- 1 Temmuz 2022
- 73
- 41
- 3
- Konu Sahibi birbogaburcu
İyi akşamlar hanımlar, şöyle ki her gün en ufak şeyde duş alma rahatsızlığım var. SİZ YAZMADAN ALLAH AŞKINA ŞÖYLE BÜYÜK BÜYÜK YAZAYIM DA İYİCE ANLASIN BAZILARI ZATEN YAZ HER GÜN DUŞ ALINIR NORMAL FALAN FİLAN (ŞUAN TABİ Kİ YAZ HER GÜN ZATEN DUŞ ALINIYOR,TERLİYORUZ) yani bunu bi geçeyim. Mesela kış mevsiminde de böyleyim, bir yere gidiyorum dışarıya eve gelir gelmez acayip bi şekilde duşa girmek istiyorum görende sancak duş alacak kadar kirlenmişim dışarda. Sanki böyle duşa girince arınacak gibi,girmesem içime dert oluyor. Hele öyle yatağa bi girsem yatak sanki kirlencek bombok olcak gibi hissediyorum nevresim takımlarıma hakaret edicekmiş gibi hissediyorum mesela kaç gündür evdeyim bugün hiç bi işim yoktu,iş yapmadım yemek derdim yok sadece sabah mutfakta hafif saçlarım terledi ona bile rahatsız oldum o kadar alışmışım ki duş almaya yani sabahtan beri girmedim ya nasıl içime dert olmuş diyorum bu evde bişey var bana batan kızlar ev bile gözüme pis geliyor. Duş aldım çıktım dünya benim oldu resmen diyorum kendi kendime hani bu evin hiç bişeyi yokmuş ya. Yani bu durumu uzun süredir yaşıyorum aslında ama benim bunun bilincime varmam çok olmadı ara sıra kendi kendimle böyle inatlaşıyorum frenlemeye çalışıyorum ama yok deliricek gibi oluyorum valla bazen. Yani durum çok mu kötü sıyırmaya mı başlıyorum yoksa anlamadım benim durumumda olanlar var mı merak ettim