Olabilir tabiki canim dedigin gibi değişik şeyler oluyo yeni yeni oturuyo bazı şeyler ben olursa olur olmazsa allahin bi bildiği vardır diyorum bekliyorum stres yapmıyorum düşünmüyorum bakalım beklemedeyimDaha çok yenisin canım ya vücuduna biraz zaman tanı, adet evliliğin ilk zamanları duzensizleşebiliyor. Bu kadar strese girme şimdiden benden söylemesi bak 1.5 senedir korunmuyorum ben.. Süt hormonun bile stresten yükselirse çocuğa engel olabilir
benim adetim dün olması gerekiyordu ama olamadım karın ağrısından ölmek üzereyim ama bir türlü sökülmüyor ne yapacam son adetimden sonra ilişki de yaşamadım
bir gün geciktiği için bukadar stres yapmanıza ne gerek var ki . hamilede olmadığınıza göre havadan sudan dır , odak noktanızı değiştirin geçer . geçmiş olsun
Bi gün erken gelir belki evli misin değil misin bilemedimabla aslında odakalnmıyorum ama bu kadar karnımın ağrıması ve gelmemesi sinirimi bozuyor delirtiyor beni
Bi gün erken gelir belki evli misin değil misin bilemedim
Ben buradayım uzaktan takip ediyorum siziKızlar burda olan varsa sizinle bisey paylaşmak istiyorum
Bugün kan verdim gene perşembe gitmiştim ya 0.9 çıkmıştı dün sabah pembe kan gelmeye başladı sonra öğlen tam kırmızı da değil biraz artı dün akşam da tamamen bitti bende bugün gittin sonuç 2.3 cıktı hemşire tanıdığım 2 gün sonra tekrar gel bakalım yükselmiş mi dedi kafam karışık anliycagin
Sizce olabilir mi yükselir mi 5.günde yani dün bütün gün olmıycak şekilde hafif yoğun kanama oldu akşamında bitti bugünde en azından eskisinden daha yüksek cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?