Ablasyon

Bir yakınımız yapmıştı bende ondan duydum şu an bir şikayeti yokmuş benimde çok çarpıntım oluyor ama sebebi mitral kapak prolapsusu ilaçlarla olmadı acilde kontrol altına almaya çalışıyoruz işte

Geçmiş olsun.ben de oldum.gecen sene haxiranda.beni.uyutmadilar.kalbindeki o noktayı yakarken acıyor.ama dayanilmayacak bı acı değil.nerde olacaksın?

Gecmis olsun. Ablasyon kardiyoloji bransinin basit denemebilecek girisimsel operasyonlarindandir. Ameliyat olarak da geçmiyor tam olarak. Gözünüzde büyütmeyin sadece. Stresten uzak sakin bi hayat uyku duzeni yemekleri duzenli yemek cok önemli çarpıntida.

Böyle mesajlar umut oluyor bana. Haklısınız stresle başladı çarpıntı ataklarım. Hayirlisiyla atlatinca ablasyonu ben de burda başkalarına umut olacağım inşallah.

Geçmiş olsun.ben de oldum.gecen sene haxiranda.beni.uyutmadilar.kalbindeki o noktayı yakarken acıyor.ama dayanilmayacak bı acı değil.nerde olacaksın?

Böyle mesajlar umut oluyor bana. Haklısınız stresle başladı çarpıntı ataklarım. Hayirlisiyla atlatinca ablasyonu ben de burda başkalarına umut olacağım inşallah.

İnşallah atlatirsiniz bende de çarpıntı cok oluyordu bir ara. Stresle ve heyecan bir araya gelince kalbim birden patlayacak gibi atiyordu. Kalp krizi saniyosun o an. Cok şükür bunlar tedavisi olan rahatsızlıklar bu süreçte olabildiğince rahat olmaya bakın. Sifaya ve iyilesmeye odaklanin

Kaç kere ölüyorum diye acile gittim. İşin ilginç tarafı panik atak muamelesi yaptılar bana kaç senedir. İnşallah kolay olur tedavim.

Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun.Inan hep okurum ama cvp yazmam sadece sizi rahatlatmak adına ilk defa yazıyorum.3 4 ay önce babam bu operasyonu oldu.Çok şükür bir sıkıntısı kalmadı.Kasıktan girildi ve dondurularak yakıldı.O kadar çok artıyordu ki her gece acile gitmek zorunda kalıyordu.Herşey yoluna girecek inş içinizi ferah tutun.

Allah razı olsun. Allah da sizin sıkıntılarinizi gidersin inşallah .gerçekten benim için çok zorlu bir süreç oldu bu. Hele nabzım 270 i geçtiğinde gerçekten son anlarımi yaşadığımı düşünmüştüm. Çünkü kaç doz nabız düşürücü ilaca rağmen nabzım yavaslamiyordu. Babanıza da çok geçmiş olsun. Yaşamayan bilemiyor bu durumu.

Benimde esktrasistol lerim var ekstra atimlarim ama seninkilee cok hizliymis, ben tiroit hastasiyim bu atimlar o donemlerde basladi ve bazen ciddi rahatsiz ediyor ama kafama takmamaya calisiyorum, senin gibi uzun ve bu derece surse sanirim bende bu operasyonu olurdum cunku cidden psikolojik olarak etkiliyor.. Cok gecmis olsun, ins hemen duzelirsiniz..

Merhaba bende oldum. Çok geçmiş olsun.
Bende bayılma vs olmadı hiç sadexe ara ara korkmuşum gibi çarpıntı oluyordu . İştahsızlık halsizlik yapıyordu .
İşlemin hiç korkulcak bişeyi yok. Ben ilk oldum hatta yapılış aşamalarını her şeyi ekrandan izledim..
Odaya çıktm çarpıntılar aynıydı. Ertesi gün bir kez daha oldum. Bu kez genel anestezi ile oldum. Hiç bi acı hissetmedim. Kasıktan anjiyo şeklinde yapıldı. Şükür iyiyim artık. Hiç korkup endişelenme o çarpıntıdan kurtulacaksın oyle düşün. Sormak istediğin bir şey olursa srve seve yardımcı olurum .

Amin inşallah. Size de Allah şifa versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…