo ama herzamanki gibi regl oldum. bir yok iki yoğun üç az dört yok beş az neyse Gül 78 in 54. sayfada yazdıklarını görünce bi heyecanlandım neden diceksiniz reglim bitti 28 inde hadi iki gün koy 30u olsun. 31 martta bişi yok 1 nisanda dün yani hafif bi pembe su geldi allah allah dedim. bu ne şimdi. Gül 78 acaba benimki züğürt tesellisi mi? yoksa bu akşam bi test alıp denesemmi ne dersin? bide pazar günü acayip halsizdim ondan önce cumada kötü halsizdim. ama grip filanımdır dedim dikkate almadım. bugün de hiçbişiyim yok . amaan vesvese ediyorum galiba
Bu arada Rahelcim eşinin testlerinin normal çıkmasına çok sevindim tebrikler canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da tüp bebek gerek kalmaz.
akşam eve giderken alcam test napim heyecanlandım. olmasada bu heyecanları yaşamak bile güzel bence. hayır sigara da içiyorum azda olsa :sm_confused: eğer hamile kalırsam bırakcam söz :1no2:
yok gülüm ben kendi adıma o konuda şikayetçi değilim çok şükür herşey güzel. zaten bebekde öyle gelir gelecekse görev olarak zorunluluk hissedersen olmaz işin büyüsü bozulur. haklısın yani. bu arada cevabın için teşekkürler ama son cümleni anlamadım ne demek istedin ilişkiye bağlı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?