• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abonelıkle klasoru

nissan

gidiyor yarInIm...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
2.798
96
363
İstanbul
merhaba benım sorunum abone oldugumuz konularla ılgılı su anda 18 konuya aboneyım ama sureklı bır veya ıkı tanesı sılınıyor tekrar o konuyu bulmak zamanımı alıyor ve tekrar abone oluyorum sonra tekrar kendılıgınden sılındıgını farkedıyorum sureklı boyle acaba bu sorun neden kaynaklanıyor olabılır veya abone olabılecegımız konu sayısı sınırlı mı? yardımcı olabılırmısınız sımdıden tesekkurler

Kendiliğinden abone listenizden silinmez.Ya yanlışlıkla siliyorsunuz ya da abonelik sayfanızda 2.sayfaya geçmiyorsunuz.

Kendiliğinden abone listenizden silinmez.Ya yanlışlıkla siliyorsunuz ya da abonelik sayfanızda 2.sayfaya geçmiyorsunuz.

bende de aynı şey oldu hemde 2 defa,, bi konu aboneliğimde sabah yazıyorum konuya msj niye cevap gelmiyo acaba diyorum bi bakıyorum konu yok aboneliklerimden gitmiş iki kere oldu ve silmediğime eminim ve 2. sayfaya geçilecek kadar çok aboneliğimde yok

acikcasi bende silmedigime eminim ve bende 2. sayfa yok hepsi secenegi isaretli oldugu icin ayni sayfada siralaniyor tum aboneliklerim. bende anlamadim :26:

ben de abone olduğum konu yok.... yanlış mı yapıyorum acaba? bir de atılan mesajlar neden mailime gelmiyor thunderbırd vasıtasıyla görmek istiyorum ama olmuyor. sadece siteden takip etmem gerekiyor..... nasıl bir ayar yapmalıyım.... hiçbir aboneliğimin olmaması normal mi?

yazilanlarin mail olarak gelmesini istiyorsan once konuya abone olman gerek konunun ustunde secenekler diye bir bolum var ona bastiginda abone olabiliyorsun ayarlarini da yaparsan mail olarak gelir ayrica kontrol paneli yazan yerden de yeni mesaj yazilip yazilmadigini takip edebilirsin

teşekkür ederim nissan ... canım bir şekilde hepsinin gelmesini sağlamak için hepsine tek tek abone olmak gerekiyor yani.. pufff.... ben eskiden anneler kulubune üyeydim şimdi forum kapalı orada direk geliyordu mesajlar .. neyse canım teşekkür ederim...

:43::43:merhaba bana diger arkadaşlardan mesaj gelmiş ama ben bir türlü hangi bölüme yazı yazdıgımı bulamıyorum onlara özel mesajda atamamıyorum evde internetim olmadıgı için aylardır sitenize girememiştim hangi bölümlere yazı ve yorum yaptıgımı nasıl ögrene bilirim teşekkürler

:43::43:merhaba bana diger arkadaşlardan mesaj gelmiş ama ben bir türlü hangi bölüme yazı yazdıgımı bulamıyorum onlara özel mesajda atamamıyorum evde internetim olmadıgı için aylardır sitenize girememiştim hangi bölümlere yazı ve yorum yaptıgımı nasıl ögrene bilirim teşekkürler

İnfonuza girin,solda yazdığım cevaplar bölümünde mesajlarınıza ulaşabilirsiniz.

Back