- 30 Ocak 2018
- 2.285
- 3.063
- 34
-
- Konu Sahibi Narinkimse
Gecms olsun allah sifa versin.neyiniz var ablasyon nedir buarada ilk defa duyuyorumMerhaba arkadaşlar. Yakın zamanda ablasyon olacağım .çünkü bu çarpıntılar artık çok fazla yormaya başladı beni. Ablasyon için randevumu da aldım. Sizlerden ricam ablasyon olanlar bana bilgi verebilirler mi? Çok korkuyorum bu işlemden. Hem bizim gibi çarpıntı derdi ile uğraşanlara da yol gösterir bu konu. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.Gecms olsun allah sifa versin.neyiniz var ablasyon nedir buarada ilk defa duyuyorum
Çok teşekkür ederim.Gecmis olsun...ilk defa duyuyorum
Ablanla derdin var sandım
Allah razı olsun.Geçmiş olsun halde şimdiden.
Çok sevindim adına. Acaba ne kadar sürdü ? Acı hissettin mi? O kadar korkuyorum ki uykularim kaçıyor resmen.Ben oldum ve ondan sonra çarpıntım kesildi.
Gecmis olsun...ilk defa duyuyorum
Ablanla derdin var sandım
Allah razı olsun ya rahatladım biraz .peki uyku ilacı almayı siz mi talep ettiniz? Ona göre ben de doktoruma söylerim.Anjiyo bir saat sürdü. Narkoz yapmadılar. Uyku ilacı verdiler uyudum. İşlem bitmeden uyanmıştım. Kasıktan anjiyo oldum orayı uyuşturdular. Ama korkmayın acı hissetmiyorsunuz ve çok rahatlıyorsunuz.
Çok sağolun . İnşallah ben de kurtulurum hayırlısıyla.benim kardeşim küçücükken olmuştu, şimdi hiçbir sorunu kalmadı. çok geçmiş olsun
Doktor verdi ben talep etmedim. Bende korkarak girmiştim ama gerçekten rahat olabilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun.Allah razı olsun ya rahatladım biraz .peki uyku ilacı almayı siz mi talep ettiniz? Ona göre ben de doktoruma söylerim.
Allah razı olsun çok sağolun.Doktor verdi ben talep etmedim. Bende korkarak girmiştim ama gerçekten rahat olabilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun.