• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamın yeni evi :)

süper olmuş mutlu mesut oturmayı Allah nasip etsin inşallah nazar boncuğu eksik :nazar::nazar:

beyazın asilliği, sadeliği
ve renkli ayrıntılarla kazanılan cicişlik :8:
ablacığın güle güle otursun canım :16:

vallahi süper olmuş herşey yerinde sade ama o kadar gösterişli ki tam bir zevk meselesi bu tür seçimler. ablanı tanısamda bende evlenirken bana yol gösterse hani hiç fena olmaz:62::62::62: çünkü seçimlerine hayran kaldım ben bunu hayatta yapamam. herşeyin başında sağlık ve mutluluk diliyorum bunlar geçici hevesler allah her ikisininde mutluluğunu huzurunu daim eder inşallah

herşey çok zevkli; mağazadan eve taşınmış, sıradan mobilyaları sevmiyorum.

Güle güle iyi günlerde kullansın.

Son düzenleme:
Tam benım tarzım .. Şimdi ev dosuycek olsam hemen hemen hersey aynı olurdu..
Ablanız çok zevklı .. Gule gule otursun .. bayıldım herseye
Mutfak fazla kırmızı bıraz bogulma olmus orda ama gözardı edılebılır .

Bişey daha soylemeden gecemıycem : Resımleri kadraja alışınız , çekim tarzınız cok guzel bır mekanı guzel yada cırkın gostermek Fotoğrafcıya bağlıdır çoğu zaman .. Siz bu konuda baya bır yeteneklısınız .. kadrajınız cok ıyı ..

hakikaten çok ciciş mi ama baya bir para lazım böyle döşemek için maddiyatla alakalı :61:

halılara bayıldım bu arada :61:

Ufff hani resimler ben neden göremiyorum :53:

ya bazen saflığım tutuyor gördüm şimdi,çok güzel bir ev umarım gile güle otursun ablanlar çok çok mutlu olsunlar...

Son düzenleme:
ben blogunuzda evin resimlerini gördüğümden beri halıları nerden aldığınızı arıyorum.bütün halı firmalarına baktım.holdeki halıyı Allah aşkına diyorum nerden aldıysanız söyleyin.Allahınızı seviyorsanız cevap verin

ben blogunuzda evin resimlerini gördüğümden beri halıları nerden aldığınızı arıyorum.bütün halı firmalarına baktım.holdeki halıyı Allah aşkına diyorum nerden aldıysanız söyleyin.Allahınızı seviyorsanız cevap verin

sınav derdiyle uğraşıyorum, ne zamandır bakamıyorum buraya kusura bakmayın. en kısa zamanda öğrenip yazarım buraya.sevgiler.

Back
X