Ablamın ve oğlunun yaptığı....

Sevmektenhicusunmam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
9
3
35
Kızlar günaydın.. Sırf konu açmak için üye oldum.. Neyse konuma gelirsek ablam ve yegenlerim, yurtdısından bize geldi. İyi hos benimde benden küçük bir kız kardeşim var.aralarında bir birseyler olmuş kavga manasında ama kız kardeşimin bir günahı yok kızı hırsız çıkarmışlar.. Sonra olay cıktı ortaya ne bir özür ne bişey. Biz baba tarafından bir kaç kişiyle görüşmüyoruz, çünkü o kadar çok haksızlık yapıldıki neyse, bu olaydan sonra bunlar gittiler kendi evlerine, kendi evleri var ama babamın evinde rahat, bizim görüsmediğimiz onunda görülmediği insanlar hakkında.. işte bir başlıyorlar işte ben onlarla görüşmem şöyle böyle, gitmem gelmem gördüm zaman yüzlerine tükürecek diyen kız,, birde baktıkki şimdi onlarla bir samimi bir sohbet her yere beraber gitmeler, beraber yatıp kalkmalar, anlatamam.. Bizde böyle görünce sinirleniyorum gerçi ablam tüm sosyal medyada silmiş beni haberim yok gerçi hepimizi sildi de, neyse siz sorun anlatırım ben suan sinirden ne yazdım bilmiyorum.. İşin özeti ben buna şöyle güzel bir yazı yazmak istiyorum ne yazabilirim...

Kızlar bizim yaptığımız iyilikler öyle böyle degil annem, babam resmenn köle oldular aman rahat etsin diye ama onları bir gün mutlu etmedi bir yere götürmedi bizimle küsünce hemen düsmana sarıldı böyle birr kardeşlik olurmu, böyle nankörlük olurmu

Güncelleme 3.sayfada kızlar kusura bakmayın sinirden yazmamışım daha düzgün yazdım

Son düzenleme:
Ya yazdığınızdan pek bir şey anlamadım kusura bakmayın. Ablanız, küçük kız kardeşe hırsızlık iftirası atmış. Sonra küçük kardeşin suçsuz olduğu ortaya çıkmış. Bu kadarını anladım da... Şimdi kim sizi sosyal medya hesaplarından silmiş, vefasız olan hangi kardeş, oraları çok karışık yazmışsınız.

Sizinle neden küstü?
Kizkardesinizin olayı yüzünden mi?
Çocuk yüzünden kavga eden yetişkinleri anlamıyorum.
Siz de teyzesiniz..
Ortaya çıkınca durum yeğeninize,
Hadi bakalım teyzecim, küçük teyze/ayşe (ne diyorsa artik) üzülmüş.
Yanlış anlaşılma için özür dileyelim dersiniz biter. Ne gerek var gerilmeye?
Ayda yılda bir gelen kizkardesiniz, canınız, kavga edip evden gönderme olmamış

Ya yazdığınızdan pek bir şey anlamadım kusura bakmayın. Ablanız, küçük kız kardeşe hırsızlık iftirası atmış. Sonra küçük kardeşin suçsuz olduğu ortaya çıkmış. Bu kadarını anladım da... Şimdi kim sizi sosyal medya hesaplarından silmiş, vefasız olan hangi kardeş, oraları çok karışık yazmışsınız.
ablam olacak kişiliksiz bize düşman olanlarla dost oldu babam, kardeşim ölümden döndü ama hiçbiri aramadı babamda sildi.. Evet biraz karısık yazmısım ama çok sinirliyim ne yazdım bilemedim

ablam olacak kişiliksiz bize düşman olanlarla dost oldu babam, kardeşim ölümden döndü ama hiçbiri aramadı babamda sildi.. Evet biraz karısık yazmısım ama çok sinirliyim ne yazdım bilemedim
Haa ablanız, küçük kız kardeşle olan olay yüzünden size ve ailenize kinlenmiş, sonra gitmiş ailece görüşmediğiniz insanlarla can ciğer olup, sizi de sosyal medyadan silmiş. Eee iyi iftira atan kendisi, kinlenmesi gereken o değil ki bu durumda. Yani ağır saçmalıyor o zaman da, yapacak bir şey yok koskoca insana.

Sizinle neden küstü?
Kizkardesinizin olayı yüzünden mi?
Çocuk yüzünden kavga eden yetişkinleri anlamıyorum.
Siz de teyzesiniz..
Ortaya çıkınca durum yeğeninize,
Hadi bakalım teyzecim, küçük teyze/ayşe (ne diyorsa artik) üzülmüş.
Yanlış anlaşılma için özür dileyelim dersiniz biter. Ne gerek var gerilmeye?
Ayda yılda bir gelen kizkardesiniz, canınız, kavga edip evden gönderme olmamış
Canım benimle alakası yok kavganın ben orada degilim bile. Kardeşim diyoki ne özürü yegen bagırıp çagırmıs küfür etmiş yegen dedim 25 yasında kocaman adam.. Arkadasım valla sesimizi çıkarmıyoruz ama onlar değişik biri HERSEY kendi istediği gibi olsun.. Kendilerine herkez kul köle olsun ama benim kardeşimde genç kız agza alınmayacak küfürler ne demek

Oğlu nerede meselenin ?
Zaten kardeşinizle de ne olmuş anlamadım.
Akrabalarla görüşmem deyip görüşmüş. Siz de buna mı sinir oldunuz ?
Aranız da kan davası mı var ?

Are you pencil :KK70: ?
Yok canım bir ayakkabısını bulamamış erkek ayakkabısı kardeşime küfür ede ede kim aldıysa çıkarsın demiş bizimki kız erkek ayakkabısını napsın

Salın insanları. Bu kadar beklenti içine girmek yormuyor mu sizleri? Ablanız kiminle isterse onunla samimi olsun size ne ki? Koyarsınız mesafenizi hayatınıza bakarsanız. Bu kadar kasmaya gerek yok :ıslık:

Kim kimle istiyorsa görüşsün ...ortayada çıkması gereken konu da çıkmış finale ermiş .sizide sosyal medyadan falan silmiş belliki görüşmek istemiyorlar ...sizde sizi istemeyenle görüşmeyin ...kendinizi doldurmayın ...boşuna sinir harbi yaşamayın ...misilleme yapma hırsınızdan vazgeçin ...Her lAfa her harekete altta kalmamak adına bir karşılık vermek sizi dahada yıpratır

Ayyy niye takıp kendi enerjinizi ve modunuzu düşürüyorsunuz ki?
Tencere kapak olmuşlar ama anlaşılan ablanız ve akrabalarınız belliki fesat ve sorunlu tipler.
Onlar kendi aralarında bir süre sonra birbirlerine girerler. Ablanızda kuyruğu sıkıştırıp kürkçü dükkanına döner.
Çünkü bu tipler genelde yüzsüz oluyorlar
Şimdi sizin yapacağınız çayı çekirdeği alıp keyifle seyretmek.

Ablanızın sizinle görüşmemesi için mantıklı bi sebep olması lazım. Zira 25 yaşına gelmiş koca koca evlatları olan bir kadın için çok çocukca bir hareket olur, nedensiz küsmek. Konuda anlatılmayan, eksik şeyler var mantıksız geliyor bu sebepten.
Konunun bu haliyle yorum yapacak olursam da eğer bi sebep yoksa orta da ablamla konuşurdum. Baktım olmuyor kendi haline bırakırdım

Canım benimle alakası yok kavganın ben orada degilim bile. Kardeşim diyoki ne özürü yegen bagırıp çagırmıs küfür etmiş yegen dedim 25 yasında kocaman adam.. Arkadasım valla sesimizi çıkarmıyoruz ama onlar değişik biri HERSEY kendi istediği gibi olsun.. Kendilerine herkez kul köle olsun ama benim kardeşimde genç kız agza alınmayacak küfürler ne demek

Ya kızmayın bana ana o kadar kötü anlattınız ki derdinizi, çocuk sandim..
25 yaşında kazık kadar yeğeniniz anneannesinin dedesinin evinde onları hiçe sayıp küfrediyorsa, bu durunda eb az 42-45 yaşlarında ablaniz da arkasindaysa, yetmedibu yuzden size nispet yapar gibi sizinle küsüp, küs olduğunuz akrabalarla takılıyorsa ilgilenmeyin.
Konu bile açıp kendinizi yormayin.
Kocaman insanlar.
Bu saatten sonra değişmez zaten.

Ya kızmayın bana ana o kadar kötü anlattınız ki derdinizi, çocuk sandim..
25 yaşında kazık kadar yeğeniniz anneannesinin dedesinin evinde onları hiçe sayıp küfrediyorsa, bu durunda eb az 42-45 yaşlarında ablaniz da arkasindaysa, yetmedibu yuzden size nispet yapar gibi sizinle küsüp, küs olduğunuz akrabalarla takılıyorsa ilgilenmeyin.
Konu bile açıp kendinizi yormayin.
Kocaman insanlar.
Bu saatten sonra değişmez zaten.
Degilmi ama ne biliyim çok zoruma gitti bundan yıllar öncede aynısını bana yaptı.. Şimdi kardeşime yapılınca dayanamadım demek anneme babama bişey olsa bize asla sahip çıkmayacak

X