Acaba hamile miyim

Olabilir tabiki canim dedigin gibi değişik şeyler oluyo yeni yeni oturuyo bazı şeyler ben olursa olur olmazsa allahin bi bildiği vardır diyorum bekliyorum stres yapmıyorum düşünmüyorum bakalım beklemedeyim

Kızlar değişiklik olan var mı benim hala yok gelmedi ama aşırı baş ağrısı cekiyorum ilaç da içemiyorum halsizlik desen ayakta duramıyorum

benim adetim dün olması gerekiyordu ama olamadım karın ağrısından ölmek üzereyim ama bir türlü sökülmüyor ne yapacam son adetimden sonra ilişki de yaşamadım

benim adetim dün olması gerekiyordu ama olamadım karın ağrısından ölmek üzereyim ama bir türlü sökülmüyor ne yapacam son adetimden sonra ilişki de yaşamadım

bir gün geciktiği için bukadar stres yapmanıza ne gerek var ki . hamilede olmadığınıza göre havadan sudan dır , odak noktanızı değiştirin geçer . geçmiş olsun

bir gün geciktiği için bukadar stres yapmanıza ne gerek var ki . hamilede olmadığınıza göre havadan sudan dır , odak noktanızı değiştirin geçer . geçmiş olsun

abla aslında odakalnmıyorum ama bu kadar karnımın ağrıması ve gelmemesi sinirimi bozuyor delirtiyor beni

Gelir bi kaç gün bekle gelmezse doktora gidersin belki başka bisey vardır emin olmak için gidersin

geçen ayda 3 gün gecikmişti ağrılar içinde beklerken gelmişti yarın 3. gün karnım deli gibi ağrıyor duramıyorum bilmiyorum abla hesaplamayı mı yanlış yapıyorum anlamıyorum son adetimden önceki ilişki yumurtlama günümden 10 gün sonra olmuştu sonrada adet olmuştum ama bu ay gelmedi bir türlü

Uygulamadan takip ediyosan yanılma payı çok var bende de yüklü ama uymuyo tutmuyo o yüzden çokta güvenme derim eğer hamile olmaktan korkiyosan test al yanlış anlamadıysam yani bi bak için rahat etsin

Bugün kan verdim gene perşembe gitmiştim ya 0.9 çıkmıştı dün sabah pembe kan gelmeye başladı sonra öğlen tam kırmızı da değil biraz artı dün akşam da tamamen bitti bende bugün gittin sonuç 2.3 cıktı hemşire tanıdığım 2 gün sonra tekrar gel bakalım yükselmiş mi dedi kafam karışık anliycagin

Yükselmiş bebek olabilir dedi dua ediyorum ama bakalım çokta umutlanmiyorum

2 gün sonra tekrar kan verirsen belli olur

Sizce olabilir mi yükselir mi 5.günde yani dün bütün gün olmıycak şekilde hafif yoğun kanama oldu akşamında bitti bugünde en azından eskisinden daha yüksek cıktı

Sizce olabilir mi yükselir mi 5.günde yani dün bütün gün olmıycak şekilde hafif yoğun kanama oldu akşamında bitti bugünde en azından eskisinden daha yüksek cıktı

Geç döllenme olmuş olabilir neden olmasın

Inşallah öyledir ben kan geldiği zaman pembe ama pihtili gelince dedim kesin düştü çünkü baya geldi parca parca inşallah tutmuştur düşmez değer yükselir

Geçen ay da aynısı olmuştu yazmıştım zaten gene 1 gün sürmüştü ama pembe pembe geliyodu o zaman 1.4 çıkmıştı bu kadar yükselmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…