Ya istiyorlar cagiriyorlar. Ben de bunu anlamiyorum. Hem beraber olunca tuhaf davraniyorlar hem de bazen böyle birseyler planlayip beni de cagiriyorlar. Bazlarina cagirmiyorlar. Bu önemli degil ama cagirsinlar da istemiyorum artik cünkü hersey ortada. Mesela bir kere yine Böyle birsey oluyor diyor ki bak sunu cagiracagim sakincasi varmi diye gülüyor ben de ne sakincasi var anlamiyorum. Küs oldugumu düsünüyor gibi halbuki cok normal davraniyorum.Dertleri ne anlamiyorum artik..istenmediğin yerde ne işin var ki zaten
neden dışlıyorlarsa dışlıyorlar sebebini kafaya takman gereksiz.
Çağırmalarını istemiyorsan,aradıkları zaman telefonu açmazsın.Ya istiyorlar cagiriyorlar. Ben de bunu anlamiyorum. Hem beraber olunca tuhaf davraniyorlar hem de bazen böyle birseyler planlayip beni de cagiriyorlar. Bazlarina cagirmiyorlar. Bu önemli degil ama cagirsinlar da istemiyorum artik cünkü hersey ortada. Mesela bir kere yine Böyle birsey oluyor diyor ki bak sunu cagiracagim sakincasi varmi diye gülüyor ben de ne sakincasi var anlamiyorum. Küs oldugumu düsünüyor gibi halbuki cok normal davraniyorum.Dertleri ne anlamiyorum artik..
Bu kilo konusu gerginlik yaratiyor. Yani esleri bazen dalga geciyor kilolariyla. Ben arada kaliyorum. Hos olmuyor yani. Bir tanesi disari cikarken cok makyaj yapar ben yapmam. Bir kere sacima kurdele taktim diye süslü diye esine diyor hepimizin yaninda surat yaparak. Eskiden olanlar bunlar.Nasıl yani, senden şişman oldukları için mi seni dışladıklarını sanıyorsun?
Biraz garip bir düşünce.
Yerinde olsam istenmediğimi hissettiğim yerde bulunmazdım,sebebini de sorgulamazdım.
Ya istiyorlar cagiriyorlar. Ben de bunu anlamiyorum. Hem beraber olunca tuhaf davraniyorlar hem de bazen böyle birseyler planlayip beni de cagiriyorlar. Bazlarina cagirmiyorlar. Bu önemli degil ama cagirsinlar da istemiyorum artik cünkü hersey ortada. Mesela bir kere yine Böyle birsey oluyor diyor ki bak sunu cagiracagim sakincasi varmi diye gülüyor ben de ne sakincasi var anlamiyorum. Küs oldugumu düsünüyor gibi halbuki cok normal davraniyorum.Dertleri ne anlamiyorum artik..
Bunu kimseye yapmam. Yani saygisizlik ettigimi düsünürüm. Bir de böyle yapinca biz cagirdik o bize yüz vermiyor. Ne bileyim daha önce yapmadigim halde o bizle konusmuyor diyen biri olmustu bu yüzden dikkat ediyorum insanlara iyi davranmaya calisiyorum cünkü herkes herkesin üstüne kolayca suc atabiliyor. Tesekkür ederim yorumun icin.Çağırmalarını istemiyorsan,aradıkları zaman telefonu açmazsın.
Zaten bunu yapiyorum. Ama arada bir hortluyorlar böyle. Ben kendimi cektim yalniz da olsam kendime ugraslar buluyorum. Böyle yapmalari hosuma gitmiyor, biraksinlar artik beni. Cünkü bu sekilde de kirici oluyor. Hem biz iyiyiz seni de arada cagiriyoruz gel gör gibi.. Ne yapacagimi bilemiyorum, kabalasmak da istemiyorum.."Bir Erkek Bir Kadın"daki Zeynep karakterini dinliyormuş gibi hissettim kendimi. :)
Gerçekler hep daha basittir. Niye bu kadar önemsiyorsunuz? Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulmalısınız bence.
Selamlar, sevgiler.
Bunu da düsündügüm oldu ama kibarca bunu nasil anlamalarini saglarim bilemiyorm. Artik rahatsiz etmesinler beni istiyorum, kalbim kiriliyor cünkü. Kendimi cektim belli ettim ama yüzsüz gibi hala ugrasiyorlar. Ya da büyütüyorum, bilemiyorum. Ama ben artik aramiyorum. Onlar yine kafalarina göre birsey yapiyorlar cagiriyorlar aylarca görüsmüyoruz yine birsey oluyor.Ne acidan kiskandiklarini bilemem ama ikisi bir araya geldiklerinde seni cekistirdikleri asikar bunlarin baska isleri yok seni konu edinmisler senle ilgili konular eskiyince yeni konular elde etmek icin seni cagirip yeni konular uretiolar bence hicbirsekilde konusma iliskini kes ondan sonra senden malzeme cikaramayinca birbirlerini yiyeceklerdir
evet aynen dediginiz gibi. Esimle vakit geciriyorum. iyi niyetimi hep suistimal ediyorlar, kendimi cektim. Ama yine mesaj atmislar. Ne istiyorlar artik benden, gözüme birsey sokmak mi? Nedir? Üzüleyim mi, sizi mi kiskanayim. Birakin iste yalniz yalniz kendimce geciniyorum ben..Hic sevmem ve enerjimi dusurur bu tar seyler.bende sansli degilim arkadas konularinda.oldukca sicak kanli iyi niyetli biri olmama ragmen en saf goruneni bile bi sekilde uzdu beni.bende artik kimseyle gerek olmadikca gorusmuyorum oglum bana yetiyor.herseyi oglum ve esimle yapiyorum basimda agrimiyor.yoksa bigun essek saatime gelecek paralicam birini
Bu zamanda insanlardan hersey beklenir ama yine de evime gelenle eskiden aram iyiydi. Digeriyle görüsmeye basladigindan beri bana karsi tavir aldi. Kötü birsey beklemem ama anlayamiyorum da bu debgesizligin nedenini. Evime gelip gözmün icine bakmadan samimi olmadan öylece oturup gitti. Arasini düzeltmeye calisti diye düsündüm ama pek muhabbet de etmedi.yani okuyunca aklima tek bise geldi, evine gelmis ya durup dururken, evini iyice bir arastir. Boyle seylere inanmak hos degil ama, yakin zamanda bir yakinimin basina geldigi icin ..
Hem bana laf isittirip hem de benden haberleri olsun istiyorlar ya anlamiyorum. Sevmiyorsaniz aramayin beni. Ben öyle yaparim. Gercekten anlamiyorum. Birsey desem ben kötü olurum demesem böyle yaparlar. Artik mesafeyi büyütmem gerekiyor galibaDüşmanı yakın tutmak gerekir mantığıyla yürüyorlardır belki.Senden uzak kalırlarsa senin ne yapıp yapmadıgını bilemezler sebep bu olabilir.
Arkadaşın da dediği gibi mümkün olduğunca evine de almamaya çalış,kıskançlık her şeyi yaptırabilir.
Bunu da düsündügüm oldu ama kibarca bunu nasil anlamalarini saglarim bilemiyorm. Artik rahatsiz etmesinler beni istiyorum, kalbim kiriliyor cünkü. Kendimi cektim belli ettim ama yüzsüz gibi hala ugrasiyorlar. Ya da büyütüyorum, bilemiyorum. Ama ben artik aramiyorum. Onlar yine kafalarina göre birsey yapiyorlar cagiriyorlar aylarca görüsmüyoruz yine birsey oluyor
Onlara sert karsiliklar vermediginiz icin daha cok yuz buluolar konusmayin irtibati kesin onlarin bulundugu ortama girmeyin bunu size yapmalarina haklari yok