Ablamın Amirinden Hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin mesleğiniz nedir?

Ülke soyulup soğana çevrilirken, yetimin hakları hapır hupur yenirken Tweet atanların falan peşine düştükleri, suç ve suçluları görmezden geldikleri için olabilir bence :)

Hele son 10 yılda atananları çok zor günler bekliyor. İşini doğru yapmayan CUMHURİYET savcısı olmak yerine parti, cemaat savcısı olmayı seçenlerle elbet hesaplaşılacak.

Yap kekin karşılığında tatlı birşeyler doğru ablanın yanına ziyarete
Aynen, diğer arkadaşlar da adliyeye daha sık gitmek yapabileceğin tek şey demiş çoğunlukla. Gidince ne yapmalıyım, bilmiyorum her zaman bu seferki gibi konuşma şansımız olur mu.. ya da belki de bu defa akışına bırakmalıyım. Benim üstüme düşen gitmek, bakalım o fırsat yaratacak mı konuşmak için, mekânın sahibi sonuçta hahah.

Kaç yaşındasınız ve mesleğiniz var mı?

Ablaniza açın bu konuyu belki aranızı yapan olur

Ablanıza söyleyince ondan sonra daha rahat hareket edersiniz. Ablanızın yanına gidin biraz inceden ilgi gösterin. Daha fazla bir şey yapmak için erken. O da sizle ilgiliyse bir adım atar sanırım.
Kessinliklee katılıyorum kıymetli dost. Üstüme düşeni adliyeye bir kere daha giderek yapacağım, sonrası top onda. Bakalım hislerimde yanılmış mıyım..

Üstüne söylenecek söz yok. Çok doğru. Merak etmeyin adliyeye ablamın yanına gidip oturmaktan daha ileri düzey bir şey yapmayacağım şu aşamada, karar verdim. Zaten çılgınlıkları hiç sevmem, yapmam öyle şeyler.

Sanmıyorum daha adamın yüzünü görmeden etkilenmişsiniz zaten meslek etkisi

Siz ne iş yapıyorsunuz
Tanıdığım bi savcı bey var kendiyle aynı meslekten ya da eşit kazanan birini istiyordu
TDE öğretmeniyim MEB'de. Ya zaten statüden kaynaklı derin kriterleri olan biriyse anlaşamayız, o zaman aramızda bir şey de yaşanmaz zaten, dert edecek bir şey de kalmaz.

Sizin mesleğiniz nedir?
Öğretmenim efenim. Zaten benim yaz tatili, onun adli tatili biraz bahane oldu ilk seferde diyalog kurmamıza bence. Tatil bitmeden bir kere daha gitmeyi çok isterim bu pazzartesi, ablam zaten hiç sorun çıkarmaz, gider otururum kalemde, şu an bir tek kendi çalışıyor, diğer personeller izinli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…