• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl yardım

Tamam eşinin yaptiklari hiç hoş değil de niye sen de ailesi geldiğinde annende kalıyorsun.Bir de bize bile bu kadar açıklama yapma gereği duyman,bence kendini suçlu hissetmenden. Bilemedim konuda herkes saçmalamış,eşinin bu raddeye getiren ailesini istememen,benim ailem geldiginde,eşim ailesine gitse ben olay çıkarırım. Çocuk yapmayinda ne yaparsanız yapın.

Dün arkadasımız avukat onu aramıs bosanmak ıcın oda sakınlestırmıs durun bakalım dıye kırk dakıka konusmus aılemı ıstemıyo benide ıstemesın demıs ben aradım bugun dedım bk bız bur senedır tedavı goruyoruz ıkı defa dusuk yaptım hepsınde annenler burdaydı denk geldı ılgılenemedık bu defada aynısı oldu rica et bı ay snra gelsınler bızde kalsınlar dedım sundonem gecsın dedım esımde babam benı aradı biz gelmeyız gerekırse sız ıyı olun dedı ben babamın yuzune nasıl bakarım dedı babasını aradım ben bole bole dedım yanlıs anladınız dıe yok kızım olurmu sız ıyı olun dedı yetrkı bn alınmadım dedı annesını aradım benı yanlıs anlamıssınız benım evım degıl oglunuxun evı gelceksınız tabı dedım bana dıyokı senın ıstegınle gelmıyoruz bız sıze gelmıyoruz torunlarımagelıyorum ben dedı zaten sana geldıgımızde hurmet mı goruyoruz deddı dedım askolsun anne ne saygısızlıgımı gordunuz kıım kendımız pısırıyoruz yıyoruz bı cay verıyosun onuda oglum goz edıyo ole alıyosun dedı bende ınsnlık halı gozumden kacıyodur dedım bunu kendı kızınızda yapıyo yerı gelınce buna hurmetsızlık dıyemessınız dedım kadın ısde gozumden dustun dedı vlla benı yanlıs anlamıssınız dedım kusur bakmyın dedım ole konu kapandı sımdı anneme gelıcek esım konuscak annem cokmu yanlıs yapmısım
Dedım oglunda benı kovuyo her fırsatta darp edıyo kımbılormsen ne dıyounda yapıyo oglum dıyo anne allh askına kendı kızlarına aynısınyapılsa bur dakıka durmazsın dedım benım annemın banamın canı yokmu kızları aglaya aglaya gelıo yınede alttan alıyolar sende dıyebılırdınkı oglum sendede hata bar ondada var oturun kırın dızınızı dıye orta yolu bulabılırdın dedım yapmadın bunu dedım bıde ogluna bı ay gelmeyın dıyemedı dıye afferın oglum demıssınız dedım bende zor gunler gecırıyorum ılaclr psklojımı ztn bozuyo dedım saglıklı dusunmuyosam ıdare edebılırdı oda benı dedım ben bi cok sıkıntımızı bılmıyosun susuyorum alttan alıyırum dedım oda alsaydı dedım hep oglunu savundu bu yuzden sevmıyorum su kadını ya anne gıbı davranmıyo el gıbı konusuyo benım annemı gorsenı aman oglum cnm oglım yapar hata bızde

Yahu siz şaka mısınız? Bir kapılarına yatıp paspas olmadığınız kalmış.
Adam sizi darp ediyor, siz hâlâ "kayınvalide şöyle dedi, böyle dedi" derdindesiniz.
Oğlu ne ki anası ne olsun?
Biraz gururlu olmak çok zor bir şey değil.
İnsanları çıldırtmak için konu açmış gibisiniz.

Çok özür dilerim bu gercekler için Çocuk olunca düzelmeyecek o odun niye artık çocuk oldugu için daha çok esirsin sen hamileyken ilk 3 ay mide bulantısından ölürken eşin seni azarlayacak kahvaltım hazır degl mi niye ütüsüz bu yemegi mi yaptın 3.aydan sonra rahmin genişlerken bel agrısı vucut agrısı çekerken hızlı yürü hızlı hareket et anama hizmet etmemek için böyle yapıyorsun diye azarlayacak ve hormonların o kadar degişken olacak ki depresyona gireceksin eşin sana şefkat göstermeyecek kadar öküz dogum yaptıgında da kaynanan sütüm yetmiyor besleyemiyorsun diye seni aglatacak ve kocanda anana hak verip seni Bi daha üzecek 2 gün uykusuz kalman kimsenin umurunda olmayacak çünkü sen kötü anne oldugunu düşünüp sana yardım etmeyecekler kimse değişmiyor değişmez lütfen çocuk yapma

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :( bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Senin yerinde olsam bebek denemekten vazgecerdim

Cocuk yapma calismalarina devam edin on tane tup bebek yapin.. akil var mantik var adam sana her turlu kotulugu yapiyor sen hala cocuk yapmaya calisiyorsun zihniyet belli kayinvalidenin soyledikleri ortada yatin bisey olsa hep ogullarini tutacaklar biraz kafani kullan cocuk yapma bosan gitsin

Dün arkadasımız avukat onu aramıs bosanmak ıcın oda sakınlestırmıs durun bakalım dıye kırk dakıka konusmus aılemı ıstemıyo benide ıstemesın demıs ben aradım bugun dedım bk bız bur senedır tedavı goruyoruz ıkı defa dusuk yaptım hepsınde annenler burdaydı denk geldı ılgılenemedık bu defada aynısı oldu rica et bı ay snra gelsınler bızde kalsınlar dedım sundonem gecsın dedım esımde babam benı aradı biz gelmeyız gerekırse sız ıyı olun dedı ben babamın yuzune nasıl bakarım dedı babasını aradım ben bole bole dedım yanlıs anladınız dıe yok kızım olurmu sız ıyı olun dedı yetrkı bn alınmadım dedı annesını aradım benı yanlıs anlamıssınız benım evım degıl oglunuxun evı gelceksınız tabı dedım bana dıyokı senın ıstegınle gelmıyoruz bız sıze gelmıyoruz torunlarımagelıyorum ben dedı zaten sana geldıgımızde hurmet mı goruyoruz deddı dedım askolsun anne ne saygısızlıgımı gordunuz kıım kendımız pısırıyoruz yıyoruz bı cay verıyosun onuda oglum goz edıyo ole alıyosun dedı bende ınsnlık halı gozumden kacıyodur dedım bunu kendı kızınızda yapıyo yerı gelınce buna hurmetsızlık dıyemessınız dedım kadın ısde gozumden dustun dedı vlla benı yanlıs anlamıssınız dedım kusur bakmyın dedım ole konu kapandı sımdı anneme gelıcek esım konuscak annem cokmu yanlıs yapmısım
Benim evim değil oğlunuzun evi nedir ya?

Kusura bakma da sen kendini resmen aşağılık bir duruma sokuyorsun bu insanların seni bu kadar ezmesine şaşırmamalı. Pes.

Rabbimin bir bildiği var da çocuk vermiyor, siz niye şansınızı zorluyorsunuz?

kızlar vallahı dunden berı kendıme kızıyorum bu dedıklerım ıcın onlar kım kı ben arıyorum üstüne esım anneme geldı aksam annem konustu orta yolu bulucu duzgun duzgn guzl guzl oda bellı alttan alarak konustu herneyse eve geldık oda bende buz gıbıyız ben zaten kırgınım o da aılesını ıstemediğimi bilip konu uzamasın dıe gerı adım attı valla ıkı ucu derler ya nasıl davranım sızce

olmuyorsa zorlamamak lazım, bugün olmadı diye dertlendiklerinize yarın şükredersiniz.

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :KK43: bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Allah sana değil o aşağılık adama çocuk vermiyor. Gitme öyle adamdan hiçbirşey olmaz 😦😦

kızlar vallahı dunden berı kendıme kızıyorum bu dedıklerım ıcın onlar kım kı ben arıyorum üstüne esım anneme geldı aksam annem konustu orta yolu bulucu duzgun duzgn guzl guzl oda bellı alttan alarak konustu herneyse eve geldık oda bende buz gıbıyız ben zaten kırgınım o da aılesını ıstemediğimi bilip konu uzamasın dıe gerı adım attı valla ıkı ucu derler ya nasıl davranım sızce
Hata etmişsin ya

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :KK43: bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Allah askina bu adamdan ne cocugu istiyorsun ya saka misin? Maddi manevi yazik gunah kendine . Kovuyor ve hala sabir mi ediyorsun? Senide cocuguda istemiyorum diyor . Cehennemin dibine kadar yolu var o adamin. Kv ise ayri cins . Araizxa gelip bir ay en onemli surecte sana eziyet ediyor resmen birde onunda kocasi dovuyor kovuyormus ne varmis. Evet cok normal cok mantikli. Birak ayril su lanet adamdan. Hayatini zindan etme. Son umudun o adam degil. Allah iyilerle karsilastirsin ne kiymetli bir dua

Nasıl davranayım derken şaka yaptınız herhalde son mesajda. 7 sayfadır ne yapma dendiyse onu yaptınız yalvar yakar eve döndünüz. Başınız göğe ermiştir, tam gaz devam bebek denemelerine; çünkü çoğalabildiğinizi cümle aleme kanıtlamanız gerek . Kocanız da bu kadar dövmeye- sövmeye kendisini çocuk sahibi yapan karısını el üstünde tutar emin olun .

Gitmiyorum ben suclu oldum kendı annemlerın gozunde aılesını ıstemıyo gıbı oldum yahu gelmelerı sorun dgl ben hastayım streslıyım bi ay strese sokmayın benı gec gelsınler su cocuk tutsun dedım kotumu dedım ben topluyorum peslerını cunku ceken bılır 😞

Yahu hep aynı şeyi yazmışsınız. Arkadaşım adam seni dövüyo, kovuyo, defol diyo küfür ediyo. Sen hala çocuk tutunsun diyosum. Bu adamdan çocuk yapmaya hala kararlımısın. Bu nedir böyle ya siz ne içiyonuzda bu kafadasınız ben okurken sinir küpü oldum. Kaç kurtar kendini şu adamdan. Adam lafını da haketmıyoda neyse..

Sen bu adama bide çocuk mu yapacaksın? Arkana bile bakma kaç git ..

Kovulan yerden gıtmek en mantıklısı. Ama zaten senın gıtmen ıcın kovulmaya gerek yok ustune sehpa atmıs daha ne olsun bu adama hale kv yı arayıp tup bebek deneyecegız demıssınn bıtır bu adama cocuk verme bak hayırlısıda oymuskı olmamıs cocugun

Yazık etmişsiniz kendinize, Şiddet var kaçıp kurtulmanız lazım.Annenizi de anlamadım açıkçası kızımı şiddet gören bir eve göndermem. Biraz sesim yükselse kızsam çocuklarıma o gece sabaha kadar uyuyamıyorum.Büyük konuşmak istemem ama kızımı şiddet gördüğü yerde bırakamazdım.

Siz gerçek misiniz? Burada okuduğumuz konulara gerçekten inanamaz oldum artık. Her gün kaç kadın ölüyor bu ülkede, kaç kadın kocası olacak adam tarafından katlediliyor haberiniz yok mu? Size şiddet uygulayan bir adamdan nasıl çocuk yapmak istiyorsunuz gerçekten aklım almıyor. Kader nedir ?! çekin gidin kendi kendinize kurun hayatınızı bir daha evlenmeseniz çocuğunuz olmasa ne olur pisi pisine ölmekten iyidir.

Back
X