• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aç kalın umrumda değil diyen ebeveyn

Sustu ağzını açmadı. Ha pardon ne alakası var dedi ben annen böyle dedi deyince. Kestirip atma lafı bu onun
Zaten evlenmeden önce anne babasını sallamayan ne kadar adam varsa hepsinin evlenince ailesine aşkla bağlanası geliyor. Size tavsiye aç bile kalsanız asla onlara minnet etmeyin. Siz çalışmaya başlayınca da kendi maaşınızı asla eşinize vermeyin ve kendinize birikim yapın. Bu koca onlara para bile yollar. Ayrıca babanızın yaptığı yardımları babanıza geri ödemeyi teklif edin eşinize de belki utanır. Hayret bir şey yA. Ben bile kızdım. -annesi geberin dese üstüne alınmaz oğluşu. Mesafe şart bu kv ile

Zaten evlenmeden önce anne babasını sallamayan ne kadar adam varsa hepsinin evlenince ailesine aşkla bağlanası geliyor. Size tavsiye aç bile kalsanız asla onlara minnet etmeyin. Siz çalışmaya başlayınca da kendi maaşınızı asla eşinize vermeyin ve kendinize birikim yapın. Bu koca onlara para bile yollar. Ayrıca babanızın yaptığı yardımları babanıza geri ödemeyi teklif edin eşinize de belki utanır. Hayret bir şey yA. Ben bile kızdım. -annesi geberin dese üstüne alınmaz oğluşu. Mesafe şart bu kv ile
Ağlıcam şimdi ya ben bu duruma düşcek insan mıydım 🤦‍♀️ Annemin evini sorup duruyor kp bir de yapılan evini.

Niye ücretsiz izindesiniz? İşe dönmeyi düşünmez misiniz?
Siz belli ki zaten onlara güvenmişsiniz, o yüzden de her işiniZ birlikte . Ortak kese gibi mi düşündünüz ne yaptınız? Yoksa insan son maaşını gezip tozmaya harcamaz. Kaldı ki gerçekten yardım etmek zorunda da değiller.

Ücretsiz izin neden aldınız onu merak ettim?

Bu tarz konularda yorumum hep aynı .Artık evlisiniz geçiminiz ,gecimsizliginiz sizi bağlar.Ailelerin sizin tabirinizle aç karninizi doyurma gibi bir zorunluluğu yok .
Turizmciyim ben bizde ücretsiz izin formu zorla doldurtulur

Siz niye ucretsiz izindesiniz böyle s1k1sik olmaniza ragmen. Kayinailenin tatilini sizmi ödediniz. Söyledigi bir anneye yakismiyor ama size destek vermek zorunda degiller. Dügününüze kim yapti?
Ben ödedim evet benim maaştan düşürdü patron

Niye ücretsiz izindesiniz? İşe dönmeyi düşünmez misiniz?
Siz belli ki zaten onlara güvenmişsiniz, o yüzden de her işiniZ birlikte . Ortak kese gibi mi düşündünüz ne yaptınız? Yoksa insan son maaşını gezip tozmaya harcamaz. Kaldı ki gerçekten yardım etmek zorunda da değiller.
Gezmedik ki siz de belli ki kvdesiniz

Balayında kv ve kp’i de götürmek zorunda mıydınız? Onların ne işi vardı? Ya bu kadar kendinizi değersizleştirmeyin. Balayı özeldir, evlenen çiftler gider. Para mevzusunda haklı, vermek zorunda değil. Evlenen yetişkin insanların para hesabını bilmesi gerekir.

Bundan sonra kimseye güvenerek elinizdeki son parayı harcamamaniz gerektiğini tecrübe etmiş oldunuz. Ayrıca akraba ziyaretine gerek yokmuş bu maddi sıkışıklıkta, kayinvalide kayınpederi tatile götürmek de aynı şekilde.

Ücretsiz izniniz ne kadar sürecek. Yani eşinizin ailesi bu ay yardim etse, gelecek ay ne yapmayı düşünüyorsunuz? Aile yardımıyla bir yere kadar gider zaten.

Back