- 13 Kasım 2015
- 4
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi sechiru12345
ilk kendimden bahsedeyim ben 15 yaşındayım ablam ise tekrardan bu yıl üniversiteye başladı 28 yaşında fakat küçüklüğümden beri ablamla hiç anlaşamadık sürekli kavga ediyoruz oturup gerçek bir kardeş gibi konuşmuşluğumuz yoktur aslında o da ben de gerçek bir kardeş gibi her şeyimizi paylaşıp konuşmak ve birbirimizi sevmek istiyoruz fakat olmuyor birbirimize söylediğimiz laflar sözler hareketler sıkıldım artık böyle olsun istemiyorum mesela bide bende bişi var ablama karşı hiç yakın hissetmiyorum kendimi onun yanında film izlemeye ne biliyim müzik dinlemeye dizi vb. şeyler izlemeye bişiler bakınmaya bile utanırım utanmaktan öte görmemesini isterim bu biraz benim aşağılık kompleksimden de olabilir ama bu sadece ablamın yanında oluyor yada ne biliyim başkalarını görüyorum beraber oturmuş birbirlerine ilişkilerini vb. anlatıyorlar ben niye anlatamıyorum? hatta ben anlatmak istemiyorum dalga geçicek diye korkuyorum bende de sorun olabilir bilmiyorum artık ablamdan nefret etcek dereceye geldim şimdi burda anlatıyorum saçma ve basit sıradan görünüyor ama öyle değil nasıl anlatsam bilemedim neyse sizden yardım istemiycem ama bunun sebebi ne olabilir lütfen cevap verin (teşekkürler okuduğunuz için) bu arada benim bi sorunum daha var bende şimdi mesela birisi bişi anlatıyo onu umursamıyorum aslında içimden tepki veriyorum ama dışımdan vermiyorum çünkü tepki verince utanıyorum insan değilmişim gibi utanç verici bir şey gibi hissediyorum ya da ne biliyim bu ablamdada geçerli o yüzdende geçinemiyoruz yardım edin lütfen
Son düzenleme: