AÇ KALIYORUM

Ah laftan anlamıyoki olurmu öyle şey ben yanımdaki kadına hesap falan ödetmem diyo çokta gururludur deli :)

Valla doğru diyosunuz

Evet haklısınız yüzleşmem lazım bunla :)

Canım çok güldüm bu durumuna ben yaaa hadi sen aç değilim diyorsun peki çıktığın çocuk böyle desen bile senin çekiniyor olma ihtimalini düşünüp birşeyler ısmarlaması lazım.

Tabii kendi ne yiyosa benim önümede koyuyodu ilk başlarda ee ben dokunmuyorum ziyan oluyo diye adamda pes etti :)

Evett acı çekiyorum resmen hahah ama işte bi türlü şeyyapamıyorum

yok yok..yanlıs anlama ama karsıdakının de anlaması lazım..1,5 yıl olmus nerden baksanız en az 10 kere yemege gıtmıs olsanız hıc yememek..
sen ye bence..ınan bana daha cok hosuna gıder..erkekler yemeğı rahat yıyen kadınları hatta sundan canım ıstıyor dıyen kadınları daha sıcak bulur..aradakı bagınız iyi ise daha da rahat ol yani..bırak cekınmeyı acıktım beeen de ya:)

Ah laftan anlamıyoki olurmu öyle şey ben yanımdaki kadına hesap falan ödetmem diyo çokta gururludur deli :)
Benimki de öyle kırk takla atıyorum öderken biraz da surat yapıyor ama geçiyor tabii. Yoksa bende senin kafadanım sadece sevgilim değil arkadaşlarımla da öyleyim. Sen sevgilinle konuşmayı dene bence yada zorla hesap öde nereye kadar aç kalcan sanada günah

Bak ne güzel cesaretlendim şimdi çok sağolun o zaman yarın ilk yemeğimi yiyorum çok teşekkürler gerçekten

Valla doğru diyosunuz
Haklıyım tabii :)
Birde şu açıdan bak, adam senin için cimri midir nedir bu, bir yemek bile yemiyor diyecek, ister misin böyle bir şey demesini? Adam eliaçık, ilişkinin getirdiği şeyleri yapmaya çalışıyor ama karşısında yemek yememek için sürekli bahane uyduran bir hatun var. Bu şimdi böyleyse ben bununla nasıl ciddi düşüneyim, bu gün kendi yemeyen yarın benimde yemeğime karışır deyiverir vallahi...

Benden söylemesi

sen ona kendın yemek yapma şansın olmadıysa da zor yenersın bu utangaclıgı..bır de sen pişir bişeyler ki yanında çatal kaşık tutmaya alısmaktan başla :)))

Ayu valla doğru söylüyosunuz yok yok kararımı verdim yenicem bu saçma takıntıyı. Yarın ilk yemeğimi yiyorum o zamann çok sağolun

Bana sevimli geldi vallahi sevgili parası yiyen kızlara karşı yük olmamak için yemek yemeyen sevgili tabiki seninle evlenmeliyiz ama karşında yemesi hoş değil o kısmı sevmedim pek utanıyorsan pratik şeyler yemeği teklif et sıkma börek hamburger filan, yüzüne gözüne bulaşmamış olur :)

Ayyy eşimle bizde böleydik ama bacım lise2 ye gidiyorduk ilk günler ok ama evlenirseniz nolcak benim gibi para istemeye utanırsın kökden aç kalırsın adam eve geldi bi gün ekmek yok niye yok dedi param yok niye istemedin utanıyom6 senelik evliyiz hala utanıyorum istemeye kendi bırakıyor

Tamam sen çekiniyormuşsun hadi ona tamam diyelim de 1,5 yıldır hiç yemek yemediğini farketmeyen sevgili nedir?Saf mı bu adam her seferinde bahaneleri yiyor..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…