- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 103
- 44
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
peki üç yaşındaki ve sonraki hırçınlıklarını nelere bağlıyacaksınız ya annemi babamın yanına yaklaştırmıyormuş baba benim diyeyeni olan bişi değilki bu psikolojik yardım aldı on sene kadar ama doktora hep etrafındaki insanların ona karşı olduğunu onu anlamadıklarını anlatıyormuş kapıyı açıp kapatmamıza bile kızan insanın neyini anlayabilirsiniz allah aşkına dünde ketlda su ısıtmayacaksınız diyo kesin ve kati emirmiş görürsem afedersiniz sı.. ağzınıza dedi ne yapacağımızı şaşırdık artık yaptığımız yemeklere yağ koydurmuyor yağsız yenecekmiş yemekler
: )) hayatım ablanın kendine ait olan bir hayatı olması gerek, kendi hakimiyetinde kendi alanları içinde. siz başka bir kişilik ve yaşam alanısızınız.
tabiki bana uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama yaşayan bilir ne olduğunu.
inşallah bu sıkıntın ve umutsuzluğun tez zamanda çözülür.
amin cnm inş çözülür hadi ben evlenip gidicem kız kardeşim var arada allah korusun bana bişi olsa mecburen ablamla yaşayacak ablamın kendini düzeltmesi için çok bekledik ama olmadı malesefbiz onun hayatını kısıtlamıyoruz ki ben işimde gücümde insanım kardeşim 18 yaşında liseyi bitirecek üni hayatına atılacak yani kendimizi kurtarmış insanlarız ama ablam yapıyor herşeyi bizle ilgileniyor gibi gösteriyor dışarıya kendini çalışmıyo bişi yapmıyo evde oturan insan tabikide yemek yapacak temizlik yapacak ben akşam ve pazar günü yardımcı olabiliyorum sadece benim çalışmamı bile kafama kakıyor amacı ne anlamış değilim
canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bizzat yaşamış biri olarak.benim öz ablamda hayatımın içine etti mahvetti onu artık sadece ALLAH a havale ettim.
bu kişiler asla düzelmiyor senin mutsuzluğunla mutlu olan değişik bir insan.kişilik bozukluğu olduğu muhakkak ama bu diğer insanlarında yaşama sevincini ellerinden alıyorlar sürekli dua et Rabbine sığın o zaten kimin ne olduğunu çok iyi biliyor ve herkese hakettiğini yaşatıyor.
acaba sende bağırsan karşılık versen deli deliyi görünce çomağını saklar misali durulur mu ? insan bilemiyo ne yazcağını yaa :S
kesinlikle bi önceki arkadaşa katılıyorum hertürlü karşılık ver ben hep sustum yazık sinirleri bozuk yoksa böyle davranmaz dedim bazen üstümede saldırırdı ama şimdi anlıyorumki o anda karşılığını verseymişim bugün belki bazı şeyler farklı olurdu. hiçbişey olmasada en azından seninde hırsını almaya ihtiyacın var.gerçekten diyorumya anlatsam günler sürer yaşadıklarımı sen bana göre daha gençsin sanırım hele düğün zamanı sakın susma ortalığı birbirine kat.ben rezalet çıkmasın diye vede eşimin ailesinden utandığımdan bişey diyemedim ama o yine yaptı yapacağını benim çeyizim olmadı şu an utanmadan söylüyo bana bir oda dolusu çeyizim var deriden tuv. takımım var vs. sonuç bişey değişmemiş.yaptıkları yanına kar kalıyor sana abla tavsiyesi sakınnnnn kendini ezdirme benim gibi pişman olursun Allah korusun hatta hasta üzüntüden tiroid kanseri oldum.bunu kendine yapma.
haklısın kesinlikle can çıkar huy çıkmaz.daha yazamadığım o kadar çok şey var ki.
bugün perşembe akşamı mübarek gece birbirimize dua edelim Allahtan sabır dilemekten başka çare yok.
Dayak çok korkunç birşey. Biz çocukken bile ablam bana hiç elini kaldırmadı. Allah korusun evlilikte eşin bunu yüzüne bile vurabilir. Genellikle böyle şeyler evlilikte koz olarak kullanılıyor. Ablanla konuşmuyo musun kaç yaşına geldik daha dayak mı olur diye? Ablan sağlıklı düşünebilse size bu şekilde davranmaz mutlaka ruhsal bi rahatsızlığı vardır diye düşünüyorum.
kızlar benim sorunum öz ablamçok dominant her şeye karışıyor nasıl herşey derseniz yediğimize içtiğimize kapıyı açıp kapatmamıza kullandığımız elektriğe yıkanmamıza kız kardeşim ve ben kapana kısılmış gibiyiz iki ay sonra evlenecem ama dayanamıyorum artık son noktadayım evlendikten sonra kız kardeşimi bırakamam onun yanında dayaktan öldürecek diye korkuyorum ikimizede kök söktürüyor kızın telefonla mesajlaşmasına takmış durumda 18 yaşında kız arkadaşları olacak tabi o onun yaşlarında evden bile kaçmıştı yaptıklarını hiç düşünmüyor hep kendisi haklı benim gibi durumda olanlar varmı nasıl başa çıktınız
cnm inan çok idare ediyorum anne ve babamızı küçük yaşta kaybettik.birbirimize kenetlendik ama yaptıklarına katlanamıyorum artık 26 yaşımdayım hala beni dövmeye kalkıyor bişi söylesem aramızda 3 yaş var nelerin hesabını soruyor söylesem inanamazsınız odamda oturuyorum hobi el işlerim var onları yapıyorum tek başına ne yapıyon odada ne işler çeviriyorsun diyor ya ağzım açık kalıyor nişanlımın önünde yaka paça dövdü beni kapı kilitliydi iyikide kilitliydi yoksa nişanlımda olaya karışacaktı bunlar utanç verici şeyler yazarken bile utanıyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?