Ablasyon

Merhaba 2018 deki gönderinizi okurken inşaAllah şuan da burdadır diye düşündüm😊 ve yeni yorumları görünce sevindim. Bende nabzım hızlanıyor çarpıntım oluyor ve ek atım oluyor kuş kanat çırpıyor veya kalp durup tekliyor sonra güm diye atıyor gibi tabiri caizse ve benım için sonrası kabus oluyor bir daha olacak düşüncesi beni düşürüyor işimde evimde uykuda hep kafamda bu var 2 defa holter taktılar evet ek atım var çarpıntında var ama bana taksak bendede cıkar normal vs dedıler bi dr. da rahatsız ediyorsa ilaç al dedı bende ilaç mecbur degilse almak isteemem dedim perşembe günü yeniden holter taktırcam bakalım bu sefer ne diyecekler
Çok geçmiş olsun. Benim durum şöyleydi. Birden nabzim artmaya başlıyordu 270lere çıkıyordu. Kendi kendine geçmiyordu artık. Serumlarla düşürüyordular. Sizinki aslında normal insanlarda da olan Bir durum. Doktorun dediği gibi ilaç alsanız uygun olur. Ablasyon daha çok benim durumdakiler için yapılması zorunlu. Gündelik hayatı çok etkiliyor çünkü.

Çok geçmiş olsun. Benim durum şöyleydi. Birden nabzim artmaya başlıyordu 270lere çıkıyordu. Kendi kendine geçmiyordu artık. Serumlarla düşürüyordular. Sizinki aslında normal insanlarda da olan Bir durum. Doktorun dediği gibi ilaç alsanız uygun olur. Ablasyon daha çok benim durumdakiler için yapılması zorunlu. Gündelik hayatı çok etkiliyor çünkü.
teşekkür ederim evet kardeşimin eşi gelinimiz de sizin gibiydi ablasyon yapıldı benım kı herkeste olan bir seymıs ama beynime bunu anlatamıyorum 😃🤦‍♂️

X