Ümidim hala var ama o kadar umutlanmışım ki birden öyle cıktı ağzımdan allah biliyo ne kadar dua ediyorum üzülmedim de üzüldüm de karışık inşallah olur sizinde benimde bütün isteyenlerindeMerhaba hayırlısı olsun hemen böyle konuşmayın Allahın en sevmediği şey ondan ümit kesmek. Bakın ben iki tane düşük yaptım inanın bunlar daha zor hayırlı zamanı bekleyin olur inşallah vardır bir zamanı böyle olacaksa olmasın demeyin üzüntünüzü çok iyi anlıyorum ama yapmayın inanın neler yaşayanlar var şükretmek için çok sebebiniz var bu ay olmazsa bir sonraki ay olur inşallah pes etmeyin dua edin...
Çok karışık işlermiş bunlar bizim ilk denemeniz adetim çok düzenli idi ilk defa gecikti bu kadar.Doktor bana daha erken varsa gec dollenmis olabilir biraz daha bekle dedi 1 haftadan once normalde cikmaz dedi bekle istersen zor evet ama bence sende var olmazsın gibi geliyo bana test yaparsan da çıkmaz kanda çıkmadığı sürece
Benim ki hiç böyle değil bende daha farklı şeyler varSonuç böyle
Yaklaşık 1 haftadır etrafımdakilerinde farkettiği “erken gebelik belirtileri” nin çoğunu yaşıyorum. Reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Regl döneminde 1 günlük bile gecikme yaşamış insan değilim. 1 gün gecikti diye test yaptırdım 1.20 çıktı. Aslında negatif ama ne biliyim regl geciktiği halde negatif çıkıp yükselen oldu mu sonradan? Şuanda reglimin geciktiği 5.gündeyim. Sizce 0.100den 1.20ye çıkması normal mi?
Ben 5 aydır evliyim 2 3 ay gibi bi süredir deniyoruz denemeye vaslsyali böyle gecikme olmaya başladı önceden hep gününde olurdu ama bu ay daha fazla gecikti agrım biseyim de yok olcak diyemiyorum geçen ay lekelenmeyle başladı anladim olacaguni ama oyle bisey yok dun gece sabaha karsi gogus ağrısıyla uyandımböyle olmiyodu sancidan dyramadimÇok karışık işlermiş bunlar bizim ilk denemeniz adetim çok düzenli idi ilk defa gecikti bu kadar.
Ne gibi şeylerBenim ki hiç böyle değil bende daha farklı şeyler var
Ben 5 aydır evliyim 2 3 ay gibi bi süredir deniyoruz denemeye vaslsyali böyle gecikme olmaya başladı önceden hep gününde olurdu ama bu ay daha fazla gecikti agrım biseyim de yok olcak diyemiyorum geçen ay lekelenmeyle başladı anladim olacaguni ama oyle bisey yok dun gece sabaha karsi gogus ağrısıyla uyandımböyle olmiyodu sancidan dyramadim
Belki yüksekliyodurYaklaşık 1 haftadır etrafımdakilerinde farkettiği “erken gebelik belirtileri” nin çoğunu yaşıyorum. Reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Regl döneminde 1 günlük bile gecikme yaşamış insan değilim. 1 gün gecikti diye test yaptırdım 1.20 çıktı. Aslında negatif ama ne biliyim regl geciktiği halde negatif çıkıp yükselen oldu mu sonradan? Şuanda reglimin geciktiği 5.gündeyim. Sizce 0.100den 1.20ye çıkması normal mi?
Valla bu ay düşünmedim afedersiniz ama çocuk olsun diye bisey yapmadık isteyerek yaptık aklıma gelmedi yaniÇünkü sürekli bir beklenti içinde beyin , onun için hormonarı etkiliyoruz.
Valla bu ay düşünmedim afedersiniz ama çocuk olsun diye bisey yapmadık isteyerek yaptık aklıma gelmedi yani
evet öyle oluyo ya düzenli olan adet karışiyo ben bu ay dedigim gibi çocuk olsun diye değil isteyerek yaptım dedim gecikirse anca öyle düşünürüm gecikti anca bugün iste dedim acaba mi diyeevlilikten sonra da değişiyor vucut
Ne gibi şeyler
Valla biz mi stres yaptık bilmiyorum. Biz deneyeli 15 gün oldu benim de hiç gecikmezdi bence biz taktık sanırımBen 5 aydır evliyim 2 3 ay gibi bi süredir deniyoruz denemeye vaslsyali böyle gecikme olmaya başladı önceden hep gününde olurdu ama bu ay daha fazla gecikti agrım biseyim de yok olcak diyemiyorum geçen ay lekelenmeyle başladı anladim olacaguni ama oyle bisey yok dun gece sabaha karsi gogus ağrısıyla uyandımböyle olmiyodu sancidan dyramadim
Evlilik süresine de bağlı ya yeniyse vücut kendini adapte ediyormuş anca bide her ay vücut hamilelige hazırlanıyomus eğer tutarsa adet gecikiyo tutmazsa adetle beraber atiyomus kendini bilirsiniz zatenValla biz mi stres yaptık bilmiyorum. Biz deneyeli 15 gün oldu benim de hiç gecikmezdi bence biz taktık sanırım
Ben 5 aydır evliyim 2 3 ay gibi bi süredir deniyoruz denemeye vaslsyali böyle gecikme olmaya başladı önceden hep gününde olurdu ama bu ay daha fazla gecikti agrım biseyim de yok olcak diyemiyorum geçen ay lekelenmeyle başladı anladim olacaguni ama oyle bisey yok dun gece sabaha karsi gogus ağrısıyla uyandımböyle olmiyodu sancidan dyramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?