- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
-
- Konu Sahibi aysaysbeybii
Anlasildi simdi nedenhaftada 3 disardan yediginayyy inanıyrum kendimi gördüm bende böyleydim hep nescafe icerdim 3 sneeden sonra alısmıstım cok komık geliyod esimle bile yeni evlendigimizde yemek yiyemezdim karnım ac kalırdı ama o yemegı bırakrdır mesela dısarda yerdık aklımdan hep derdim evde olsam simdi götürmüstüm diye yada yanlız olsam paket yaptırrıdım ama esimn yanında yiyemezdim zaman tabi hersey sonra alısıyosun
ahahahha olabilirrrAnlasildi simdi nedenhaftada 3 disardan yediginicinde kalmis
Konu sahibiiii nasil çözdün kiz merak ettim ??
Bazi arkadaslarin tavsiyesiyle dunku bulusmamizda birden bire ben cok aciktim yemek yemiyomuyuz deyiverdimzavallim sok oldu ama cok hosuna gitti ve bende cok eglendim hic bisey dusunmemeye calistim sadece yemege odaklandim yani hem karnim doydu hem guzel vakit gecirdik hemde sevgilim mutlu oldu
Bizde yoktu öyle bir durum ondan ilginç geldi.
Ben calismiyorum o da calisiyordu ve kattiyen kabul etmezdi hesabi benim odememi.
Bende ona hediyeler alirdim bir kutu çikolata kazak gömlek pasta.
Öyle icimi rahatlatirdim.
Birgün yemeğe gittik ben iskender istedim yedim üstüne onun köftesinin yarisini yedim birde künefe goturmustum
Çok felaket yorulmuştuk o gün nasil yedim hala hayret ederim en sonunda kolunu uzatip birazda bunun tadina bak demişti ahahahhaha.
Tabi biz 7 sene beraberdik çekinme utanma hak getire .
Orta boy pastayi dilimlemeden çatalla bitirmistik beraber :)))
Ayyy ayyy.
Çekinme hayatin rahat olll..
Aynisiydim. Vallahi billahi kendim gibisini bulabilecegimi hic dusunmezdim cok sasirdim. Ben iki yillik iliskimin birinci yili sonunda falan aşmis gibiydim ama yine de ilk aciktim diyen ben olamadim hicbi zaman. O zamanlar aşmistim ama simdi hayatima yeni biri girse yine eski halimde olurum adim gibi eminim
Ayy bak nasil kiskandim simdi Allah bozmasinSanada helal olsun valla iyi yemissin afiyet olsun hahahha
Aynen canim :))
Ayrildik biz yeaa orasini boşver sen yemene bak
Sevgilinin yerinde olsam inan soğurdum. Çocuk resmen tek basina yemek yiyor masada. Ben böyle birseye gelemezdim. Tek yiyecek olsa tek basina yemeğe cikar seni cagirmaz zaten. Olmayacak bir takinti edinmissin. İleride evlenince ne yapacaksın, senin maasinla odedigin elektriği yakamam deyip karanlıkta mi oturacaksin ? Çiftlerin arasında paranin lafi olmaz olmamali. Varsa o öder başka gün sen de varsa sen odersin. Hic hoslanmadigim bir şey olsa da alman usulünü yapin bari boyle olacagina. Araniza para lafinin girmesine izin verme bu şekilde davranma sana tavsiyem..