- 30 Ocak 2015
- 55
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi aysaysbeybii
Bende aç değilim derdim ama o yerse yerdim yani niye seyredeyim. Teklifsiz hesap ödersin ondan önce davranıp olur biter. Sinemaya gideceksek ben biraz önce gidip bileti alırım mesela bazen. kızar ama geçer yani. Söyledim de kendimi rahat hissetmiyorum bırak ben ödeyim arada bir ki yediğim yemekten keyif alayım diye.
Kabul etmez tabii... Gururdan falan değil üstelik, seninle oturup yemek yemek keyif almak istiyor adam.Belki seni elleri ile besleyecek, ama sen bu zevki ona bırakmıyorsun ki.Ödemek istiyor bırak ödesin. Cebinde parası yoksa veya hesabın onu zorlayacağını düşünse zaten seni yemeğe götürmez. Bu kadar ince düşünme.
bence arada paranın lafı bile olmamalı..bır anda sen elini cebıne attıgında o durmalı o atınca da sen..
yemek yahu alt tarafı yemeğin hesabı mı yapılır..iki tarafın da ısmarlaması ayrı güzel şeyler..ama genelde erkek uzatır kasaya uygunu o..
kesinlikle ağzına bişeyler tutmalı hiç değilse..istem dışı yalanıyosundur yahu can bu yani
hayret bıseysın ben olsam dırek anlarım..insan tokken bile acıkıyor bırı yerken
Canım çok güldüm bu durumuna ben yaaa hadi sen aç değilim diyorsun peki çıktığın çocuk böyle desen bile senin çekiniyor olma ihtimalini düşünüp birşeyler ısmarlaması lazım.
Evett acı çekiyorum resmen hahahama işte bi türlü şeyyapamıyorum
Benimki de öyle kırk takla atıyorum öderken biraz da surat yapıyor ama geçiyor tabii. Yoksa bende senin kafadanım sadece sevgilim değil arkadaşlarımla da öyleyim. Sen sevgilinle konuşmayı dene bence yada zorla hesap öde nereye kadar aç kalcan sanada günahAh laftan anlamıyoki olurmu öyle şey ben yanımdaki kadına hesap falan ödetmem diyo çokta gururludur deli :)
yok yok..yanlıs anlama ama karsıdakının de anlaması lazım..1,5 yıl olmus nerden baksanız en az 10 kere yemege gıtmıs olsanız hıc yememek..
sen ye bence..ınan bana daha cok hosuna gıder..erkekler yemeğı rahat yıyen kadınları hatta sundan canım ıstıyor dıyen kadınları daha sıcak bulur..aradakı bagınız iyi ise daha da rahat ol yani..bırak cekınmeyı acıktım beeen de ya:)
Haklıyım tabii :)Valla doğru diyosunuz
Haklıyım tabii :)
Birde şu açıdan bak, adam senin için cimri midir nedir bu, bir yemek bile yemiyor diyecek, ister misin böyle bir şey demesini? Adam eliaçık, ilişkinin getirdiği şeyleri yapmaya çalışıyor ama karşısında yemek yememek için sürekli bahane uyduran bir hatun var. Bu şimdi böyleyse ben bununla nasıl ciddi düşüneyim, bu gün kendi yemeyen yarın benimde yemeğime karışır deyiverir vallahi...
Benden söylemesi
sen ona kendın yemek yapma şansın olmadıysa da zor yenersın bu utangaclıgı..bır de sen pişir bişeyler ki yanında çatal kaşık tutmaya alısmaktan başla :)))
Ohhh afiyet bal şeker olsunAyu valla doğru söylüyosunuz yok yok kararımı verdim yenicem bu saçma takıntıyı. Yarın ilk yemeğimi yiyorum o zamann çok sağolun