acaba eltim eşime mi....?

yok artık ..
ama kadının tavırları rahatsız edici ...
en çokda hata yaparsın evlenme onla demesi

kadının niyeti sizin düşündüğünüz gibi mi bilemeyiz ama oyle olsa da olmasa da uzak durulması gereken bir tip.
hadi klasik elti kıskançlığını anlarımda eşinden niye araba istiyor ki saçmalık.
uzak durun,tavrınız resmi olsun anlar herhalde.
baktınız anlamıyor kayınvalideniz halden anlayan biriyse ona anlatın ikaz etsin.
tabi sizin şüphelendiğiniz kısmı değil,tavırlarından rahatsız olduğunuzu anlatın.

Bence bu boş yere bir kuruntu değil. Durup dururken araba istemesi hele de eşinizden bu istekte bulunması cidden garip.

belli ki kıskanıyor sizin ilişkinizi.samimiyeti kesin problemli insan sizi de huzursuz eder.eşine de bu kadın abuk sabuk şeyler yapıyor.samimi olma ararsa çok fazla açma gereksiz yere tartışma çıkarır canımızı sıkar vs. türü şeyler söyle.sakın kıskandığını belli etme.hatta eltinle bir aradayken eşine daha sıcak davran ve başbaşa kalmalarını engelle.eşin hata yapmaz hem sana hem ağbisine karşı ama sinek küçük mide bulandırır işte ...

a
uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.

ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş

son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.

aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz? :KK43:

bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.

Aynı sorun bendede var piknikte yanına uzanmalr falan çok iyi benimki öyle değil v.s eşimde konum olarak kardeşinden daha iyi yerde bende görüştürmüyorum ve biraraya geldiğimizde hep kontrollüyüm Allah tan bizimkiler ayrı şehirlerde ama bayramlarda veya tatıle gittiğimizde çok huzursuzum çok açık giyinir bile bile göğüslerini eğilip resmen gösterir beli külodu hep açıkta bende söylemedim ama acayip sinir oluyorum....:KK43:

bacım senin elti eşine halleniyor evet .

benimki de keşke seninkiyle evlenseydim diyip duruyor ama senin elti kadar sapıtmadı daha şükür :KK70:

a

Aynı sorun bendede var piknikte yanına uzanmalr falan çok iyi benimki öyle değil v.s eşimde konum olarak kardeşinden daha iyi yerde bende görüştürmüyorum ve biraraya geldiğimizde hep kontrollüyüm Allah tan bizimkiler ayrı şehirlerde ama bayramlarda veya tatıle gittiğimizde çok huzursuzum çok açık giyinir bile bile göğüslerini eğilip resmen gösterir beli külodu hep açıkta bende söylemedim ama acayip sinir oluyorum....:KK43:

Bu ne ya ne biçim insanlar var. Seninki daha betermiş

Ask-ı memnu vakası.tövbe yarabbim evlerden uzak.belki erkek kardeşi gibi seviyor olabilir. Çok böyle durumlar sonucda bi yerde erkek kardeşi

uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.

ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş

son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.

aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz? :KK43:

bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.

pek iyi niyetli gibi gelmedi bana yine de bilemem

Siz kalbinizi ferah tutun, kocanizdan eminseniz bi sorun olmaz inşallah.

Ama bence asla bu şüphelerinizi esinize doğrudan söylemeyin, aile içinde sorun olusmasin herkese yansir. Bahanelerle bi yolunu bulup birlikte olacaginiz plnlari azaltin. Kademeli olarak uzaklasin yani. Çünkü boyle bir durumda kesin hüküm verip zan altında birakmak da doğru değil ancak siz onleminizi almis olun. Sizi aile yapan esleriniz olan kardeşler neticede. Eltinizin kocasi piknikte yoktu demissiniz, onlarin beraber olmadigi durumlarda yakin olmak zorunda degilsiniz

ben anlatamıyorum sanırım. ailede bunları düşünen tek benim. kimse böyle bir şeyi kondurmuyor iması bile yok. onlara göre eltimin bu yaptıkları abime olan hırsından. asla eşime karşı öyle şeyler akıllarına gelmez. bu yüzden ben de konuşamayıp burda size yazdım.
Böyle birşey kondurulamaz zaten. Kondurabilen olursa da konuşamaz.
Kocasına olan hırsından ve kıskançlığından olabilir elbette.
Kocasının kardeşini kardeş bellediği için dertleşebilir.
Kardeş oldukları için kendisini en iyi anlayabilecek kişinin kaynı olduğunu düşünebilir.
Bazı kişiler çok çabuk samimi, içli dışlı olurlar. Saklıları gizlileri yoktur.
Çok başları ağrır ama böyledirler.
Biz anneler kendi yetiştirdiğimiz çocuklar arasında bile kıyaslama yapabilirken,
eltinin kardeşler arasında kıyaslama yapması pek de abes gelmedi bana.
Bazı arkadaşların da önerdiği gibi zihnini olumsuz düşüncelerden arındırmaya çalış.
Kuruntu, sadece sana ve mutluluğuna zarar verir. Hiç kimseye de faydası yoktur.

Tövbe Estağfurullah. Bana eltiniz pek tekin gibi gelmedi, kocanıza güveniyorsanız bir problem yok adamı da suçlamayalım şimdi ama ben olsam bende aynısını düşünürdüm. Hangi elti düğüne bir gün kala evlenme der de arkasından kaynına kocam bana araba almıyor sen al der.
Boşanmadan önce benim de eski eşimin abisi vardı, nişanlıydı hiç bilmem ki ne kaynımla ne eltimle böyle densiz konular konuştuğumu.

Sadece bu adamla evlenmekte kararli misin gibisinden laf etmesi bile bu hisse kapilmaya yeter.
Kocaniza söyleyin.
Evlenmeden önce böyle demisti simdi senden araba istiyor hic taniyamamisim degisik biriymis deyin.
Esiniz size guveniyorsa bu sözü hic sorgulamadan size inanir zaten.

Uzak durun.

kadın resmen eşini kotuleyip kaynını yere goge sıgdıramıyorlar bunun iyiniyeti falan olmaz fazla muhabbet etmesin esiniz geldiklerinde hepbirlikte oturun arayıp sormasıda abes geldi bana ben niye esimin kardesini arıyımki ozel gunlerde vs ararım okdr

X