• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamı kadın sığınma evine yerleştirdiler.

Kızgın değil üzgünüm o çocuklar bunları haketmedi ben her gün abla kendine sahip çık sakın yanlış yapma bak ben yanındayım bu çocuklar benim, onları da iyi edeceğim diye her gün gittim niye arıyor adamı şikayet ediyor eşinin şiddet eğilimini biliyorken yapması mı gerekirdi yazık değil mi büyük kızı bile anne arama babam basar yapma diye uyarmış. Yazık o çocuğun korkusuna. Burda hata ablamda ne yazıkki bütün haklarını aldı zaten niye iki gün kala böyle ortalığı ateşe verdi. Kızgınım tabi Benimde çocuklarım onlar kim bilir ne kadar mağrurlardır orada
Sikayet konusunda bende sizinle ayni fikirdeyim fakat diyorum ki is bu asama da mecbur korunmasi lazim adam siginma evinin kapisina dayanamayacagina gore ? ayrica ablanizin bosanmak uzere ve aci cekiyor olma ihtimalini unutmayin ona sevkat gosterin ve bazi davranislarinda tutarlilik beklemeyin su asama da

Dayımın eşi aramış dün napıyosun böyle niye yaptın diye karakoldayım hazmedemedim seviyorum hala yaptım diyor. Annelik duygusu hiç yok ablamda aklı hep eşinde ve gezip tozmakta. Kapalıydı açıldı açılınca sever sandı ama adam ben seni kapalı sevdim en başta niye böyle yaptın dese de hep sen git o... ları sev ben kimim ki diye kavga çıkardı çocukların gözleri önünde. Çocuklar 9-5 bütün küfürleri biliyorlar.
Valla burda da öyle bi konu sahibi var maalesef bu tarz kadınlar var yapacak birşey yok üzülsenizde böyle gelmiş böyle gider 😏
O dediğim üyede ne zamandır yok belli ki barıştılar gene adam başka kadına gidince gelir konu açar bu sefer bitti diye ama bitmez boşuna üzmeyin kendinizi

Sikayet konusunda bende sizinle ayni fikirdeyim fakat diyorum ki is bu asama da mecbur korunmasi lazim adam siginma evinin kapisina dayanamayacagina gore ? ayrica ablanizin bosanmak uzere ve aci cekiyor olma ihtimalini unutmayin ona sevkat gosterin ve bazi davranislarinda tutarlilik beklemeyin su asama da
Zaten dün o karakoldayken onlara çamaşır hazırlamak için kendimi tehlikeye atıp tek başıma evine gittim hazırladım eşi gelir Sinirle beni hırpalar diye ödüm koptu Tek kelime etmedim niye yaptın diye çünkü desemde yapmış bir kere neye yarar. Şuan ılımlı olarak kalmak zorundayım bi beni arayıp durum bildirimi yapıyor bende aileme söylüyorum. Ben sırtımı dönersem kahrolur o bana bel bağlıyor. Vicdanım izin vermiyor onu öyle bırakmaya o yüzden çok üzgün ve kızgınım ya zaten bari beni dinleseydi.

Kadının kocasını neden arıyor? Ortalık karışsın da kocam bana dönsün diye mi? Adam cinnet geçirip hem kendi karısını hem de ablanızın kocasını öldürse ne olacak?
Benim yuvam yıkıldı onunda yıkılsın mantığında ama olan kendine oldu ne yazıkki adamın karısı kendini aklamış benle değil yeğenimle konuşuyorlardı aracı oldum benim ilgim yok diyerek aradan çıkmış

Helak olacak ne var ki? Kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. Enişte suçlu, ablanız da öyle. Sevilmediği birine sırf seviyorum diye annelik vasfını unuturak tutunmamalıydı ama siz de demişsiniz. Ablam böyle diye. Ablanız kendi sonunu kendi hazırlamış hep. Demiştiniz işte. İnsanlar didinse de görmüyor. İnsan ne ederse kendine eder. Ben sadece o çocuklara çok üzüldüm. Hiçbir çocuk böyle bir anne ve babayı haketmiyor. Dipnot; ablanızın yerinde olsam ben de aynen öyle yapar o kadının kocasını arar anlatır ama boşanırdım da. Beni düşünen insanlarla yeni bir düzen kurar o şerefsiz kocaya yapışıp kalmazdım. Sürekli barış barış nereye kadar?olan hep çocuklara oluyor.
Ablamın yerinde olsam ben yapmam çünkü sadakatsiz dizisi çekmiyoruz durumumuz da yok iyice mağdur olmaktansa sıyrılır yoluma bakarım çocuklarıma bişey olmasın. Evet psikolojik anlamda insan normal olamayabilir ama seni hayata bağlayan iki sebep var. İki evlat. Onlar için güçlü durmak zorundaydı. Adam bulunur evlat bulunmaz.

Benim yuvam yıkıldı onunda yıkılsın mantığında ama olan kendine oldu ne yazıkki adamın karısı kendini aklamış benle değil yeğenimle konuşuyorlardı aracı oldum benim ilgim yok diyerek aradan çıkmış

Al işte. Öfkesine yenilip hem kendine hem de çocuklarına zarar verdi. Yazık o yavrular nasıl bir travma yaşıyorlar şu anda. Çocuklar için çok üzüldüm. Ablanızı da anlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Umarım çocukların bundan sonra yüzü güler. Sizin gibi bir teyzeleri var en azından.

Merhaba, içim öyle sıkıntıdaki belki yazarsam dertleşmiş gibi hissedip bir nebze rahatlarım.
Ablam 2 buçuk ay önce eşiyle boşanma arifesindeydi başka eve Yerleşti yakınlarımda ev tuttu falan neyse tam boşancak diyorduk ki barıştılar son dakika sürekli şiddet sürekli ablamın çenesi adamın kabalığı derken bir türlü yürümedi adam ablamı sevmiyor. Ablam evet ama çok geçimsiz biri hiç susmaz hep ağır konuşur ses tonu rahatsız edici nitelikte yüksektir hep. Adamda şerefsiz biri zaten aldatma olayları falan olsa da ablam sevdiği için hep barışmak istedi barıştıklarında da hep konuyu öne atarak kavga çıkardı. Şuan ki durum ise tekrar boşanmaya gidilmişti bu Çarşamba boşanacaklardı Herşey çok iyiydi adamla anlaştılardı mal paylaşımı yapıldı fakat dün ablam adamın konuştuğu kadının kocasını arayıp beraber olduklarını söyleyerek ortalığı ateşe vermiş sonrada polisleri arayıp beni öldürecekler diyerek çağırdı karakola gitti ve kendini sığınma evine yerleştirdi Tabi çocukları da aldılar annelerinin yanındalar. Yüreğim parçalandı çocuklara annelerinin cehaletini çekip ordan oraya savruldular. Diyeceksiniz ki babanız sahip çıkmıyor muu babam yoluna ölüyor mal paylaşımındaki evi ablamın üzerine yapmak için ne paralar döktü her gün işledi hep yanında olmak istedi ama ablam istemiyor nasihat ediyorlar diye tiksiniyorum diyor. Çok dardayız hepimiz ablamı ve iki çocuğu düşünmekten helak olduk. Sıktıysam özür dilerim biraz içimi dökmek istedim. 🌸 Evlenince uzak olurum mutlu olurum dedim ama hiç huzura erişemedim eşimle çok çok iyiyim ama ailemin durumu beni helak ediyor.
ablanız öfkeine yenik düşnüş belliki sizin yapacağınız tek şey 2 yavruya destek olmak

Al işte. Öfkesine yenilip hem kendine hem de çocuklarına zarar verdi. Yazık o yavrular nasıl bir travma yaşıyorlar şu anda. Çocuklar için çok üzüldüm. Ablanızı da anlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum. Umarım çocukların bundan sonra yüzü güler. Sizin gibi bir teyzeleri var en azından.
Dün onlara doya doya sarıldım ağlaya ağlaya bıraktım içim yandı benim elimde büyüdüler

Valla burda da öyle bi konu sahibi var maalesef bu tarz kadınlar var yapacak birşey yok üzülsenizde böyle gelmiş böyle gider 😏
O dediğim üyede ne zamandır yok belli ki barıştılar gene adam başka kadına gidince gelir konu açar bu sefer bitti diye ama bitmez boşuna üzmeyin kendinizi
Bibi bide öyle bişey ki adam yaşlı başlı insanların kapısına dayandı annem babam 62-64 yaşındalar babamın kolesterolu var hemen heyecanlanıyor açmadılar kapıyı küfürler savurmuş Burdalar mı ver çocuklarımı kızını nasıl yetiştirdin Allah belanızı versin ananı avradını ... falan filan neler neler mahalleli ayaklanmış babam vurun dese hırpalayacaklar ama babam yapamamış dokunmayın havlar susar demiş dokundurtmamış. Biz bunun için çok sinirlendik ipin ucu annemlere dokundu.

bazı insanlar maalesef ipe sapa gelmiyor, adeta göz göre göre belaya yürüyorlar! ablanıza Allah akıl fikir versin 🤲🏻 böyle insanlara dua etmekten başka bişey yapamıyor insan...

Sen ne kadar güzel bir kardeşsin ❤️
Keşke benim senin gibi kardeşim olsaydı.

Bende aldatıldığımı öğrendiğim an ailemin yanına sığınmıştım... Annemden babamdan Allah razı olsun, beni hiç üzmediler, destek oldular, ama kardeşim... bu üzüntülü anımda kardeşimde beni çok üzmüştü, hali/ hareketi, davranışları...
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin 🤲🏻

Merhaba, içim öyle sıkıntıdaki belki yazarsam dertleşmiş gibi hissedip bir nebze rahatlarım.
Ablam 2 buçuk ay önce eşiyle boşanma arifesindeydi başka eve Yerleşti yakınlarımda ev tuttu falan neyse tam boşancak diyorduk ki barıştılar son dakika sürekli şiddet sürekli ablamın çenesi adamın kabalığı derken bir türlü yürümedi adam ablamı sevmiyor. Ablam evet ama çok geçimsiz biri hiç susmaz hep ağır konuşur ses tonu rahatsız edici nitelikte yüksektir hep. Adamda şerefsiz biri zaten aldatma olayları falan olsa da ablam sevdiği için hep barışmak istedi barıştıklarında da hep konuyu öne atarak kavga çıkardı. Şuan ki durum ise tekrar boşanmaya gidilmişti bu Çarşamba boşanacaklardı Herşey çok iyiydi adamla anlaştılardı mal paylaşımı yapıldı fakat dün ablam adamın konuştuğu kadının kocasını arayıp beraber olduklarını söyleyerek ortalığı ateşe vermiş sonrada polisleri arayıp beni öldürecekler diyerek çağırdı karakola gitti ve kendini sığınma evine yerleştirdi Tabi çocukları da aldılar annelerinin yanındalar. Yüreğim parçalandı çocuklara annelerinin cehaletini çekip ordan oraya savruldular. Diyeceksiniz ki babanız sahip çıkmıyor muu babam yoluna ölüyor mal paylaşımındaki evi ablamın üzerine yapmak için ne paralar döktü her gün işledi hep yanında olmak istedi ama ablam istemiyor nasihat ediyorlar diye tiksiniyorum diyor. Çok dardayız hepimiz ablamı ve iki çocuğu düşünmekten helak olduk. Sıktıysam özür dilerim biraz içimi dökmek istedim. 🌸 Evlenince uzak olurum mutlu olurum dedim ama hiç huzura erişemedim eşimle çok çok iyiyim ama ailemin durumu beni helak ediyor.
Eniştenizin yaptıklarını tasvip etmiyorum hiç. Lâkin ablanızın hem fevri, hem de yaptıklarından ve yaşadıklarından hâlâ ders almadığını çıkardım. Rüzgâr eken fırtına biçer, yaşadıklarından sadece ablanızın ve çocuklarının etkilendiğini hatırlayın. Sizin yaşamınız onlarınkinden ayrı. Teyzesiniz, kardeşsiniz üzülürsünüz, insanî bir duygu bu gayet. Ama kendi hayatınızı başkalarının kötü yaşantılarıyla donatmayın. Zaten ablanızın o adama döneceğini bile düşünüyorum nedense. Olan çocuklara olacak. Ebevenylerin bencilliklerinin bedelini çocuklar çekmek zorunda.

bazı insanlar maalesef ipe sapa gelmiyor, adeta göz göre göre belaya yürüyorlar! ablanıza Allah akıl fikir versin 🤲🏻 böyle insanlara dua etmekten başka bişey yapamıyor insan...

Sen ne kadar güzel bir kardeşsin ❤️
Keşke benim senin gibi kardeşim olsaydı.

Bende aldatıldığımı öğrendiğim an ailemin yanına sığınmıştım... Annemden babamdan Allah razı olsun, beni hiç üzmediler, destek oldular, ama kardeşim... bu üzüntülü anımda kardeşimde beni çok üzmüştü, hali/ hareketi, davranışları...
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin 🤲🏻
Merhamet varsa kardeşte olunur, empati de kurulur, ama bazen değmediğini bile bile yapınca görevin gibi görülüyor

Yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.
Koskoca kadın. Hepimiz tercihlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz.
eşine vicdan yaptırtmak adına çocuklarını kullanmaktan çekinmemiş bir insana ne akıl verilebilir ki. Gözü hırsından kararmış.

Adam tam bir şerefsiz, ablan da böyle biriyle hala birlikte olmaya çalıştığı için karaktersiz. Evli kadınlarla düşüp kalkan biri seni sevse ne sevmese ne. Umarım bu yaptığı içini soğutur da çocuklarına, yeni hayatına odaklanır.

ablaniz hep boyle gidecek. akillanmayacak. nasihat dinlemeyen, yardim kabul etmeyen insana bir noktaya kadar ulasabilirsiniz. siz bari yuvanizin huzurundan olmayin. esiniz bir yerde yeter artik diyebilir. yansitmayin yani yuvaniza.

Back