Ablam :(

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.478
15.166
498
kızlar benim sorunum öz ablam çok dominant her şeye karışıyor nasıl herşey derseniz yediğimize içtiğimize kapıyı açıp kapatmamıza kullandığımız elektriğe yıkanmamıza kız kardeşim ve ben kapana kısılmış gibiyiz iki ay sonra evlenecem ama dayanamıyorum artık son noktadayım evlendikten sonra kız kardeşimi bırakamam onun yanında dayaktan öldürecek diye korkuyorum ikimizede kök söktürüyor kızın telefonla mesajlaşmasına takmış durumda 18 yaşında kız arkadaşları olacak tabi o onun yaşlarında evden bile kaçmıştı yaptıklarını hiç düşünmüyor hep kendisi haklı benim gibi durumda olanlar varmı nasıl başa çıktınız

birebir olmasada aynı şeyleri yaşadım 3 senedir birlikte yaşıoruz hala duşda çok kalmama laf eder.ama tınlamıorum.çok su gitiğine yanıosan 5 lira fazla veririm faturaya diorum sustuorum.ilk başlarada çok ezildim savaşmayı öğrndim.ona onun gibi davrandım ve açık vermedim kozvermedim eline.

Benim ablamla öyle problemlerim olmadı çok şükür hatta ben daha sorunluydum o beni idare ederdi napsın:) Benim babam çok zor bir insandı yemek yerken kaşığı tutuşuma neyi önce yemem gerektiğine bile karışırdı rahmetli. Dışarıdan bişey alıp yesem, yiyosun s..çyosun ne gerek var masraf yapmaya derdi. Radyo dinlememe televizyon izlememe kızardı. Tvde komedi filmine gülsem ne varda gülüyosun derdi gülmemede kızardı:) ... Ama geçiyor kızlar eksisiyle artısıyla yaşayıp gidiyosun. O zamanlar nefret ettiğimi düşündüğüm babamı şimdi nasıl özlüyorum bilemezsiniz. Evlenip evlilik sorunlarıyla boğuşurken o ablayı bile arayacaksın inan. Allah aratmasın tabi o başka:) Babam iyi adamdıda huysuzdu işte napalım...

cnm inan çok idare ediyorum anne ve babamızı küçük yaşta kaybettik.birbirimize kenetlendik ama yaptıklarına katlanamıyorum artık 26 yaşımdayım hala beni dövmeye kalkıyor bişi söylesem aramızda 3 yaş var nelerin hesabını soruyor söylesem inanamazsınız odamda oturuyorum hobi el işlerim var onları yapıyorum tek başına ne yapıyon odada ne işler çeviriyorsun diyor ya ağzım açık kalıyor nişanlımın önünde yaka paça dövdü beni kapı kilitliydi iyikide kilitliydi yoksa nişanlımda olaya karışacaktı bunlar utanç verici şeyler yazarken bile utanıyorum ama içimi dökmeye ihtiyacım var

Dayak çok korkunç birşey. Biz çocukken bile ablam bana hiç elini kaldırmadı. Allah korusun evlilikte eşin bunu yüzüne bile vurabilir. Genellikle böyle şeyler evlilikte koz olarak kullanılıyor. Ablanla konuşmuyo musun kaç yaşına geldik daha dayak mı olur diye? Ablan sağlıklı düşünebilse size bu şekilde davranmaz mutlaka ruhsal bi rahatsızlığı vardır diye düşünüyorum.

ablan size zarar gelmesinden korkuyor bu besbelli benim ablamda öyle ama kılıma zarar gelsin onu üzcek bişeyde yapsam gelir bana sarılır beraber üstesinden geliriz der ama çok serttir

cnm nişanlım bunu kullanacak bir insan değil hatta çoğu davranışlarında ablandır sabret diyor ailen o senin diyor ama dayak konusunda çok sinirlendi tabi ama yinede ablandır deme bişi hatasını anlayacak dedi nitekimde öyle oldu ama benim kırılan kalbimi incinen gururumu onaramıyor ne yapsada evet ablamın psikolojik sorunları var doğuştan beri var hemde çok kıskanç babamı annemden kıskanırmış daha küçücükken o benim babam yaklaşma yanına dermiş anneme saçını falan yolarmış zavallı kadıncağızın bizede çektiriyor işte

çok üzüldüm yaşadıklarına.. evlenmene az kalmış, biraz daha sık dişini dicem ama, bu kez küçük kardeşin nolucak.. sanırım ablanın yapısı böyle. biraz tuhaf:26: dövmek de neymiş.. evli değilmi ablan peki. kaç yaşında

ablan evli mi?.......

aH BE GÜZEL KIZIM O ABLA ÖYLE BİR SORUMLULUK ALMIŞ Kİ OMUZLARINA SİZE SAHİP ÇIKABİLMEK İÇİN ANNEYKEN BİLE ÖYLESİNE ZOR Kİ ÇOCUĞUN SORUMLULUĞU BİR DE SADECE SİZDEN BİRKAÇ YAŞ BÜYÜK ABLA OLARAK KENDİNİ SORUMLU HİSSEDİYOR SİZİ KORUMAYA ÇALIŞIYOR AKLINCA neler ne fırtınalar geçiyordur nelerden vazgeçmiştir sizi evlendirene kadar ama kolay değil herşeyi mükemmel yapabilmek adına öfke yapıyor belki de korkuyor yanlış yapmaktan. Sıkı sıkı sarılın Ona...

inan hiç birşeyin sorumluluğu yok üstünde kendini düşünüyor sadece bizi değil burda anlattıklarım yaşadıklarımın sadece en ufak tarafı benden üç yaş büyük olması ona bizleri koruma duygusunu vermiyor öyle olsa evlende git evin keyfini süreyim demezdi bana. okadar zor bir nişanlılık dönemi yaşadım ki hem onun yüzünden hemde nişanlımın ailesi yüzünden artık patlayacak duruma geldim anlatacak kimsem olmadığı içinde burda sizlerle paylaştım eğer en ufacık bizleri koruma iç güdüsüyle bunları yaptığına inansaydım şimdi burda bu konudan yakınıyor olmazdım.koruma iç güdüsü olan bi insan bulaşıkları yıkamadı diye küçük kız kardeşini ölesiye dövmezdi o çocuğun kollarındaki tırnak izleri hiçbir zaman geçmeyecek ben annem hayattayken bile liseye giderken boynumda kocaman tırnak izleriyle gittim nasıl bir utançtır bu rahmetli anneme yaptığı eziyetleri söylediği sözleri söylemiyorum bile ama hastayken anneme iyi davranarak sağlığında çektirdiği bütün eziyetleri affettirmek istercesine baktı anneme bizlerede ölüm döşeğinde mi iyi davranacak acaba çok merak ediyorum

yok cnm evli değil yaşı 29 nişanlı o da . ikinci nişanlısı bu onun kimseyle geçinemiyor nişanlılarını ailelerinin yanında rezil ediyor söyledikleriyle. bide görseniz o kadar güzel ki masmavi gözleri bembeyaz teni var adriana lima halt etmiş yanında zavallı erkekler güzel hoş kız diye birlikte olmak istiyorlar ama sonradanda kaçar gibi uzaklaşıyorlar. şimdiki nişanlısı çok dindar biri bizim sınavımız ablan diyor dört duvar arasına girince sınavı görecek ama bişi diyemiyorum ki bozamam aralarını sadece dediğim biraz daha tanıyın bir birinizi

Ayy çok üzüldüm yaa :26:
Kardeşini yanına almalısın bence kesinlikle
Ergenlik çağında ki kız çok zor olur. Allah korusun evden kaçmasına sebep :26:

Nişanlın ne tepki verir acaba yanınızda yaşamasına

ay çOk üzüldüm ama ailen ne diyor buduruma peki 3 kız kardeşmi yasıyorsunuz siz ? bencede yanına almalısın kardeşini fakat nişanlına konustunmu bu durumu?

cnm nişanlımda istiyor zaten bizle yaşamasını saolsun hep 3 oda 1 salon evlere baktık kendi odası olsun rahat etsin kız diyor

ay çOk üzüldüm ama ailen ne diyor buduruma peki 3 kız kardeşmi yasıyorsunuz siz ? bencede yanına almalısın kardeşini fakat nişanlına konustunmu bu durumu?

evet 3 kız kardeş yaşıyoruz annem 5 babam 15 sene önce vefat etti. nişanlımda istiyor bizle kalmasını zaten kardeşimde ablamla yaşamak istemiyor

hayır cnm evli değil

al sorun kendiliğinden çözüldü işte. İnsanlar üç temel dürtü sahibidir. yemek yemek, şiddet ve üreme. şimdi hepimiz bir biyolojik saate sahibiz, vücudumuz buna göre işliyor ve üreme zamanı geldiğinde bu çağrıya cevap vermeyen kişi saçmalıyor, agresifleşiyor, tuhaf bir bicimde mülkiyetçi ya da tam tersi bohem veyahut takıntılı tasalı bir kişi oluyor, bu tamamen bedenin dengesi ile ilgili.
buna ben de o da sen de herkes de dahil, kim bu düzene karşı çıkıp tersi davranıyorsa acı çekiyor, saçmalıyor.
ablan kendisinde halletmesi ve doyurması gereken bu içgüdüyü aç bıraktığı için size sarmış durumda, acilen onun da evlenmesi ve bedeninin gereksimimi yerine getirmesi gerek.

peki üç yaşındaki ve sonraki hırçınlıklarını nelere bağlıyacaksınız ya annemi babamın yanına yaklaştırmıyormuş baba benim diye yeni olan bişi değilki bu psikolojik yardım aldı on sene kadar ama doktora hep etrafındaki insanların ona karşı olduğunu onu anlamadıklarını anlatıyormuşkapıyı açıp kapatmamıza bile kızan insanın neyini anlayabilirsiniz allah aşkına dünde ketlda su ısıtmayacaksınız diyo kesin ve kati emirmiş görürsem afedersiniz sı.. ağzınıza dedi ne yapacağımızı şaşırdık artık yaptığımız yemeklere yağ koydurmuyor yağsız yenecekmiş yemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…