Ablam yüzünden huzur bulamıyorum

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
Kızlar Burdaki arkadaşlar güzel fikirler verdiler bana. Hepinize teşekkür ederim. Konu daha fazla forumda kalabalık etmesin diye sildim konuyu. Çok teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleme:
Bu arada ablam beni de çok düşünür, onun hakkını yiyemem, hayata bakış açılarımız da çok farklı. Onu da geçtim. Hamile kadına böyle sürekli aranıp sıkıntılar anlatılmazki dimi ama

Hamile oldugunuz icin biraz fazla kafaniza takyor olabilir misiniz..? Hamile kalmadan once de bu durum rahatsiz ediyor muydu sizi..?

calisiyosan eger eve geldikten sonra telefonunu kapatmak tek cozum. calismaiyosan da belirli bi saatte kapat telefonunu. kafa dinle bosver.

önemli konular neyse de önemsiz saçma sapan konularda da illa ara gibi diretmeler yapması çekilemez bir davranış.

Evet ediyodu.O zaman da böyleydi ablam. Olur olmaz herşeyi hemen arar mesaj atardı. Ben burda oturup durup durup yaşanan olayı düşünüp sinir stres olurdum.

önemli konular neyse de önemsiz saçma sapan konularda da illa ara gibi diretmeler yapması çekilemez bir davranış.

Önemli konularda ben zaten kendim arıyorum ama kardeşimin iş yerinde yaşadığı her tartışmayı da bilmek öğrenmek zorunda değilim. Beni rahatsız eden yaşanan olay değil ablaın tavrı bıktım artık yaa. Hani evli olursunuz akşam yemeğiniz de eşinize anlatırsınız ya, ablam taaa ordan aynı şeyi benden bekliyo.

üff hiç sevmem zırt zırt aranmayı.
kardeşimle 2 haftada bir 2 dk ancak konuşuruz.
bi derdi olan insan kendi arar. 25 yaşındaki kardeşin bir sorunu varsa arar paylaşır seninle istiyorsa.
ablanın gereksiz müdahalesi çok saçma.
işi gücü yok heralde.
ben bu kadar vıcık vıcık aile ilişkilerini sevmiyorum. aynı babam ve babamın tarafı gibi. sabah akşam telefon ellerinde o kardeşini, bu annesini, öbürü kuzenini arayıp duruyolar.

püff daralırım çekemem öyle şeyleri en sevmediğim huylardan biri

rapor bekler gibi

Evet aynı durum valla. Zaten kardeşim müsait olduğu zaman arıyo beni. sohbet ederken zaten anlatıyo. Ben de ilişkimiz çok kopuk olsun istemem tabiki kim isterki ama bu vıcıklık artık canımı sıkmaya başladı. Ablama kalsa ben onlardan kopmak istiyorum oluyo.

Benim 2 kardeşim öyle dert dinlemiye sevmiyorlar şu an annem hayatta onunla dertlerimi paylaşıyorum ama annem, öldüğünde ne yapacağım kardeş bunun için yok mu ? Tabi senin durumun ayrı şuan hamilesin ,korkuların var , ama yinede katı olmamalısın bu konuda bence

bende ablayım her hangibir sorun yada problem olduğunda ilk işim kardeşimi aramak olur.bilmelerini isterim sonradan öğrendiklerinde haberim yoktu denmesin diye

birde kardeşimin bana vereceği akıl daha önemlidir yada beni teselli etmesi

herşeyi anneme anlatamam annem çok takan üzülen sorun yapan biridir annemle çok paylaşmam kardeşime söylerim oda bana söyler.

dünyada aileden önemli bir şey yok bazen olur haftada bir konuşuruz bazen günde iki kez görüşürüz telle

siz hamile olduğunuz için bunu sorun yaptınız sanırım.

size değer vermeseler ne ararlar ne sorarlar.o zamanda ailem beden uzaklar soğuklar aramıyorlar sormuyorlar dersiniz

Kendi kaynanamı aramıyorum konuşmak için bir de ablamın kaynanası ne alaka ki 8 yıldır görmediğiniz biriymiş üstelik. Ablanızın zamanı çok mu boş geçiyor. Yani elinde telefon 7/24 birilerini mi arıyor

Sıkıntı şu ki ben de çok takan birisiyim. Zaten herhangi bir problem ya da sorun olduğunda zaten anlatsınlar isterim ama orda komşusuyla yaşadığı durumu da anlatmasın bana. Konuşup dertleşmek farklı ama şu da var, ablamla bakış açılarımız düşüncelerimiz o kakadr farklı ki, benim ona vereceğim tavsiye bile onun yaşntısına ters oluyo hep.
Ya da ben ona dert anlatsam bana vereceği tavsiye beni rahatlatmak yerine beni daha da sinir ediyo. Ortak bir paylaşım alanımız yok yani. Çok farklı çok zıt insanlarız maalesef biz. Bir de böyle bi sıkıntılı taraf var.

Bazı insanlar böyledir yani çevresindeki yakınlarına candan bağlanır kim, nerede, ne yapıyor? hepsini bilmek ister,sorun varsa çözmek ister. Bunu da kimse değiştiremez.İster ki hep iletişim halinde olayım. Çevresine de bu durumu yansıtır,anlayacağınız ablanız da böyle sanırım. ama hamilesiniz ve sizi bu olaylara sokmamaları gerek ...
Aaay dedenize de bayıldım bu arada keşke benim dedem de hayatta olsa da arayıp sorsa

Maalesef ben de çok kafaya takıp üzülen biriyim. kendimi kendimi yiyip bitiriyorum burda. Dün gece uyuyamadım. Ablam da bunu biliyo. Bile bile bana bunu yapıyo.

Dedem de bana çok düşkündür:)Kimseyi aramaz sadece beni arar bazen günde 2 defa. Aama arada bir insan nefes almak ister.

o zaman tamam abla deyip istediğini yapmayacaksın az az kendinden uzaklaştırıcaksın

Bana Abes gelmedi biz her gün aile üyeleriyle konuşuruz mutlaka. Hatta görüntülü arama filan yaparız. Yani bir dönem beraber yaşadığın günün yarısını bir arada geçirdiğin insanlar. Günde bir 15-20 dk ayırmanın tuhaf gelmesi anormal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…