• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bilen var mi ?

suigenerisim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
183
68
13
gün içinde ikindi vakti gibi elimde olmayan bir anksiyete ve korku hali gidiyor saat 20 21 gibi anca geçiyor. ama oturduğum yerde ödüm kopuyor böyle vücudumda hissediyorum onu ysni öyle diyeyim. sonrasında geceleri yatamıyorum bazen. böyle kaygı dolu bir şeyler vücudumda dolaşıyor sanki asla engelleyemiyorum. kendimi uykuya dalayum diye zorluyorum ama dalınca hemen tiksinip uyanıyorum. sabah namazı vaktine kadar da uyuyamıyorum. psikolojik anlamda da öyle bi sorunum yok yani neden oluyor anlamadım. bilgisi olan var mi ?

gün içinde ikindi vakti gibi elimde olmayan bir anksiyete ve korku hali gidiyor saat 20 21 gibi anca geçiyor. ama oturduğum yerde ödüm kopuyor böyle vücudumda hissediyorum onu ysni öyle diyeyim. sonrasında geceleri yatamıyorum bazen. böyle kaygı dolu bir şeyler vücudumda dolaşıyor sanki asla engelleyemiyorum. kendimi uykuya dalayum diye zorluyorum ama dalınca hemen tiksinip uyanıyorum. sabah namazı vaktine kadar da uyuyamıyorum. psikolojik anlamda da öyle bi sorunum yok yani neden oluyor anlamadım. bilgisi olan var mi ?
Kahve çok tuketiyor olabilirmisin

Psikiyatri bölümüne randevu alın derdinizin devası orada burada değil, geçmiş olsun.

Kendinizi telkin edin biraz düşünmeyin ve destek alın yakın zaman

Çok teşekkür ederim yani bir problem vs olsa tamam da durduk yere olması garip oldu
Zaten durduk yere olur.Gercekten kaygı üzüntü yaşadığınız dönemlerde vücut buna ihtiyaç duymaz sizi en sakin en her şeyin yolunda olduğu dönemde vurur.Hop der adeta sen uzulmuyorsun ne zamandır ne zamandır ağlamadın da hayırdır der.Malesef psikiyatriste gitmeniz gerek ne kadar erken giderseniz o kadar iyi

Back