• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABLAM'A NE OLDU?

Keşke olaylara at gözlüğü ile değil de, empati kurarak bakabilseydiniz... Çocuk babanın da çocuğu, baba nerde??? Tipik Türk kadını mantalitesindesiniz maalesef. Babası ilgilensin o zaman. Adam hayatını yaşasın, ablanız da evden çıkmasın çocukla ilgilensin 7/24 değil mi? Neden???
Ayrıca ablanızın sevgilileri sizi neden ilgilendiriyor ki? Size ne? Ben cidden başkalarının hayatına burnunu sokan, eleştiren, yargılayan insanlardan hoşlanmıyorum. Herkesin kendi seçimi, tercihi. Kadın yıllarca şiddet görmüş, mutsuz olmuş. Şu an bu şekilde mutlu oluyor, bırakın mutlu olsun. Gece 1'de gelemez mi eve bir kadın? Çocuk zaten uyuyor o saatte. Uyumasa da ne olacak, annesi gece birde eve geliyor diye hiç bir çocuk ölmedi bugüne kadar...
Bunlari yazan sensin değil mi hesabından başkası yazmiyordur inşallah. Neyi savunduğu bak bir Allah aşkına.Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele boşanmış bir anne iseniz daha fazla ilgilenmelisiniz çocuğunuzla , herkes kendinden sorumludur baba yapmıyor diye anneside mi ilgilenmesin.Ben bunu hep söylüyorum ben çocuğumu kendime doğurdum ben sorumluyum.
Herkesi topu birbirine atarsa ooo...

Keşke olaylara at gözlüğü ile değil de, empati kurarak bakabilseydiniz... Çocuk babanın da çocuğu, baba nerde??? Tipik Türk kadını mantalitesindesiniz maalesef. Babası ilgilensin o zaman. Adam hayatını yaşasın, ablanız da evden çıkmasın çocukla ilgilensin 7/24 değil mi? Neden???
Ayrıca ablanızın sevgilileri sizi neden ilgilendiriyor ki? Size ne? Ben cidden başkalarının hayatına burnunu sokan, eleştiren, yargılayan insanlardan hoşlanmıyorum. Herkesin kendi seçimi, tercihi. Kadın yıllarca şiddet görmüş, mutsuz olmuş. Şu an bu şekilde mutlu oluyor, bırakın mutlu olsun. Gece 1'de gelemez mi eve bir kadın? Çocuk zaten uyuyor o saatte. Uyumasa da ne olacak, annesi gece birde eve geliyor diye hiç bir çocuk ölmedi bugüne kadar...
Anne baba bakmiyorsa baska kimse bakmak zorunda degil sizin akliniza gore yetistirme yurduna versinler o zaman cocugu anne de baba da hayatini yasasin. Anne baba olmak bu mu. Cocugu varsa bir insanin arrik kendisini ikinci plana atacak. Babanin umrunda degil diye anne de sokaga atsin cocugu. Nasil bir mantiktir bu allah askina.

1 ayda 5--6 sevgili mi? o iş sevgililikten çıkmış ben sana söyliyim. neler dönüyor biraz daha yakından bak ve önleminizi alın. yoksa başka belalar da kapıda.

Kafasını dağıtıyor ama abartmış..
Ya da bipoların mani döneminde olabilir Allah korusun.

Merhaba,burayı yaklaşık altı aydır takip ediyordum ve yeni üye oldum.
Benim derdim ablam şöyle anlatmaya başlayayım ablam dört sene önce evlendi ve bir oğlu var bu sene boşanmaya karar verdi ve bir ay önce dava açtı.
Sorun şu ki ablam dava açtığından beri çok değişti eve gece birlerde ikilerde gelmelere başladı.oğluyla hiç ilgilenmemeye başladı. Bir ayda beş, altı sevgili değiştirdi(hala evli iken) ayrıca arkadaşlarının yüzlerine karşı çok iyi davranıp arkalarından demedigini bırakmadı(mesela x'çok çirkin çok salak ben çok güzel ve zekiyim gibi).
Sizce yaptıkları normal mi? Normal değilse düzelir eski haline dönermi?
bir kere başkasının nikahındayken sevgili edınmek ne kadar normal? kocasını hıcmı sevmemış benım bıldıgım boşama arefesındekı bayanlar genelde üzgün olur. cocuguada yazık gercekten

Burada kimse babayı savunmuyor, annenin işi de kolay demiyor. Elbette herkes kendi hayatını yaşamakta serbest ama bunu etrafındaki hayatlara zarar vermeden yapmak zorunda.

Abla şiddet görmüş ve boşanıyor, buraya kadar herşey normal. Ama sonrası ne depresyonla, ne hayatını yaşamayla bağdaşıyor. Kendine bu zor zamanda destek verenlere, kendi canına kanına evladına zarar veriyor bu kadın. Gece 1de çocuk uyuyor demişsiniz de anne günlük hayatına normal devam edip akşam çocuğunu uyuttuktan sonra yaşamıyor bu hayatı. Hem bir insanın bu koşullarda sağlıklı ilişki kurması çok çok zor, beraber olduğu insanların kim oldukları bile sıkıntılı bir mesele.

Bazı insanlar vardır, bile bile lades derler ve geri adım atmazlar. Maalesef ben ablanızda bir ışık göremedim, feleğin sillesini yiyip artık yaş yetmiş iş bitmiş kıvamına gelmeden aklı başına gelir inşallah. Bunu en çok bir anne olduğu ve kendisine ihtiyacı olan bir oğlu olduğu için temenni ederim.

Back