Acaba ben mi büyütüyorum yaşadıklarımı, hep ben mi kendimde yanlış arıyorum yoksa?

Çok seneler.sonra durum bildiriyorum. Bulandı deniz, uyandı keriz tabiri caizse biraz kaba tabir ama kusura bakmayın.esim olgunlaştı,LEGO parcalari yerine oturdu çok şükür ..ailesini tanıdı ,bana ve çocuklarımıza dusku bı hal.aldi.ama çok çabaladım,konuştum,ağladım...su an bazı hevesler.yok oldu ama.onlati ayakta tutma çabası var eşimin yenileme çabası.si.di yerler değişti biraz.ama böylesi daha güzel kendi afima

Ayrıca eltimin dengesiz davranışları vs çok kötü durumlar oldu.( Hepsi benim dışımda gelisen olaylar) benim kıymetin ortaya çıktı.kv ,kayinpederin yanında benden özür diledi bilerek bilmeyerek yaptıklarım için dedi

Kendi ailelerini rezil eden davranışlarda bulundu, ben bı günden bı gune uzuldugum halde rezil etmedim,saygı duydum. O yüzden anladılar azbiraz...ben de mesafe koydum arayip sormuyorum, 10 günde bı eşi gidiyorum okdr

Ayy inşallah kızım evlenince sizin gibi olmaz. Ailesini ezen hor gören insanlarla sırf koca olsun diye başında durmaz. Gururlu biri olup çocuğuna da örnek olur. Yetişkin kızım var o yüzden kınamak istemiyorum. Başıma gelir bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…