Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aç kalın umrumda değil diyen ebeveyn
- Konu Sahibi Pinky93
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne borç kayin valide kaynana derdi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
İntihar edeceksin? Kendi canına kıyıcaksın? Baba nın annen nin gözyaşları nı acılarını sel haline getiriceksin? Cennet yüzü göremeyeceksin,? Kendini sonsuz bir acının içine sokacaksın? Zannediyor musun ölünce dertlerinden kurtulacaksın? Geçim sıkıntısı için intihar mı edilir? Kaynana Kötü kelime kullandı diye anneni babanı eşini üzüceksin,? Tek sıkıntı çekende sen değilsin basit konuları yanar dağa çevirme kendi kendine sıkıntı veriyorsun...Ben intihar edicem çünkü onsuz yaşayamam ben onla da olmuyor şu an zangır zangır titriyorum. Ağlıyorum
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Hayır benim genetik bir rahatsızlığım var hastanede de yattım bipolarım. Yani asla düzelmiyor düzelmez de gittikçe kötüye gidiyor bu yüzdendir ki intihar tek çözüm.İntihar edeceksin? Kendi canına kıyıcaksın? Baba nın annen nin gözyaşları nı acılarını sel haline getiriceksin? Cennet yüzü göremeyeceksin,? Kendini sonsuz bir acının içine sokacaksın? Zannediyor musun ölünce dertlerinden kurtulacaksın? Geçim sıkıntısı için intihar mı edilir? Kaynana Kötü kelime kullandı diye anneni babanı eşini üzüceksin,? Tek sıkıntı çekende sen değilsin basit konuları yanar dağa çevirme kendi kendine sıkıntı veriyorsun...
Arkadaşım önce bir sakinleş. Burada yazılanlar seni etkiliyorsa çık bu sayfadan. Hoşuna giden bir şey yap. Ne bileyim herhangi bir şey. Açlıktan kimse ölmemiş sen de ölmeyeceksin. Haciz de üç günde gelmez. Yarın ola hayrola. Belli ki kendini çok yıpratıyorsun. Sabit bir doktorun varsa wn yakın zamanda randevunu al ve bu konuyu onunla konuş. Yardımı olacaktır mutlaka.
- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
Bunu sen bu sekil istediğin sürece bu olacak. Sen şifayı istersen şifayı bulacaksın. İlaçlarını içmelisin ve kendine inanırsan bu illeti yenebilirsin...Hayır benim genetik bir rahatsızlığım var hastanede de yattım bipolarım. Yani asla düzelmiyor düzelmez de gittikçe kötüye gidiyor bu yüzdendir ki intihar tek çözüm.
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Teşekkür ederimArkadaşım önce bir sakinleş. Burada yazılanlar seni etkiliyorsa çık bu sayfadan. Hoşuna giden bir şey yap. Ne bileyim herhangi bir şey. Açlıktan kimse ölmemiş sen de ölmeyeceksin. Haciz de üç günde gelmez. Yarın ola hayrola. Belli ki kendini çok yıpratıyorsun. Sabit bir doktorun varsa wn yakın zamanda randevunu al ve bu konuyu onunla konuş. Yardımı olacaktır mutlaka.
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Kendime şu kadar mıncık kadar güvenim kalmadı bir insan duvara bakıp 8 saat düşünür mü nolcak diye ben düşünüyorum. Hayatımız ne olacak? Tek isteğim bir bebekti benim o da olmaz artık falan diye düşünüyorum. Neyse ben uyuyayım. Bazen dğkünmek yoruyor. İlaçlarımı bana hep kocam içirir. Onsuz yaşayamam dememin sebebi de bu ve bu gibi şeyler.Bunu sen bu sekil istediğin sürece bu olacak. Sen şifayı istersen şifayı bulacaksın. İlaçlarını içmelisin ve kendine inanırsan bu illeti yenebilirsin...
Arkadaşlar;
1.si benim ailem ben bir bipolar hastasıyım diye bana aylık 400 tl yardımda bulunuyor.
2.si kocam 2080tl maaş alıyor
3.sü ben zorla ücretsiz izne çıkarıldım.
4.sü altınlarla araba aldık
Kenara para koyamadık çünkü benim ailem 5 taktıysa onlar 1 taktı.
yani sözün özü ben sanırım intihar edicem çünkü ya evime haciz gelecek borç yaptım çok manideyken ya da bilmiyorum.
arkadasa neden kızıyorsunuz yanlıs bırsey dememıs kıSiz bu vicdansızlık ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyunuzla çok yaşamazsınız hanımefendi. Ben bir hastayım üstü okuyun. Benim hastalığım var.
dunyada bırsuru bıpolar hastası var, hıc paranız yokken borc ıcınde evlenıp evlendıkten sonra maddı sıkıntılar yasayacagınızı bıle bıle cebınızdekı son parayla tatıl yapıp sonra sıkıntı yasıyoruz ben ıntıhar edıcem evıme hacız gelıcek ben bıpolarım dıye nıye kızıyorsunuz kı yorum yapanlara
sız bıpolarsınızda sakın mantıklı kalamıyorsunuz belkı de sızınle evlenende mı psıkolojık rahatsızlıgı var, tum sulalenızınde mı var ? yanı bırınız bır kısı bıle bukadar parasız bu borclarla sonra sıkıntı yasarsınız acele etmeyın evlılıge dıye dusunmedı mı.
bırde bebek ıstıyormussunuz gozunuzu seveyım maddı sıkıntıdan ıntıhar etmeyı dusunen bırı bu zorluga bebek mı getırmelı yanı bırde bu mu eklenmelı
neyse olan olmus sız baya sinirlisinizde ben en ıyısı gıdeyım hakkınzda hayırlısı olsun ınsallah
Konunun sonu nasıl intihara bağlandı ben anlamadım. Bipolarım etkileniyorum diyen biri neden herkese açık bir platformda konu açar onu da anlamadım. Herkes her hastalığı bilecek, konuya uygun yorum yapmayı tercih edecek diye bir durum yok ki.
Sizin söyledikleriniz tamamen çelişen şeyler bu arada. Manikken borç yaptıysanız gelen altını borca kapatmayı tercih etmeliydiniz. Borçla evlendiğiniz için kimseye para harcamamalıydınız. Hadi güvendiniz son parayla gittiniz ama en azından gelmezse bu para ne yaparım diye plan yapmalıydınız. Herşey geçmiş artık bu saatten sonra eve haciz geleceğine arabayı satar borcumu öderim ben olsam neden intihar edeyim?
Kv ile görüşmeyi keserim. Zorunluluktan bir arada bulunuluyorsa iki üç cümleden ileri gitmez muhabbetim. Kocanız olacak kişi ailesine toz kondurmuyorsa sizde kendi ailenize toz kondurmayın. Babanızdan para almayın. Babam sokakta yatın banane dedi dersin. Kendisi düşünsün. Sonuçta tatillerde senin ailen gezmedi, siz gelin parasını biz vericez de demedi.
Sizin söyledikleriniz tamamen çelişen şeyler bu arada. Manikken borç yaptıysanız gelen altını borca kapatmayı tercih etmeliydiniz. Borçla evlendiğiniz için kimseye para harcamamalıydınız. Hadi güvendiniz son parayla gittiniz ama en azından gelmezse bu para ne yaparım diye plan yapmalıydınız. Herşey geçmiş artık bu saatten sonra eve haciz geleceğine arabayı satar borcumu öderim ben olsam neden intihar edeyim?
Kv ile görüşmeyi keserim. Zorunluluktan bir arada bulunuluyorsa iki üç cümleden ileri gitmez muhabbetim. Kocanız olacak kişi ailesine toz kondurmuyorsa sizde kendi ailenize toz kondurmayın. Babanızdan para almayın. Babam sokakta yatın banane dedi dersin. Kendisi düşünsün. Sonuçta tatillerde senin ailen gezmedi, siz gelin parasını biz vericez de demedi.
Arkadaşlar;
1.si benim ailem ben bir bipolar hastasıyım diye bana aylık 400 tl yardımda bulunuyor.
2.si kocam 2080tl maaş alıyor
3.sü ben zorla ücretsiz izne çıkarıldım.
4.sü altınlarla araba aldık
Kenara para koyamadık çünkü benim ailem 5 taktıysa onlar 1 taktı.
yani sözün özü ben sanırım intihar edicem çünkü ya evime haciz gelecek borç yaptım çok manideyken ya da bilmiyorum.
Siz bu vicdansızlık ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma huyunuzla çok yaşamazsınız hanımefendi. Ben bir hastayım üstü okuyun. Benim hastalığım var.
Yaptığım yorumun neresi vicdansız ya da bilgi sahibi olmadan yapılmış? Konuda hangi bilgileri verdiyseniz o kadarını biliyorum.
10 sayfa yorum okuyup verdiğiniz ekstra bilgileri birleştirme gibi bir zorunluluğum yok.
Bahsettiğiniz yorumu şu an okudum ve geçmiş olsun diyorum. Ama fikrim değişmedi.
1. Aileniz size yardım ediyor diye eşinizin ailesinin böyle bir zorunluluğu yok.
2. Eşinizin maaşını bilerek evlendiniz.
3. İşiniz bunu gerektiriyor olabilir ama bu iş de sizin seçiminiz.
4. Altınlarla araba almanız için kimse kafanıza silah dayamadı.
Bunların hepsi sizin seçiminiz ve seçimlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz.
İki yetişkin insan olarak evlenmişsiniz ve paranızın hesabını bilmek sizin göreviniz, sizin sorumluluğunuz. Başka hiç kimsenin değil.
Bu gerçeği dile getirmenin neresi vicdansızlık acaba?
Siz rahatsızlığınız sebebiyle harcamanızın hesabını bilememiş olabilirsiniz.
Ama eşiniz bilmeliydi; anası babası değil.
İntihar edecek bir şey de yok ortada.
Bu ay ailenizin yardımıyla idare edin, gelecek ay ayağınızı yorganınıza göre uzatırsınız. Siz uzatamıyorsanız da eşiniz bilsin sorumluluğunu.
arkadasa neden kızıyorsunuz yanlıs bırsey dememıs kı
dunyada bırsuru bıpolar hastası var, hıc paranız yokken borc ıcınde evlenıp evlendıkten sonra maddı sıkıntılar yasayacagınızı bıle bıle cebınızdekı son parayla tatıl yapıp sonra sıkıntı yasıyoruz ben ıntıhar edıcem evıme hacız gelıcek ben bıpolarım dıye nıye kızıyorsunuz kı yorum yapanlara
sız bıpolarsınızda sakın mantıklı kalamıyorsunuz belkı de sızınle evlenende mı psıkolojık rahatsızlıgı var, tum sulalenızınde mı var ? yanı bırınız bır kısı bıle bukadar parasız bu borclarla sonra sıkıntı yasarsınız acele etmeyın evlılıge dıye dusunmedı mı.
bırde bebek ıstıyormussunuz gozunuzu seveyım maddı sıkıntıdan ıntıhar etmeyı dusunen bırı bu zorluga bebek mı getırmelı yanı bırde bu mu eklenmelı
neyse olan olmus sız baya sinirlisinizde ben en ıyısı gıdeyım hakkınzda hayırlısı olsun ınsallah
Ben de anlamadım bu işi. Hadi hanımefendi bipolar, parasının hesabını bilemedi. Peki ya eşi?
"Ya hanım biz ne yapıyoruz? Evlendik, araba aldık, böyle geziyoruz da eve dönünce ne yiyeceğiz?" demedi mi hiç?
Garip bir konu...
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
her konuda konu sahibini kiracak uzecek ters bir cevabiniz var. zevk mi aliyorsunuz bundan? ilginc.parasının hesabını yapamayan evlenmesin
siz hesabınızı kv ye göremi ayarladınız
öyleyse size iyi olmuş
- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
Size iyi bir ders olmuş. İyilik yap düşün insanları ama kendinide düşün. artık evlendiğinizi anldınız ve giderleriniz olduğunuda anladınız. Kadının dediğine alınma bence. Öyle bir sözle konuşmam dersen ohooooo. Okadar şey verirken siz düşünmediniz oda kabul etmemezlik etmedi ozaman anormal gelmedi. Tepenize çıkardınız. Şimdi de böyle dedi diye ona tavır koymanız yanlış. Ozaman herkese koyacaksınız. Dünya böyle. Malını ortaya serenin alıcısı çoktur. Dara düştünmü veren yoktur. İnsanlarla kötü olmaktansa az verin iyi olun. Kendi ailenizi ikinci plana atmayın. İki saat uğradık laf yedik ne demek. Laf herzaman duyarsın sen yinede gönül alacaksın gideceksin. Hasret gidereceksin. Başkalarını memnun etme çabanız kısa sürmüş. Şimdiden sonra kendiniz için bir hayat yaşamaya başlarsınız umarım.
- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
konuyu neresinden tutsam elimde kalır
ortada düzgün bi gelir yokken evlenilmiş..
zorla ücretsiz izne çıkarıldım ne demekse ? başka işe girin mesela..
cepte para yok akraba ziyareti balayı yapılıyor.. evlenirken aileye mi güvendiniz
altın parasına araba alınmış ayranınız yok içmeye atla gidiyorsunuz s.çmaya
bi de üstüne bu şartlarda hamilelik düşünüyorsunuz.
amaaaannnn şiştim
ortada düzgün bi gelir yokken evlenilmiş..
zorla ücretsiz izne çıkarıldım ne demekse ? başka işe girin mesela..
cepte para yok akraba ziyareti balayı yapılıyor.. evlenirken aileye mi güvendiniz
altın parasına araba alınmış ayranınız yok içmeye atla gidiyorsunuz s.çmaya
bi de üstüne bu şartlarda hamilelik düşünüyorsunuz.
amaaaannnn şiştim
Eşiniz ne diyor bu durumaGelin biz para veririz size dediler hee verdiler oh olsun bana
- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.871
- 133