• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamın yeni evi :)

Gerçekten cok güzel ve çok cici (: Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah..

Bu arada dikkatimi ceken ve sormak istediğim anlamsız ama birşey var =D: Makyajların arasında Avon'dan alınmış güneş koruyu sprey var. Ablan onu kullanmışmı hiç canım nasıl memnunmu ne işe yarıyor tam olarak, öğrenirmisin? Bende kendime aldım ama daha ulaşmadı elime merak ediyorumda :16:

Harika ..... çok güzel, çok zevkliymiş ablan bayıldım vallaha Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

bende salon ve oturma odasındaki halıların markasını vefiyatlarını öğrenmek istiyorum.bi arkadaşın dediği gibi bilindik halı markalarında yok.yurtdışı sitelerindeki halılara benziyor.en kısa zamanda öğrenip yazarsan çok sevinicem.güle güle ağız tadıyla otursunlar inş.:66:

o saatin aynısı bize İstanbul'dan ev hediyesi gelmişti, mutfağa astık pek güzel boğaz köprüsü, ama yakınlarda durdu, pek beğenmiştim halbuki..

durmuş saati duvardan almaya kıyamadık, sırf o köprü silüeti yeter..

ev şahane, güle güle otursunlar..

Son düzenleme:
canım ablanın evi çok güzel olmuş maşallah.allah bir ömür boyu mutluluk versin inşallah.ama seninde hakkını yememek lazım.çekimlerin çok güzel olmuş.sanki katalog çekimi gibi.senide tebrik ediyorum.:46::46::46:

Back
X