• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl yardım

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Erkekler anlamazlar kadınların hallerinden onlar sadece sperm verir diğer süreçleri bilmezler Algılayamazlar da. Sadece sprem verdikleri için çok basit bir süreç olarak görürler. Sen bu şekilde davranmak yerine şöyle yapmalıydın. Gelince hoş karşılayıp tedavini görüp evine gidip yapmalıydın. Anne kusura bakma benim iş yapmam yasak sana zahmet olacak ama evi süpürür müsün? Anne ayaga kalkmam yasak akşam yemeği yaparmısın evi toplarmısın vs... Sürekli dirft vereceksin mobbing uygulayacaksın rahatına bakıp ayağına hizmet ettiriceksin. Anne burası da senin evin mutfak orda çamaşır şurda. Boşuna yükseliyorsun eşine karşı..

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :KK43: bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Bu adamdan çocuk yapmaya mı çalışıyon allah aşkına aklını başına al

Bu adamdan muhakkak çocuk yapın. Aman aman sakın kaçırmayın bu fırsatı. İşine gelmese sizi bebeginizle beraber kovar, çocuğunuz kucağınızdayken üstünüze yürür. Veya belki fırlattığı sehpa bir çocuğa denk gelir. Kim bilir. Aman aman Allahin hikmeti kendinden olmuyor bu 🐂 den ama siz muhakkak muhakkak bu adamdan çocuk yapın. Cünkü böyle hikayelerde hep bir bebek eksik kalmaması lazım. Allah'im yarabbim.

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :KK43: bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Böyle bir

Kurban olayım böyle bir adamdan çocuk yapma çocuk olunca çocuğun icin boşayamam dersin o zamanda
Lütfen ama lütfen iyi düşün bin kere düşün ya bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur bi insani değiştirebilirim deme olmaz çünkü
Ona nasıl katlanabilirim onu düşün. Lütfen böyle adamları affetmeyin ya evliyim millet nedir demeyin hayatınızı heba etmeyin

Allah olmasını bır sekılde engellıyor da bu ısrar neden boyle yaratıga neden bır evlat vermek ıcın cabalıyorsun:KK11:

Allah bile çocuk vermemek için uğraşırken sen ısrarla doğurmaya çalışıyorsun:skandal:

Çocuk konusunu erteleyin bence, eşiniz sizi hırpalamış.Bir koca eşine böyle davranmamalı

Maalesef oğlun olursa onun gibi olma ihtimali yüksek... tıpkı eşinin babasına benzemesi gibi.. malum çocuklar anne babayı rol alır. He olöayadabilir ama bu risk böyle aile de yetişmemiş bireye göre daha yüksektir . Genelde evlilikler konusunda yapıcı konuşmaya çalışırım ama gerçekten anlayışsız bir eşin varmış yani bebek yapmak ne kadar mantıklı bilemedim. Dayak pek affedilebilir bir şey değil.

bi de bu adamdan çocuk yapmaya devam ediyosunuz ya ben ne diyim size.S***** G** (Defol) demiş daha hala anasını danasını arayıp agliyorsunuz annenizin evine gidiniz ve bi süre telefonlarını açmayınız sağlıklı bi kafayla düşününüz bilemiyorum yani evet her kadın öyle veya böyle şiddet görmüştür ben şimdi boşanın demek istemiyorum ama madem bariscaniz bu allahım emriyse o zaman köpek gibi süründürün bırakın o uğraşsın çocuk için o size o ortamı sağlasın.

Dün arkadasımız avukat onu aramıs bosanmak ıcın oda sakınlestırmıs durun bakalım dıye kırk dakıka konusmus aılemı ıstemıyo benide ıstemesın demıs ben aradım bugun dedım bk bız bur senedır tedavı goruyoruz ıkı defa dusuk yaptım hepsınde annenler burdaydı denk geldı ılgılenemedık bu defada aynısı oldu rica et bı ay snra gelsınler bızde kalsınlar dedım sundonem gecsın dedım esımde babam benı aradı biz gelmeyız gerekırse sız ıyı olun dedı ben babamın yuzune nasıl bakarım dedı babasını aradım ben bole bole dedım yanlıs anladınız dıe yok kızım olurmu sız ıyı olun dedı yetrkı bn alınmadım dedı annesını aradım benı yanlıs anlamıssınız benım evım degıl oglunuxun evı gelceksınız tabı dedım bana dıyokı senın ıstegınle gelmıyoruz bız sıze gelmıyoruz torunlarımagelıyorum ben dedı zaten sana geldıgımızde hurmet mı goruyoruz deddı dedım askolsun anne ne saygısızlıgımı gordunuz kıım kendımız pısırıyoruz yıyoruz bı cay verıyosun onuda oglum goz edıyo ole alıyosun dedı bende ınsnlık halı gozumden kacıyodur dedım bunu kendı kızınızda yapıyo yerı gelınce buna hurmetsızlık dıyemessınız dedım kadın ısde gozumden dustun dedı vlla benı yanlıs anlamıssınız dedım kusur bakmyın dedım ole konu kapandı sımdı anneme gelıcek esım konuscak annem cokmu yanlıs yapmısım

Dedım oglunda benı kovuyo her fırsatta darp edıyo kımbılormsen ne dıyounda yapıyo oglum dıyo anne allh askına kendı kızlarına aynısınyapılsa bur dakıka durmazsın dedım benım annemın banamın canı yokmu kızları aglaya aglaya gelıo yınede alttan alıyolar sende dıyebılırdınkı oglum sendede hata bar ondada var oturun kırın dızınızı dıye orta yolu bulabılırdın dedım yapmadın bunu dedım bıde ogluna bı ay gelmeyın dıyemedı dıye afferın oglum demıssınız dedım bende zor gunler gecırıyorum ılaclr psklojımı ztn bozuyo dedım saglıklı dusunmuyosam ıdare edebılırdı oda benı dedım ben bi cok sıkıntımızı bılmıyosun susuyorum alttan alıyırum dedım oda alsaydı dedım hep oglunu savundu bu yuzden sevmıyorum su kadını ya anne gıbı davranmıyo el gıbı konusuyo benım annemı gorsenı aman oglum cnm oglım yapar hata bızde

Bu evliliğin geleceğini görebiliyorsan bebek için gayret edin.
Tüp bebek maalesef ki en çok kadını yoran bir tedavi.

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :( bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Eşiniz ne kadar anlayışsız düşüncesiz bir insan.Ailesi de aynı şekilde düşüncesiz terbiyesiz insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar hiç insan gelipde 1 ay kızları çocuklarıyla kalır mı hiç üstelik de tedavi görüyorsunuz .Ben olsan asla yüz vermem hatta onlarla bile tartisirdim bunlar tam bir yüzsüz Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor.

Dün arkadasımız avukat onu aramıs bosanmak ıcın oda sakınlestırmıs durun bakalım dıye kırk dakıka konusmus aılemı ıstemıyo benide ıstemesın demıs ben aradım bugun dedım bk bız bur senedır tedavı goruyoruz ıkı defa dusuk yaptım hepsınde annenler burdaydı denk geldı ılgılenemedık bu defada aynısı oldu rica et bı ay snra gelsınler bızde kalsınlar dedım sundonem gecsın dedım esımde babam benı aradı biz gelmeyız gerekırse sız ıyı olun dedı ben babamın yuzune nasıl bakarım dedı babasını aradım ben bole bole dedım yanlıs anladınız dıe yok kızım olurmu sız ıyı olun dedı yetrkı bn alınmadım dedı annesını aradım benı yanlıs anlamıssınız benım evım degıl oglunuxun evı gelceksınız tabı dedım bana dıyokı senın ıstegınle gelmıyoruz bız sıze gelmıyoruz torunlarımagelıyorum ben dedı zaten sana geldıgımızde hurmet mı goruyoruz deddı dedım askolsun anne ne saygısızlıgımı gordunuz kıım kendımız pısırıyoruz yıyoruz bı cay verıyosun onuda oglum goz edıyo ole alıyosun dedı bende ınsnlık halı gozumden kacıyodur dedım bunu kendı kızınızda yapıyo yerı gelınce buna hurmetsızlık dıyemessınız dedım kadın ısde gozumden dustun dedı vlla benı yanlıs anlamıssınız dedım kusur bakmyın dedım ole konu kapandı sımdı anneme gelıcek esım konuscak annem cokmu yanlıs yapmısım
Dedım oglunda benı kovuyo her fırsatta darp edıyo kımbılormsen ne dıyounda yapıyo oglum dıyo anne allh askına kendı kızlarına aynısınyapılsa bur dakıka durmazsın dedım benım annemın banamın canı yokmu kızları aglaya aglaya gelıo yınede alttan alıyolar sende dıyebılırdınkı oglum sendede hata bar ondada var oturun kırın dızınızı dıye orta yolu bulabılırdın dedım yapmadın bunu dedım bıde ogluna bı ay gelmeyın dıyemedı dıye afferın oglum demıssınız dedım bende zor gunler gecırıyorum ılaclr psklojımı ztn bozuyo dedım saglıklı dusunmuyosam ıdare edebılırdı oda benı dedım ben bi cok sıkıntımızı bılmıyosun susuyorum alttan alıyırum dedım oda alsaydı dedım hep oglunu savundu bu yuzden sevmıyorum su kadını ya anne gıbı davranmıyo el gıbı konusuyo benım annemı gorsenı aman oglum cnm oglım yapar hata bızde
Kadının düşmanı kadın diye boşuna demiyorlar. Bak kayınbaban anlayışlı davranmış ama kayınvaliden cazgırlık etmiş. Çok iğrendim kayınvalidenden. Eşin de ısrarlı ve gerçekçi bir şekilde barışmak istemezse barışma. Ayrıca çok haklısın bir ay sonra gelseler ölmezler.

Kadının düşmanı kadın diye boşuna demiyorlar. Bak kayınbaban anlayışlı davranmış ama kayınvaliden cazgırlık etmiş. Çok iğrendim kayınvalidenden. Eşin de ısrarlı ve gerçekçi bir şekilde barışmak istemezse barışma. Ayrıca çok haklısın bir ay sonra gelseler ölmezler.
Aynen oyle kayınbabam ıyıdır bakıcam sımdı ben ustume dusenı yaptım ısteklı degılse gerek yok zorlamaya

İyi yapmıssın helal olsun erkekler ya her dedıklerı olsun hep kadın alttan alsın ezılsın ıstıyolar 😬

Hayir erkekler bunu istemiyor, genelleme yapma. Senin esin bunu istiyor.
Yarin bebek oldugunda, hamilelik hormonlarin ile sana iyi davranacakmi?

Yeni arastirmalar bir çoçugun anne karninda bile kötü ortamdan, annesinin duygusal zorluklarindan etkilendigini gösteriyor. Cocugun sagligini etkliyor hatta. Yani mutsuz bir hamile kadinin, o karnindaki bebekte sadece duygusal olarak degil, fiziksel olarakta etkileniyor.

Cidden böyle bir evliligi çoçguna yasatmak istiyormusun? Hadi kendin yasamak istiyorsun neyse, sakin ama sakin bu tedavilere devam etme. 10 kati daha yipranirsin. O çoçuk için yazik olur.

Sana siddet uyguluyan adamdan derhal bosan.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Erkekler anlamazlar kadınların hallerinden onlar sadece sperm verir diğer süreçleri bilmezler Algılayamazlar da. Sadece sprem verdikleri için çok basit bir süreç olarak görürler. Sen bu şekilde davranmak yerine şöyle yapmalıydın. Gelince hoş karşılayıp tedavini görüp evine gidip yapmalıydın. Anne kusura bakma benim iş yapmam yasak sana zahmet olacak ama evi süpürür müsün? Anne ayaga kalkmam yasak akşam yemeği yaparmısın evi toplarmısın vs... Sürekli dirft vereceksin mobbing uygulayacaksın rahatına bakıp ayağına hizmet ettiriceksin. Anne burası da senin evin mutfak orda çamaşır şurda. Boşuna yükseliyorsun eşine karşı..
Sonra da hizmet etsene diye kavga etsinler bunlar tatlı dilden anlamaz

Siz neden böyle alttan alıp, suçlu gibi davranıyorsunuz? Bağıran, kovan,küfreden, siddet gösteren eşiniz ama kv kp arayıp kusura bakmayın diyen sizsiniz.Bundan sonra size ne dese ne yapsa haklıdır çünkü buna izin veriyorsunuz. Yaşadıklarınız normal değil.
Anladık boşanmayacaksınız bari bekleyin bir özür dilesin, pişmanlık hissetsin.

Back
X