AÇ KALIYORUM

Ben yemezken sevgilimin boğazından geçmiyor, hele ki karnım ağrıyor tarzı bahaneler söylesem adamın içi acır üzülür. 1,5 senede bunu anlamıyorsa üstüne üstlük sallamadan yemek yiyorsa sizin ilişkide bir tuhaflık var demektir. Biz yemek üstüne yemekli reklam görünce acıkan bir çiftiz :) ve en sevdiğimiz aktivite güle eğlenerek sohbet eşliğinde yemeğe çıkmak. İlişkinizi gözden geçirin yada alın karşınıza konuşun hesap konusunu, o yemek ödesin siz önceden bilet alarak sinemaya götürün tiyatroya götürün altta kalmamış olursunuz.

ayyy inanıyrum kendimi gördüm bende böyleydim hep nescafe icerdim 3 sneeden sonra alısmıstım cok komık geliyod esimle bile yeni evlendigimizde yemek yiyemezdim karnım ac kalırdı ama o yemegı bırakrdır mesela dısarda yerdık aklımdan hep derdim evde olsam simdi götürmüstüm diye yada yanlız olsam paket yaptırrıdım ama esimn yanında yiyemezdim zaman tabi hersey sonra alısıyosun
Anlasildi simdi nedenhaftada 3 disardan yedigin :KK70: icinde kalmis :KK53:

Konu sahibiiii nasil çözdün kiz merak ettim ??

Bazi arkadaslarin tavsiyesiyle dunku bulusmamizda birden bire ben cok aciktim yemek yemiyomuyuz deyiverdim :KK70: zavallim sok oldu ama cok hosuna gitti ve bende cok eglendim hic bisey dusunmemeye calistim sadece yemege odaklandim :KK70: yani hem karnim doydu hem guzel vakit gecirdik hemde sevgilim mutlu oldu :KK70:

Bende bunu düşünürdüm hep hani hep ona odetip acaba bedavaci gibimi olur kul hakkimj olur diye ama ben sizin gibi AC kalmadim naptim mesela pizza yedik o gün o ödedi hesabi ertesi gun yemek yedik yok öyle hep sen hep sen ezik hissederim ikimizde calisiyoz bugun ben oducem diyordum odetmediginde mesela kullanabilcegi ihtiyacı olan hediye aliyodum yani altta kalmiyodum.sizde boyle yapabilirsiniz .

Bazi arkadaslarin tavsiyesiyle dunku bulusmamizda birden bire ben cok aciktim yemek yemiyomuyuz deyiverdim :KK70: zavallim sok oldu ama cok hosuna gitti ve bende cok eglendim hic bisey dusunmemeye calistim sadece yemege odaklandim :KK70: yani hem karnim doydu hem guzel vakit gecirdik hemde sevgilim mutlu oldu :KK70:

Ay canim benim cok sevindim, iyi ozaman eheh:KK45:

Aynisiydim. Vallahi billahi kendim gibisini bulabilecegimi hic dusunmezdim cok sasirdim. Ben iki yillik iliskimin birinci yili sonunda falan aşmis gibiydim ama yine de ilk aciktim diyen ben olamadim hicbi zaman. O zamanlar aşmistim ama simdi hayatima yeni biri girse yine eski halimde olurum adim gibi eminim

Bizde yoktu öyle bir durum ondan ilginç geldi.
Ben calismiyorum o da calisiyordu ve kattiyen kabul etmezdi hesabi benim odememi.
Bende ona hediyeler alirdim bir kutu çikolata kazak gömlek pasta.
Öyle icimi rahatlatirdim.
Birgün yemeğe gittik ben iskender istedim yedim üstüne onun köftesinin yarisini yedim birde künefe goturmustum :KK53:
Çok felaket yorulmuştuk o gün nasil yedim hala hayret ederim en sonunda kolunu uzatip birazda bunun tadina bak demişti ahahahhaha. :p
Tabi biz 7 sene beraberdik çekinme utanma hak getire .
Orta boy pastayi dilimlemeden çatalla bitirmistik beraber :)))
Ayyy ayyy.
Çekinme hayatin rahat olll..

Bizde yoktu öyle bir durum ondan ilginç geldi.
Ben calismiyorum o da calisiyordu ve kattiyen kabul etmezdi hesabi benim odememi.
Bende ona hediyeler alirdim bir kutu çikolata kazak gömlek pasta.
Öyle icimi rahatlatirdim.
Birgün yemeğe gittik ben iskender istedim yedim üstüne onun köftesinin yarisini yedim birde künefe goturmustum :KK53:
Çok felaket yorulmuştuk o gün nasil yedim hala hayret ederim en sonunda kolunu uzatip birazda bunun tadina bak demişti ahahahhaha. :p
Tabi biz 7 sene beraberdik çekinme utanma hak getire .
Orta boy pastayi dilimlemeden çatalla bitirmistik beraber :)))
Ayyy ayyy.
Çekinme hayatin rahat olll..

Ayy bak nasil kiskandim simdi Allah bozmasin :KK70: Sanada helal olsun valla iyi yemissin afiyet olsun hahahha :KK70:

Aynisiydim. Vallahi billahi kendim gibisini bulabilecegimi hic dusunmezdim cok sasirdim. Ben iki yillik iliskimin birinci yili sonunda falan aşmis gibiydim ama yine de ilk aciktim diyen ben olamadim hicbi zaman. O zamanlar aşmistim ama simdi hayatima yeni biri girse yine eski halimde olurum adim gibi eminim

Aman iyi bari atlattiysaniz sorun yok. Yalniz olmadigima sevindim :KK48:

Sevgilinin yerinde olsam inan soğurdum. Çocuk resmen tek basina yemek yiyor masada. Ben böyle birseye gelemezdim. Tek yiyecek olsa tek basina yemeğe cikar seni cagirmaz zaten. Olmayacak bir takinti edinmissin. İleride evlenince ne yapacaksın, senin maasinla odedigin elektriği yakamam deyip karanlıkta mi oturacaksin ? Çiftlerin arasında paranin lafi olmaz olmamali. Varsa o öder başka gün sen de varsa sen odersin. Hic hoslanmadigim bir şey olsa da alman usulünü yapin bari boyle olacagina. Araniza para lafinin girmesine izin verme bu şekilde davranma sana tavsiyem..

Sevgilinin yerinde olsam inan soğurdum. Çocuk resmen tek basina yemek yiyor masada. Ben böyle birseye gelemezdim. Tek yiyecek olsa tek basina yemeğe cikar seni cagirmaz zaten. Olmayacak bir takinti edinmissin. İleride evlenince ne yapacaksın, senin maasinla odedigin elektriği yakamam deyip karanlıkta mi oturacaksin ? Çiftlerin arasında paranin lafi olmaz olmamali. Varsa o öder başka gün sen de varsa sen odersin. Hic hoslanmadigim bir şey olsa da alman usulünü yapin bari boyle olacagina. Araniza para lafinin girmesine izin verme bu şekilde davranma sana tavsiyem..

Tavsiyen için teşekkür ederim. Diğer arkadaşların tavsiyeleri üzerine yendim bu takıntıyı çok şükür sorun kalmadı.

X