- 8 Mart 2019
- 2.576
- 3.356
- 133
- 38
- Konu Sahibi withymodernphysics
-
3 4 yaştan bahsediyorsanız zaten önünüzde kaç sene var belki o aralıkta Allah ablanıza bi bebek verir. Şu an içtenlikle diliyorum ki rabbim ablanıza hayırlı ve sağlıklı bi bebek nasip etsin.Bende o tipleri sevmiyorum küçücük bebek varken bı bebek daha zor zaten farkındaysanız 3 4 yaş diyorum
++iyi de ablasinin cocugu olmuyor diye neden kardesi aile planlamasini ona göre yapsin ki?
cocuga bakabilecek ekonomisi varsa, enerjisi varsa, esiyle x yil araliginda y cocugu olsun hayalleri varsa tabii ki bebek çalışmalarına baslayacak.
esiniz size "ablam istiyor bebek sahibi olamiyor. biz de yapmayalim, onu bekleyelim" deseydi ne cevap verirdiniz?
"ama o ilk cocuk" demeyin çünkü abla icin biri ikisi yok ki. onda olmayan sizde olaack
Tövbee ya kızımı çok seviyorum lohusa depresyonu geçirdim sadece bu her kadının başına gelebilecek bı durum ve geçici. Hiç desteğim yoktu . saat başı uyanan bı bebeğim vardi. iki gün süren doğum sancısı doğum.vs derken yıprandım psikolojik olarak
Yakın görüp yazdım ya çocuğu küçük diye, aslında kullanıcı adım gibiyimdir ama yanlış telaffuz ettim sanırım:)Yani sizene ? İstediği zaman yapar. İsterse doğurur beraber büyütür isterse hiç yapmaz. Keşke kullanıcı adınız gibi biri olsaydınız.
ÇalışıyorduEee ablanız neredeydi. O sizin kadar duygusal değil sanırım. Yoksa o durumda sizi yalnız bırakmazdı.
Her şeyde kötü niyet aramayın ya zaten kızın gibi sev dememisimdir saka yollu senin olana kadar bunu sev filan demisimdir ne var bundaKızın gibi sev gerçekten incitici bir cümle. teyzemin 3 defa doğduğunun aynı haftasında bebekleri öldü yıllar önce. eltisi de ona 15 yaşındaki kızı için ben sana bunu evlatlık vereyim demişti. teyzem çok üzülmüştü bu cümleye. hiçte iyi niyetli gibi görünmüyor bu cümle ve karşıdaki insanı fena halde kırıyor. üç yıl uzun bir süre değil, dünyanın sonu gibi davranmayın ablanıza karşı. normal davranın derim. bir de sırf ablanın çocuğu olmuyor diye aile planlaması ona göre yapılmaz.
Burda nasıl bı kötü niyet göre bildiniz anlamadım siz kardeşlerinize kötü niyet mi besliyorsunuzYa sizi tanimiyorum belki sadece onyargidir ama nedense sizin iyi niyetli oldugunuzu hic düşünemedim anlatiminizdan
canım ablanda 33 yaşındaymış inşallah ona da en hayırlı zamanda Rabbim nasip eder. Eğer 2. düşünüyorsan bence erteleme çünkü hamilelik ha deyince olmuyor. Belki ablanın olacak ama sen ertelediğinde belki o dönem senin olmayacak bu sefer sen daha çok üzülmez misin. evet ablanın durumu da üzücü, ama burada konu sensin. ama benimde çocuğum olmuyor kardeşim 2. doğursa bile üzülmem aksine çok sevinirim.İyi akşamlar
Ben 30 yaşındayım ablam benden 3 yaş büyük benim 15 aylık bir kızım var ablamdan bir yıl önce evlendim ablamla aynı zamanda hamilelik planı yaptık hatta benimde bir yıl kadar olmadı , bir tane kimyasal gebeliğim oldu ama ablamın 3 yıldır çocuğu olmuyor çok üzülüyorum benim çocuğum var onun yok diye bazen kendime bile kızıyorum ne alakaysa.Bi tane aşılama bı tane tüp bebek yaptirdi ama yine tutmadi.Herkes sorup sorup duruyor o da kendini çok kötü hissediyor. Bende kızıma bir kardeş istiyorum ama ablamın çocuğu olmuyorken tekrar hamile kalırsam ona çok ayıp etmiş olurum diye erteliyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum. Ona nasıl destek olabilirim.
çocuk ve kilo. bak net muhabbet daha çocuk yok mu. yada ay sen nasıl kilo almışsın yada tam tersi zayıflamışsın nasıl verdin.Ne çocukmuş arkadaş, toplumun tek derdi çocuk sanırsamvarsa var, yoksa yok kadınlarimız neden çocuk diye beyinlerini yiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?