- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Yaa tüh neyse hayrliis vardır bunda da bı hayır yarın yaparsn artkKızlar test yapamıyorum maalesef benim bulunduğum yer küçük yer eczaneler kapalıymış bi tanesi nöbetçi oda yok araman gerekiyo yani yarına kadar bekliycem mecbur
Aynen inşallah hayırlısıyla zaten tutunduysa varsa adet olmiycam beklemeye değerYaa tüh neyse hayrliis vardır bunda da bı hayır yarın yaparsn artk
Yarın kan vericem baktım yarın da yok gidicem en kesin sonuçBence 1 2 gün daha bekleyin. Biliyorum zor ama bekleyin baktınız adet değilsiniz test yapın
Günaydın kızlar sabah kan verdim sonuçlar 2 gibi cikicak gidicem bende doktor bütün değerlerime baktı galiba idrar kan verdim bakalım ne diycek yok gibi sanki inşallah yanılırım da bilmiyorum
Inşallah güzel haberler alırımGüzel haberler al inşallah ❤
saat 2ye az kaldı hadi inşallahh
Ne heyecanlı oluyor kk'da birinin haberini beklemek sanki kendi haberim
Birazdan gidicem bakalımsaat 2ye az kaldı hadi inşallahh
Bende bakardım şimdi aynı durumdayım çok heycanlı ama boş yere değildir umarimNe heyecanlı oluyor kk'da birinin haberini beklemek sanki kendi haberim
Can’ım bende bugünle 5 gün gecikti beta 0,1 çıktı sonuca göre hamile değilsin dedi ama gecikmenin 1. Günü gitmiştim hala yok. Arkadasım sağlık ocağında yaptırınca negatif hastanede yaptırınca pozitif çıktı. Test yapsam mı bilmiyorum kafam çok karışıkKızlar bisey çıkmadı doktor pazartesiye kadar adet olmazsan gel tekrar bakalım dedi hamile değilsin yada hamilesin diyemem dedi
Merhaba hayırlısı olsun hemen böyle konuşmayın Allahın en sevmediği şey ondan ümit kesmek. Bakın ben iki tane düşük yaptım inanın bunlar daha zor hayırlı zamanı bekleyin olur inşallah vardır bir zamanı böyle olacaksa olmasın demeyin üzüntünüzü çok iyi anlıyorum ama yapmayın inanın neler yaşayanlar var şükretmek için çok sebebiniz var bu ay olmazsa bir sonraki ay olur inşallah pes etmeyin dua edin...Ve yine hüsran adet olurum heralde çıkmadigina göre artık istemiyorum ya böyle olcaksa olmasın
Doktor bana daha erken varsa gec dollenmis olabilir biraz daha bekle dedi 1 haftadan once normalde cikmaz dedi bekle istersen zor evet ama bence sende var olmazsın gibi geliyo bana test yaparsan da çıkmaz kanda çıkmadığı süreceCan’ım bende bugünle 5 gün gecikti beta 0,1 çıktı sonuca göre hamile değilsin dedi ama gecikmenin 1. Günü gitmiştim hala yok. Arkadasım sağlık ocağında yaptırınca negatif hastanede yaptırınca pozitif çıktı. Test yapsam mı bilmiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?