• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABLAM'A NE OLDU?

Bu surecte psikolojisi bozulmus . her kadin bisaninca bu surecten geciyor. Tipki ablam gibi ..

Boşanma depresyonuna girmiş gibi ama daha boşanmadan 4-5 sevgili değiştirmekte nedir yani üstelik bir anne ilgilenmesi gereken bi evladı var.

Ben pek değişebileceğini sanmiyorum ; Yani bu sekilde gider , koca başta yok rahat kafasina göre. Bence kesinlikle degismez.

Çocuğu alıp ablanı evden kovun gitsin, gece gelmeden kapıyı kilitleyin giremesin. Sert olun, tepki koyun. Belki aklı başına gelir.

Yok yani istediği naneyi yesin de, yarın öbür gün oğlu mafolucak, tek derdim çocuk.

valla bende boşanmaya karar verdim
ama çocuğum olmadığı halde gidiş gelişlerim normal
başka bir kadın olmaya çalışıyor sanırım ablanız ve bu yerleşmek üzere
yiğeninize üzüldüm

baba yoksa başta, koca da gitti.Ablanız abartmış.Evladıyla ilgilenmek bir yana henüz evliliğini sonlandırmadan sevgililer yapması ahlaka pek uymayan şeyler, aynı şekilde erkekte yapsa tüü kaka deriz tabi ki.Sert tepki verin, şoktaysa da çıksın bir zahmet.

Çocuğu alıp ablanı evden kovun gitsin, gece gelmeden kapıyı kilitleyin giremesin. Sert olun, tepki koyun. Belki aklı başına gelir.

Yok yani istediği naneyi yesin de, yarın öbür gün oğlu mafolucak, tek derdim çocuk.
Annem geçen hafta bir gün eve almadı, ama yine düzelmedi

Babamız yok, annemide umursamıyor

Destek gördüğü için umursamıyor
Üzerine sorumluluk yükleyin
Çocuğa aksettirmeden biz senin sorumluluklarını taşımak zorunda değiliz diye uyarın
Boşanma psikolojisiyle ilgisi olduğunu sanmıyorum bu durumun
Boşanan bir sürü insan gördüm, özellikle çocuklarının üzerine çok düşüyorlar ablanızın ki artık özgürüm moduna girmek
Sıkı bir destur lazım, açık dille uyarın bence, üstelik henüz boşanmadan edindiği sevgililer mahkeme aşamasında çok başını ağrıtabilir

Sevgili değiştirmesi ya da gece eğlenmesi normal, kafa dağıtmaya çalışıyor.
Ama...
Çocuğuyla ilgilenmemesi çok büyük bir problem ve girdiği bunalımın sadece boşanma kaynaklı olmadığını gösteriyor.
Destek olmak dışında, uzman yardımı almasını sağlayabilirsiniz.

Back