D deva2 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2013 1.302 514 123 Diğer 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ududub #41 cadiaysel .!.: İstanbul da iseniz almayı Düşünürüm. Genişletmek için tıkla... çanakkaledeyım cnm karg yapabılırım
cadiaysel .!.: İstanbul da iseniz almayı Düşünürüm. Genişletmek için tıkla... çanakkaledeyım cnm karg yapabılırım
C cadiaysel Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2013 34 1 26 İstanbul 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ududub #42 deva2 .!.: çanakkaledeyım cnm karg yapabılırım Genişletmek için tıkla... Ben denemeden alamam hamileyim de,ister istemez para vermişken işe yarasın istiyorum. Onun için İstanbul olursa dedim.
deva2 .!.: çanakkaledeyım cnm karg yapabılırım Genişletmek için tıkla... Ben denemeden alamam hamileyim de,ister istemez para vermişken işe yarasın istiyorum. Onun için İstanbul olursa dedim.
D deva2 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2013 1.302 514 123 Diğer 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ududub #43 cadiaysel .!.: Ben denemeden alamam hamileyim de,ister istemez para vermişken işe yarasın istiyorum. Onun için İstanbul olursa dedim. Genişletmek için tıkla... hayırlı ugurlu olsun bebısınız kolay gelsın
cadiaysel .!.: Ben denemeden alamam hamileyim de,ister istemez para vermişken işe yarasın istiyorum. Onun için İstanbul olursa dedim. Genişletmek için tıkla... hayırlı ugurlu olsun bebısınız kolay gelsın