• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamın yeni evi :)

herkese merhaba :) cicici nin ablası benim :) tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) balayından döndüm ve yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum. 1 yıllık emeğime değdi :) canım kardeşimin çektiği fotoğraflarla evim daha güzel anlatıldı :) mutluyum huzurluyum :10:

ben blogunuzda evin resimlerini gördüğümden beri halıları nerden aldığınızı arıyorum.bütün halı firmalarına baktım.holdeki halıyı Allah aşkına diyorum nerden aldıysanız söyleyin.Allahınızı seviyorsanız cevap verin

halıları çok araştırdım :) zevkime en yakın bunları bulabildim. modern halı bulmak gerçekten zor.

salon halısının markası: mperial Hal - www.imperialhali.com -

oturma odası halısının markası: Royal.Hali kodu : 3109L (4. sırada)

holdeki halının markası: majesty
kodu: 2679 grey. en sondaki halı :) halının yolluğu da var.istenilen ebatlarda.

Tarzlı , sıradışı ,zevkli , özgür , kaliteli , süper bir ev döşeme .
Alışagördüğüklerimizden farklı tarzda .Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ,mutluluklar ablanıza.
Mobilyalar , aksesuarlar , avizeler ,halılar tüm seçimler harika.
Ablanızın zevki müthiş diyecek yok...
Ancak szinde hakkınızı yememek lazım , foto çekimleri süper olmuş, evdeki eşyaların ,aksesuarların bu kadar hoş görünmesinde bununda katkısı büyük.
Hem eve hem foto çekimlerinize hayran kaldım canım.

MAsallah huzur ve mutluluk icinde oturmalarini dilerim...

Sitene bayildim :) cok güzel hele cektigin resimler masallah gercekten cok basarili...

Ablan iyi is cikarmis, her ayrinti guzel, gule gule otursunlar. Sendeki fotograf tutkusuna da deginmeden gecemeyecegim, cok basarili bir calisma olmus, benim eviminde boyle fotograflanmasini isterdim dogrusu :)

bayıldımmmm çok güzelll :))) mutluluk sağlık huzur eksik olmasın :34:

canım ablacığına bi sorar mısın? beni evlatlık alır mı acabaaa ? $bebebp.gif ne alt alma sorunum var, ne süüüt diye bağırırım .. valla :55:

Son düzenleme:
harika bayıldım çok beğendimmmm :nazar: hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim tatlı muhabbet versin :16:

Back
X