AÇ KALIYORUM

Benim sevgilim surekli tokum dese kapsulle mi besleniyo bu çocuk diye suphelenirim.
Bir de sevgilinin senin karşında yemesi garip geldi,ben olsam konuşurum neden yemiyorsun diye.
Canım bence aş bunları.mesela o yemek mi ismarladi sende sinemaya götür kendince dengelemiş olursun.

en başlarda ben de böyleydim ama 6 yıl oldu ve artık önündeki lokmayı bile kapıyorum :)
bence sende bunu en kısa zamanda aşmalısın, çünkü ilişkinin tatlılılığı asıl böyle ortaya çıkıyor

Yaslar kac?

Cimri olmasan, eli açık biri olsan bir yemeğe ödenecek parayı bu kadar onemsemezdin.
cimrinin teki olmasan arada sen oderdin hesabı. Yine cimri olmasan kendi yemeğinin parasını oderdin en azından. Adam yemek yerken sen ne yapıyorsun ? 1,5 sene her defasında tok olman mümkün değil ya yeme bozukluğu var, ya cimri ya deli der insan senin gibisine.
Hiç ses etmiyorsa sevgilin senden cimri.
Sefer tasina koy yemeğini, yanında taşı. Titiz, temiz ve tutumlu bir kızım, huyum böyle de. Istersen paylaşalım dediğin an sevgilin asla vazgecemez senden.
Evlenince apartman dikersiniz siz beraber.

bende hesabı hep erkeklere ödettirenleri anlamıyorum arada sen öde yada arkadaşların dedği gibi ortak ödeyin içiniz rahat olur hemde aç kalmazsınız...

Yemekten sonra kahveler benden o zaman falan de. Ya da inatla yine de ödetmiyosa ihtiyacı olan şeyleri hediye edebilirsin. Böylece bi şekilde ödeşirsiniz. Ya da açık açık de senin bu huyun yüzünden aç kalıyorum gel orta yol bulalım mutlu olalım diye.

Bırak ödesin zaten bir öder iki öder, bir iki self servis den yersiniz, o zamandan alıştırırsın herkes kendi yediğini öder. Yemekten sonra kahveyi sen ısmarlarsın ya da sinema bileti alırsın. Altta kalmamak için arada hediye alırsın vs... Senin yerinde olsam her yolu denerim ama hesabı o ödeyecek diye aç kalmam :)

bence karşında adam yemek yerken onun yemeğine eşlik etmeyip boş oturmak hesap ödetmekten daha anormal.. bu takıntını aş bence olmadı bir sen bir o ödesin bu kadarını da mı konuşamıyorsunuz

bu kadar güzel anlatılabilirdi düşüncelerim.

ayrıca o adam bir iki ısrar etmiş olabilir sonra 'pes' etti demişsin de.
o adam gerçekten seni düşünse gerçekten zorla yemek yedirirdi.
pek etmeden usanmadan ve bu olayı seninle ciddi ciddi konuşurdu işine gelmiş demek ki.
bana göre kaba ve düşüncesiz geldi, sen de resmen çocukluk yapıyorsun.

olur mu hiç öyle şey canım.. yemek yenmez mi hiç:)
anormal olan senin hesabı ona ödetmen değil o yerken senin her seferinde karşında bakman..
ayrıca sende tuhaflık olduğu kadar erkek arkadşında da var..
ben sevgilim yemese zorla yediririm valla.. kendimde yerim onada yediririm.. blof yaparım trip atarım küserim yine tek başıma yemem..
bir başka konuda ben olsam senin hakkında cimri diye düşünürdüm.. belki değilsin ama bende bu izlenim oluşurdu.. demekki cebimden para çıkmasın diye dışarda aç geziyor diye düşünürdüm..
senin yapacağın şey diyeceksin ki buluşmadan önce.. hadi gel sana yemek ısmarlayayım.. baştan bunun sözünü al sonra alışırsın.. sen hesap ödersen rahatlarsın arkası gelir zaten..
hiç olmadı benim gibi direkt.. ne yemeği? ne iskenderi? ne pizzası diye atla konuya
eşimin çok hoşuna giderdi :)

Cimrilikle falan alakaso yok kendim ödemeyi teklif ettim tabiki böyle bişeyi kabul etmedi. Ve dikkat edersen sadece ona karşı böyleyim dedim cimri olsam herkese karşı böyle olurdum

Dediğiniz doğru bi kaç arkadaş daha böyle söyledi dün buluştuğumuzda atladım konuya acıktım ben ya hadi iskender yiyelim dedim valla şaştı kaldı çokta hoşuna gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…