AÇ KALIYORUM

Bu baştan sen kendi hesabını öde ben kendi hesabımı ödeyeyim demekle olmaz ki
Hiçbir erkek bunu kabul etmez böyle dersen
2 tane o öder, bi kere ben ödeyeceğim dersin
Sonra o öder sonra sen bu o an gelişir baştan pazarlık yapılmaz yani

bi sen öde, bi o ödesin. ya da yemeği o mu ısmarladı? kahveyi-çayı ya da tatlıyı sen ısmarla. ne var canım bunda?

evlenince çalışmazsan kocanın getirdiklerini yemeyecek misin?

1 gün sen öde diğer gün o ödesin bu kadar basit

durumunuzdan bahsedin. ben yiyemiyorum hesabı ödemeden deyin. bir o ödesin 2 siz ödeyin 3 o ödesin geçsin gitsin

ayy bende tam tersiyim
ben acıktım ayy tatlı istiyorum deyip duruyorum adama
kendisi de çok yiyiyo belki ondandır

1,5 yıl az değil nasıl anlamamış yaaa insan 1 geçiştirir 2 geçiştirir odun ötesi bir adammış

yaa bir de sen yemediğin halde o karşında rahatlıkla yiyebilmiş insanın karşısındaki tok biri bile olsa rahat rahat yemek yiyemez sonuçta nefistir bu canı çeker diye rahatsız olur

1,5 yıldır nasıl paylaşımlarda bulunuyorsunuz ? yani buluşmalarınız kaç saat sürüyor?

bu çekingenliği üzerinizden atıp sizde ona eşlik edin yemeği o ısmarlıyorsa tatlıyı & kahveyi & sinemayı vs siz ısmarlayın hem ortak birşeyler yapmış olursunuz hem de içiniz rahat eder ama ben bunca zamandır bu davranışınızı anlamamış olmasını yadırgadım daha şimdi böyleyse ilerde daha da bencil olunabilir

bu arada mesajım biraz sert gelebilir niyetim sizi kırmak değildi.

ben eşimle sevgiliyken bu konulara hiç takılmazdık hatta ben ilk onunla kokoreç, midye dolma yedim yeri geldi o ısmarladı yeri geldi ben ısmarladım gün oldu ikimizde de para olmuyordu paralarımızı birleştirip olanla yiyip içiyorduk bunların hepsi güzel anılar olarak kaldı

ayyy inanıyrum kendimi gördüm bende böyleydim hep nescafe icerdim 3 sneeden sonra alısmıstım cok komık geliyod esimle bile yeni evlendigimizde yemek yiyemezdim karnım ac kalırdı ama o yemegı bırakrdır mesela dısarda yerdık aklımdan hep derdim evde olsam simdi götürmüstüm diye yada yanlız olsam paket yaptırrıdım ama esimn yanında yiyemezdim zaman tabi hersey sonra alısıyosun

ortak hesap ödemenin zamanı geliş bence
ama sen yemiyorken karşındaki nasıl yiyebiliyor merak ettim.
eski erkek arkadaşım herşeyin parasını ödemeye çalışıyordu heryerde yediğimz yemeklerin, içtiğimiz kahvenin hatta büfeden aldığım en ufak bisküvinin parasını bile ödüyordu. artık kendimi çok rahatsız hissediyordum hesabı elinden zorla çekmeye çalışıyordum. şimdi kafam rahat çok şükür şimdiki erkek arkadaşım istediğim gibi başlarda kendi ödedi ilerledikçe çoğunlukla herkes kendi yediğini ödüyor.

Bende öyleydim , ne zaman ödesem o zaman rahatlıyorum sonra o da ısmarlıyor sıkılmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…