Abonelik alırken kira kontratı gerekli mi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.136
1.770
333
İstanbul
Merhaba. Yeni bir eve taşınıyorum faturaları üzerime alacağım ama ev sahibim şehir dışında 2 hafta sonra gelecek ben bu hafta taşınmak zorundayım sözleşmeyi o gelince yapacağız. Fakat fatura için gerekli evrakları internetten araştırırken kira kontratı da diyor o olmadan olmuyor mu?

Evet kira kontratı gerekli o olmadan yapamazsınız yine dask gerekli dask yapılmış mi ogrenin derim.

Evet gerekli.
Şimdilik kullan ev sahibi gelince alırsın

Peki evde şu an açık hepsi bir hafta o şekilde oturup ev sahibi geldikten sonra abonelikleri üzerime alsam olur mu
Ev sahibi ile konuşun bu durumu izin veriyor mu izin verirse 1 haftadan sıkıntı olmaz ama 1 haftalık parayı isteyebilir de önce ev sahibi ile konuşmanız gerekli.

Ev sahibi ile konuşun bu durumu izin veriyor mu izin verirse 1 haftadan sıkıntı olmaz ama 1 haftalık parayı isteyebilir de önce ev sahibi ile konuşmanız gerekli.

Olmaz.
Ev sahibinin üzerine gelir fatura sen üstüne alıncaya kadar.

sayaçların fotolarini cek ne kadar kullandığın ortaya çıkar.
Ev sahibiyle konuştum kendisi dedi sözleşmeden sonra alırsınız üstünüze sıkıntı olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…