hayır ama ablamın en ufak şeyde bana hep hasta etiketi yapıştırmasından bahsettim. yoksa ilişkim için,dedkleri haklı zaten. ablamın bana bakışı hep hemen hasta der geçer. hep öyle.ben kaç kere bu sebepten onları dinleyip doktora gittim, fazla hassas cok takan birisin dedi doktor. ben burda kendimi savunmuyorum zaten, sadece en ufak durumda hemen hasta gözüyle bakması ve annemide etkileyen biri olması yani derdim bu.
Aşırı negatif olabilir misiniz bu insanlar cevrelerini yıldiriyor son care olarak da tedavi ol diyoruz benimde bi arkadaşım var böyle inan story durum ne haltsa bakasim gelmiyor sirf modum düşmesin diye konuşmuyorum bile minimum düzeyde görüşüyorum tahammül yarim saat oldu artik çünkü herkesib kendine göre dertleri var buna rağmen gülmeye calisirken diğerinin asık surati sürekli negatif olmasi bayıyor bir gun olur dertleşir insan amenna ama negatiflik yoruyor
Bir insan her yerde sorun yaşıyorsa ondan başka sorun ortada yoktur bunu kabul edip buna göre hareket edin. Belki fazla alıngan hassas ve insanları illallah dedirten karakteriniz var. 31 yaş yetişkin yaşı ergenlik geçeli çok oldu. Kim keyifle sorun yaşamadan çalışıyor ki? Herkes ailesiyle sorun yaşıyor.
Sanki beni anlattın bende pskiyatrıye gittigımde zaten bu hasta hiçbsy yapamaz edemez beceremez kafasındalar bazen darbe en yakınlarımızdanda gelir hiç acımadan maalesf kulak yıkamaktan baska çözüm yok gibi