ablamın yeni evi :)

cicici ablanın evi muhteşem olmuş çok tarz bir ev tarzı olan evleri çok beğenirm rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin inş. hayırlı olsun ve üzülmeyin aksine sevinin artık bir kapı daha açıldı size:))))))

tek kelimeyle muhteşem... lakin maddiyat gerektiren bir ev döşemesi... ne mutlu ablanıza...

Her şey ne kadar güzel böyle.Bayıldım gerçekten.Çok şık seçimler.Ablanız ve eşine mutluluklar.Huzurla otursunlar bu şirin evde. =)​

cok cici bi evleri var, insallah cok mutlu olurlar.Gelin ayakkabilarini gordukten sonra gelinligini de merak ettim dogrusu:))

gördüğüm en güzel evlerden biri ... klasik değil tamamiyle orjinal :)) eve bayıldım ama ilk aklımdan geçen ise benim kızla böyle bir evde otursam etrafı toplamaktan kafayı yerdim herhalde :52: tam benim cadıya göre bir sürü ilgi çekici parça var :))
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.. ablana mutluluklar diliyorum...

Alışılagelmişin dışında çok farklı bir ev olmuş.Güle güle otursunlar:16:

maşallah diyelim nazar değmesin:nazar:hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah...mutluluklar...

Ev çok güzel döşenmiş.Özellikle mutfağı çok beğendim.Kırmızılı,beyazlı,canlı canlı..Güle güle otursunlar,sevgi,mutluluk eksik olmasın yuvalarından.. :61:

ev tek kelimeyle muhteşem ablanlar güle güle otursunlar :nazar: yalnız bişey dikkatimi çekti onca şeyin içinde ilk teklif ilk öpücük diye iki kupa vardı onları nerden almıştı ablan ona ayrıca bayıldım :1:

Süper harika mükemmelllllllllllllllllllllllllllllllll
KUSURsuz bi ev bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Güle güle, sağlıkla mutlulukla otursun ablacınn

Back
X