ABLAM'A NE OLDU?

Bunlari yazan sensin değil mi hesabından başkası yazmiyordur inşallah. Neyi savunduğu bak bir Allah aşkına.Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele boşanmış bir anne iseniz daha fazla ilgilenmelisiniz çocuğunuzla , herkes kendinden sorumludur baba yapmıyor diye anneside mi ilgilenmesin.Ben bunu hep söylüyorum ben çocuğumu kendime doğurdum ben sorumluyum.
Herkesi topu birbirine atarsa ooo...

Anne baba bakmiyorsa baska kimse bakmak zorunda degil sizin akliniza gore yetistirme yurduna versinler o zaman cocugu anne de baba da hayatini yasasin. Anne baba olmak bu mu. Cocugu varsa bir insanin arrik kendisini ikinci plana atacak. Babanin umrunda degil diye anne de sokaga atsin cocugu. Nasil bir mantiktir bu allah askina.

1 ayda 5--6 sevgili mi? o iş sevgililikten çıkmış ben sana söyliyim. neler dönüyor biraz daha yakından bak ve önleminizi alın. yoksa başka belalar da kapıda.

Kafasını dağıtıyor ama abartmış..
Ya da bipoların mani döneminde olabilir Allah korusun.

bir kere başkasının nikahındayken sevgili edınmek ne kadar normal? kocasını hıcmı sevmemış benım bıldıgım boşama arefesındekı bayanlar genelde üzgün olur. cocuguada yazık gercekten

Burada kimse babayı savunmuyor, annenin işi de kolay demiyor. Elbette herkes kendi hayatını yaşamakta serbest ama bunu etrafındaki hayatlara zarar vermeden yapmak zorunda.

Abla şiddet görmüş ve boşanıyor, buraya kadar herşey normal. Ama sonrası ne depresyonla, ne hayatını yaşamayla bağdaşıyor. Kendine bu zor zamanda destek verenlere, kendi canına kanına evladına zarar veriyor bu kadın. Gece 1de çocuk uyuyor demişsiniz de anne günlük hayatına normal devam edip akşam çocuğunu uyuttuktan sonra yaşamıyor bu hayatı. Hem bir insanın bu koşullarda sağlıklı ilişki kurması çok çok zor, beraber olduğu insanların kim oldukları bile sıkıntılı bir mesele.

Bazı insanlar vardır, bile bile lades derler ve geri adım atmazlar. Maalesef ben ablanızda bir ışık göremedim, feleğin sillesini yiyip artık yaş yetmiş iş bitmiş kıvamına gelmeden aklı başına gelir inşallah. Bunu en çok bir anne olduğu ve kendisine ihtiyacı olan bir oğlu olduğu için temenni ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…