Ablamın hesabından yazıyorum ama yardımcı olur musunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eylül çok geç ben çok bağlandım bu defa ayrılırsak canı yanan ben olurum çok ümitler verdi

Zaten ne evlilik meraklısı diye bizde düşündük senin hakkinda..bunca israrin aşırı soğutucu ben bile boğuldum senden suan

Ama çocuğu bu kadar darlarsan o senden uzaklaşır. Taş yerinde ağırdır biraz sakin ol, akli selim konuşup kararlar ver, dışarıdan davranışn hoş görünmüyor. AİLEN istiyor mu ablan istiyor mu diye sorup durmamalısın önce kendi ilişkine odaklan isteyen gelir kapımız açık dersin anlarlar. Ne merakı derler yoksa sonra ki bu davranışa denmiştir bile. Yaşın küçük belli ki az sakin ol ablacım

Virüs var diyolarlar
Yalan bahaneee virüs olmasaydı başka bahane atacaktı ba ben eşimle çok severek evlendim ailesi beni biliyordu zaten istemeye geldiler ama ailem vermiyordu sonra ben baktım ki ailesindeki herkes beni biliyor ama arayıp sormuyor aşkım bu niye böyle dedim arayıp sormuyor lar oda daha nişanlı degiliz olsak her gün bikarsin dedi tabi yalan nisanladik evlendik öğrendim ki onlar başkasını istiyormuş eşim onları bırakmış onlarla görüşmüyor benim için çok ta umurumdaydi patlasinlar

İlişkime odaklanayım tabi de ama o zaman da evlilik konusu bile olmuyor ortada 10 yıl devam etsek bu şekilde ediyor anladınız mı şimdi kabul eder miydiniz gez toz ye iç eğlen evlilik olunca kavga

Eylül çok geç ben çok bağlandım bu defa ayrılırsak canı yanan ben olurum çok ümitler verdi
Ya hu ne ümitler verdi diye adami nerdeyse jet hiziyla nikah masasına oturtucaksin olabilir mi böyle birşey Allah aşkına akil var izan var
Biraz dur soluklan adam haklı virüs var ortada napsın ailesini toplayıp senin zorunla ümit verdim doye istemeye gelip nikah mi kiysin biraz tanıyın birbirinizi birisi beni bu derece darlasa katiyen evlenmem azicik sakin olun olacağı varsa zaten olur ha yok evlenmeyecekse adam nikah masasında kalir bu iş

Bu da aynı şeyi diyor ama senin eşin gibi değil beni ailesi için siler yani çok seviyor ölğyır bitiyor ama aile konusu olunca beni gözü görmez

Sakinleş biraz ne kadar gergin ve saldırgan bir ruh halindesin. yanlış anlama saldırgan derken çok fazla acelecisin. Sanki kafanda bin tane düşünce var çok hızlı düşünüyorsun ve bunu yazıya dökerken saldırgan bir tavır almışsın gibi görünüyor. Muhtemelen sevgiline de yapıyorsun. O yüzden konuşman sorman kavgaya dönüşüyor. Önce bunu çözmelisin. Sakin ol. Ve şuanki dünyanın malum sorunundan dolayı düğün tarihi olanlar bile yerinde sayıyor. Yapacak bir şey yok

İlişkime odaklanayım tabi de ama o zaman da evlilik konusu bile olmuyor ortada 10 yıl devam etsek bu şekilde ediyor anladınız mı şimdi kabul eder miydiniz gez toz ye iç eğlen evlilik olunca kavga
Daha 6 ay olmuş zaten nerdeyse 3 aydır virüs var doğru dürüst görüşme olmamıştır. Belki de hiç olmamıştır. Ne bu acele?

Bu da aynı şeyi diyor ama senin eşin gibi değil beni ailesi için siler yani çok seviyor ölğyır bitiyor ama aile konusu olunca beni gözü görmez
Vala canım ben onu tercih yapmak zorunda birakmadim bu güne kadar adama ailelik yapmamislarki adam aradığını bende buldu huzurluyuz diye böyle bir karar almış boşver vala yerinde olsam zaten istese belli ederdi bırakırım ben sana daha fazla bağlanıp kendimi olmayacak yalanlara inandırmak istemiyorum de

Biraz da bir derdim var bölümü konularını da oku bin tane kadın var burda eşini aile için silmeyi göze alan adamlarla evlenmiş . Neler yaşıyorlar evlendikten sonra gör sonra hala evlenmek istiyorsan bu adamla evlenirsin

Hem hani yüzük yüzük diyorsun ya çok acele ediyorsun bak yarın burda nişanliyim ama nişanlımin ailesi bana kendimi değersiz hissettiriyor diye başlık açarsın yani Allah yaşatmasın ama bu böyle genelde böyle konularda erkekler ısrarcı olur. Biz evlendik ama eşim çok israrciydi bu konuda bana kalsa daha çok beklerdik

Yasınız kaç ?
Nedir bu acele, ısrar ??
Durun bakalım biraz zaman tanıyın birbirinize. Erkek arkadaşın ve ailesi de ne evlilik meraklısı diye düşünüyorlardır emin ol.

Sen bu tip bi adamla mı evlenmek için ölüp bitiyorsun şu an? Aklını başına topla adamın ne tip olduğunu anlamışsın, bununla evlenince çok huzurlu, mutlu olacağını mı sanıyorsun?

Konu sahibi sende az sabret evlilik meraklısı gibi görüyorsun biz yazdıklarından öyle anladık düşün çocuk daha neler düşünmüştür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…