- 25 Temmuz 2019
- 9
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sevmektenhicusunmam
Kızlar günaydın.. Sırf konu açmak için üye oldum.. Neyse konuma gelirsek ablam ve yegenlerim, yurtdısından bize geldi. İyi hos benimde benden küçük bir kız kardeşim var.aralarında bir birseyler olmuş kavga manasında ama kız kardeşimin bir günahı yok kızı hırsız çıkarmışlar.. Sonra olay cıktı ortaya ne bir özür ne bişey. Biz baba tarafından bir kaç kişiyle görüşmüyoruz, çünkü o kadar çok haksızlık yapıldıki neyse, bu olaydan sonra bunlar gittiler kendi evlerine, kendi evleri var ama babamın evinde rahat, bizim görüsmediğimiz onunda görülmediği insanlar hakkında.. işte bir başlıyorlar işte ben onlarla görüşmem şöyle böyle, gitmem gelmem gördüm zaman yüzlerine tükürecek diyen kız,, birde baktıkki şimdi onlarla bir samimi bir sohbet her yere beraber gitmeler, beraber yatıp kalkmalar, anlatamam.. Bizde böyle görünce sinirleniyorum gerçi ablam tüm sosyal medyada silmiş beni haberim yok gerçi hepimizi sildi de, neyse siz sorun anlatırım ben suan sinirden ne yazdım bilmiyorum.. İşin özeti ben buna şöyle güzel bir yazı yazmak istiyorum ne yazabilirim...
Kızlar bizim yaptığımız iyilikler öyle böyle degil annem, babam resmenn köle oldular aman rahat etsin diye ama onları bir gün mutlu etmedi bir yere götürmedi bizimle küsünce hemen düsmana sarıldı böyle birr kardeşlik olurmu, böyle nankörlük olurmu
Güncelleme 3.sayfada kızlar kusura bakmayın sinirden yazmamışım daha düzgün yazdım
Kızlar bizim yaptığımız iyilikler öyle böyle degil annem, babam resmenn köle oldular aman rahat etsin diye ama onları bir gün mutlu etmedi bir yere götürmedi bizimle küsünce hemen düsmana sarıldı böyle birr kardeşlik olurmu, böyle nankörlük olurmu
Güncelleme 3.sayfada kızlar kusura bakmayın sinirden yazmamışım daha düzgün yazdım
Son düzenleme: