Bunlari yazan sensin değil mi hesabından başkası yazmiyordur inşallah. Neyi savunduğu bak bir Allah aşkına.Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele boşanmış bir anne iseniz daha fazla ilgilenmelisiniz çocuğunuzla , herkes kendinden sorumludur baba yapmıyor diye anneside mi ilgilenmesin.Ben bunu hep söylüyorum ben çocuğumu kendime doğurdum ben sorumluyum.Keşke olaylara at gözlüğü ile değil de, empati kurarak bakabilseydiniz... Çocuk babanın da çocuğu, baba nerde??? Tipik Türk kadını mantalitesindesiniz maalesef. Babası ilgilensin o zaman. Adam hayatını yaşasın, ablanız da evden çıkmasın çocukla ilgilensin 7/24 değil mi? Neden???
Ayrıca ablanızın sevgilileri sizi neden ilgilendiriyor ki? Size ne? Ben cidden başkalarının hayatına burnunu sokan, eleştiren, yargılayan insanlardan hoşlanmıyorum. Herkesin kendi seçimi, tercihi. Kadın yıllarca şiddet görmüş, mutsuz olmuş. Şu an bu şekilde mutlu oluyor, bırakın mutlu olsun. Gece 1'de gelemez mi eve bir kadın? Çocuk zaten uyuyor o saatte. Uyumasa da ne olacak, annesi gece birde eve geliyor diye hiç bir çocuk ölmedi bugüne kadar...
Herkesi topu birbirine atarsa ooo...