- 8 Haziran 2017
- 24
- 19
- 3
- 34
- Konu Sahibi ifyouneedmedont
-
Niye?Hakaret davasi mi?
Yok artik daha neler
Alt tarafi uyaracaksiniz ablanizi
Ne bileyim ama küçüklükten beri böyle aslında vicdanım el vermiyor. Ablama söyledim zaten bir daha yaparsan babama söyleyeceğim hakkından gelsin diye bakalım...ablanı uyar..konuşma tarzı çok yanlış..olmadı baban uyarsın..
hakaret davası çok abartı....
Sadece gerizekalı demiyor emın olun. Bundan çok daha önce daha da ağır şeyler söylemişliği var bende dayanamayıp patladım artık.Alt tarafi uyaracaksiniz ablanizi
Hakaret davasi nedir yahu? Biri size gerizekali dedi diye de oturup aglanir mi?
Sadece gerizekalı demiyor emın olun. Bundan çok daha önce daha da ağır şeyler söylemişliği var bende dayanamayıp patladım artık.
Merhaba, şu an izinde İzmir'deyim. Ben Ankara'da ablam da İzmir'de ailemle birlikte yaşıyor. Onların yanına geldim annem Ankara'ya toplantıya gitti babam da çalışıyor evde yoklar. Sorun şu ki ablam sabah dizüstü bilgisayarıyla uğraşıyordu ben salondan çıkarken ayağım kabloya takıldı yere düştüm "Geri zekalı" dedi. Sabah ağladım hatta bu yüzden. Her neyse bu ve bundan daha ağır küfürler de ediyor çoğu zaman sizce ses kaydı alıp hakaret davası açmalı mıyım? Tek delilim ses kaydı çünkü müstakil evde yaşıyorlar apartmanda olmadığı için komşular da duyamaz hadi bahçe de dese neyse... Ablam diye bazen üzülüyorum ama o beni hiç düşünmüyor açmak da istiyorum sizce ne yapayım of.
Daha ağır küfürler de ediyor dedim, düzgün okudunuz mu?Kardeş ablaya geri zekalı dedi diye hakaret davasımı açacak
Hakim bile güler buna
Ne ara bu kadar olduk
Merhaba, şu an izinde İzmir'deyim. Ben Ankara'da ablam da İzmir'de ailemle birlikte yaşıyor. Onların yanına geldim annem Ankara'ya toplantıya gitti babam da çalışıyor evde yoklar. Sorun şu ki ablam sabah dizüstü bilgisayarıyla uğraşıyordu ben salondan çıkarken ayağım kabloya takıldı yere düştüm "Geri zekalı" dedi. Sabah ağladım hatta bu yüzden. Her neyse bu ve bundan daha ağır küfürler de ediyor çoğu zaman sizce ses kaydı alıp hakaret davası açmalı mıyım? Tek delilim ses kaydı çünkü müstakil evde yaşıyorlar apartmanda olmadığı için komşular da duyamaz hadi bahçe de dese neyse... Ablam diye bazen üzülüyorum ama o beni hiç düşünmüyor açmak da istiyorum sizce ne yapayım of.
ablanız olduğundan olabilir mi bide niye diye soruyorsunuz
Daha ağır küfürler de ediyor dedim, düzgün okudunuz mu?
Tamam da agzinizi acip cevap verebilirsiniz. Dava acsaniz nolacak hakim gelip ortanizda mi oturacak omur boyu?Sadece gerizekalı demiyor emın olun. Bundan çok daha önce daha da ağır şeyler söylemişliği var bende dayanamayıp patladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?