Aç gözlü eşim

Yaparsa yapsın siz ben karışmam deyin . Yem vs pahalı ama sonunda iyiye satarsa da kötü iş değil hatta benim akrabam öyle ev aldı

Aklima geldi de sözüm meclisten dışarı ya bu deveyi gudeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz sizde de gitme gibi bir durum dusunulmedigine göre geriye kalan seçeneği uygulayacaksiniz yapcak birşey yok.Kadin isterse yapar.Deveyi güder.Afaki bir başka sorun yok ortada çünkü.

Sakın kabul etme her iş sana kalacak ...

Hayvancilik hic kolay is degil. Calismaya engel durumunuz yoksa baska bir is bulun ne lafini ne sozunu cekin.

Hayvancılıkta güzel paralar var ama bakmak ilgilenmek önemli olan. Eşiniz benim işim var diyip size paslayacak valla bende yapamam hic öyle hayvan bakmak filan herkesin yapacagı şeyde değil açıkcası. Tavrınızı koyun güzellikle anlatmaya çalışın o kadar geçim derdine düştüyse birini bulsun baktırsın

Siz ne iş yapıyorsunuz?

Kocanız çok haklı. Şu anki kazancınızı çok sanıyorsunuz galiba çalışmadığınız için bu his size geliyor..

Gelirinz gayette az.. Geçinmek ve bir gelecek kurmak için az.. Sadece, yer içersiniz birikim yapamazsınız.

Ya eşiniz planladığını yapacak yada siz de düzenli bir işe girip eve katkıda bulunacaksınız.

Sakın evdeyim, ev hanımıyım elimden geleni yapıyorum demeyin. Biz çalışan kadınlarda elinden geleni yapıyor hem eve hem işe yetişmeye çalışıyoruz.

Çünkü, ekmek artık Aslanın ağzında değil kuyruğunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…