Acaba hamile miyim

Ümidim hala var ama o kadar umutlanmışım ki birden öyle cıktı ağzımdan allah biliyo ne kadar dua ediyorum üzülmedim de üzüldüm de karışık inşallah olur sizinde benimde bütün isteyenlerinde

Çok karışık işlermiş bunlar bizim ilk denemeniz adetim çok düzenli idi ilk defa gecikti bu kadar.

Yaklaşık 1 haftadır etrafımdakilerinde farkettiği “erken gebelik belirtileri” nin çoğunu yaşıyorum. Reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Regl döneminde 1 günlük bile gecikme yaşamış insan değilim. 1 gün gecikti diye test yaptırdım 1.20 çıktı. Aslında negatif ama ne biliyim regl geciktiği halde negatif çıkıp yükselen oldu mu sonradan? Şuanda reglimin geciktiği 5.gündeyim. Sizce 0.100den 1.20ye çıkması normal mi?

Bu konuya biraz fazla kafa yormak hamilelik belirtilerini yaşatabilir, gebelik varsa adet 2 gün geçtiğinde kan testinde mutlaka çıkar.. kendisinizi rahat bırakın ve regl olmanıza izin verin , birdahaki ay tekrar denersiniz inşallah olur.

Çok karışık işlermiş bunlar bizim ilk denemeniz adetim çok düzenli idi ilk defa gecikti bu kadar.
Ben 5 aydır evliyim 2 3 ay gibi bi süredir deniyoruz denemeye vaslsyali böyle gecikme olmaya başladı önceden hep gününde olurdu ama bu ay daha fazla gecikti agrım biseyim de yok olcak diyemiyorum geçen ay lekelenmeyle başladı anladim olacaguni ama oyle bisey yok dun gece sabaha karsi gogus ağrısıyla uyandımböyle olmiyodu sancidan dyramadim

Çünkü sürekli bir beklenti içinde beyin , onun için hormonarı etkiliyoruz.

Belki yüksekliyodur

evlilikten sonra da değişiyor vucut
evet öyle oluyo ya düzenli olan adet karışiyo ben bu ay dedigim gibi çocuk olsun diye değil isteyerek yaptım dedim gecikirse anca öyle düşünürüm gecikti anca bugün iste dedim acaba mi diye

Inşaallah kalbinizden geçen olur ama olmazsa da üzülmeyin ve adet olursanız 2 3 gunu hormon testlerinizi yaptirin belki faydası olur ben hep her ay gebelik olsun diye kafaya takarak hareket ettim tam düşünmediğim ay hamile kaldım dış cektirecektim hamile kalmaya uğraşmadım adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim ama düşükle sonuçlandı rabbim kimseye yasatmasin kaybi

Yok uzulmiycem düşünmüyorum zaten son günlerde biraz düşündüm yalan yok ama ondan önce hiç yani inşallah tekrar hamile olursunuz ve bizede yazarsınız çok mutlu olurum

Ben normalde ilaç kullanıyorum bi rahatsızlığım var ama hormon kist vs değil başka böbrek rahatsızlığı diyelim ilacı bıraktım normalde asla bi tanesini bile aksatmamam lazım dakikasını bile geçirmemek lazım iki gündür falan içmiyorum inşallah rahatsizlanmam

Valla biz mi stres yaptık bilmiyorum. Biz deneyeli 15 gün oldu benim de hiç gecikmezdi bence biz taktık sanırım

Anladigim kadarıyla sende troit vitamine falan bakılmış detaylı galiba diğeri zaten idrar ordada mantar enfeksiyon gibi şeyler var da ortadakini anlamadim

Valla biz mi stres yaptık bilmiyorum. Biz deneyeli 15 gün oldu benim de hiç gecikmezdi bence biz taktık sanırım
Evlilik süresine de bağlı ya yeniyse vücut kendini adapte ediyormuş anca bide her ay vücut hamilelige hazırlanıyomus eğer tutarsa adet gecikiyo tutmazsa adetle beraber atiyomus kendini bilirsiniz zaten

Daha çok yenisin canım ya vücuduna biraz zaman tanı, adet evliliğin ilk zamanları duzensizleşebiliyor. Bu kadar strese girme şimdiden benden söylemesi bak 1.5 senedir korunmuyorum ben.. Süt hormonun bile stresten yükselirse çocuğa engel olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…