• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve benden istediği...

ayıp ama başka ne denir ki!
altında evi var araba artık lüksü oluyor onun ve bunu senden istemesi hele ki doğum yapacağını ve ikizlerin olacağını bile bile istemesi de ayıp canım..
üstelik anladığım kadarıyla eli ayağı tutan bir insan,çalışsın arabasını kendi alsın size mi mahkum:S
iyi niyet göstermişsiniz çok da güzel yapmışsınız ev almasına yardım etmişsiniz ama bu duruma elini verip kolunu kaptırmak ya da yüz verip astarını istemesi deniyor..
insanların düşüncesizliklerine tahammülüm yok..

[COLOR="#0000CD"]ablan araba istiyor ama, derdı bıtmez ki onun..en önemli sorun, park yerı bulabılecek mıyım :52:

belkıde bir caddeyı 10 kere dolasıcak arabayı park etmek için, tam buldum derken başka bır araç direk gelip park edıcek, sonuç hayal kırıklıgı ve park yerı arama :52::52:

yazık ablana ..park yerı bıle bulamayacak..
[/COLOR]

canım zaten araba alsa bile pratiği yok yani memlekette de kullanamaz bizim meleket de taşra bi yer trafik derdi bile yok ama yine de trafiğe çıkamaz yıllardır araba kullanmıyor zaten.

kaldı ki istanbul' a taşınacağım diyor istanbul trafiğinde vs. hiç düşünemiyorum yani tamamen mantıksız yani benden para istemese bile yine araba konusunda kendisini uyarırdım maazallah kaza yapabilir çünkü dediğim gibi alışkın değil

bir daha isteyecek olursa kocama verdim lazım dı istedi senin gibi verdim geç kaldın ondan önce isteseydin verirdim de

canım zaten araba alsa bile pratiği yok yani memlekette de kullanamaz bizim meleket de taşra bi yer trafik derdi bile yok ama yine de trafiğe çıkamaz yıllardır araba kullanmıyor zaten.

kaldı ki istanbul' a taşınacağım diyor istanbul trafiğinde vs. hiç düşünemiyorum yani tamamen mantıksız yani benden para istemese bile yine araba konusunda kendisini uyarırdım maazallah kaza yapabilir çünkü dediğim gibi alışkın değil

hasbam-a bak sen bir arabası eksıktı :6::6::6:

dediğin gibi sen ev parası verince yüz bulmuş sanırım,bunu da verir diyordur..ama veremem dediysen ısrarı çok anlamsız.sen yine de önce kendini ve bebeklerini düşün.o para size daha çok lazım :34:

evet canım. bugün bu konuyu açmamın sebei de az önce bahsettiğim zekat konusunun geçmesiydi ben mi yanlış düşünüyorum gerçekten ben de mi bi sorun var diye ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım yani o derece vicdanıma oynuyor düşünün. bi de kızlar sorayım dedim herkes benim doğru düşündüğümü söyleyince rahatladım hamilelik hormonlar vs. bi de böyle ilginç bi abla vs. iyice şaşkına döndüm sanırım

ayıp ama başka ne denir ki!
altında evi var araba artık lüksü oluyor onun ve bunu senden istemesi hele ki doğum yapacağını ve ikizlerin olacağını bile bile istemesi de ayıp canım..
üstelik anladığım kadarıyla eli ayağı tutan bir insan,çalışsın arabasını kendi alsın size mi mahkum:S
iyi niyet göstermişsiniz çok da güzel yapmışsınız ev almasına yardım etmişsiniz ama bu duruma elini verip kolunu kaptırmak ya da yüz verip astarını istemesi deniyor..
insanların düşüncesizliklerine tahammülüm yok..

evet insan bi yandan da üzülüyor keşke benim de en azından biraz olsun düşünceli kardeşlerim olsaydı diyorum :S en azından bu durumu göz önünde bulundurmasını isterdim

hasbam-a bak sen bir arabası eksıktı :6::6::6:

geldiğinde yeğenime yani kendi oğluna i-pad almak istediğini söylemişti, i-pad bakacağım deyince ilk başta alıp onu elektronik mağazasına götürdüm hani baksın fiyatına cartına curtuna diye ama mağazaya varınca bana aldırtmak istedi almadım açıkçası. çünkü i-pad çok gereksizdi yeğenime kendi laptopu var zaten gerek yok falan dedim.

buna iyi niyeti suistimal etmek denir, duygu sömürüsü yapıyor, gercekten ihtiyacı olan insan çekinir bunu dile getrmeye

geldiğinde yeğenime yani kendi oğluna i-pad almak istediğini söylemişti, i-pad bakacağım deyince ilk başta alıp onu elektronik mağazasına götürdüm hani baksın fiyatına cartına curtuna diye ama mağazaya varınca bana aldırtmak istedi almadım açıkçası. çünkü i-pad çok gereksizdi yeğenime kendi laptopu var zaten gerek yok falan dedim.

gerçekten anlam veremıyorum ..insan ayağını yorganına göre uzatması gerek, ablan böyle giderse gerçekten zekata ihtiyacı olacak..

keyfi harcamalarını sana kitlemeye çalışması fırsatçı olduğunu gösteriyor kusura bakma sert konuşuyorum ama dediğim gibi tahammülüm yok..
neyse fırsat verme derim.tamam o senin kardeşin ve onu böyle kabul etmen gerekiyor herkes bir değil ki onun da huyu bu demekki..
o da senin ailen ama senin önceliğin çekirdek ailen yani eşin ve çocukların.öncelikle onların gereksinimlerini düşünmek zorundasın..
senin cebindeki para ablana niye batıyor anlamadım gitti..

.
evet canım zaten dediğim gibi yani bendeki parayı ben biriktirmek mal mülk edinmek için de tutmuyorum zaten öyle fazla bi miktar da değil. ama ablamın sözleri vs. filan baştan telefonda çok etkilemese de beni gün içinde aklıma takılıyor acaba bencillik mi ediyorum diyorum kendi kendime. :S

canım hiçte bencillik etmiyosun bak ne güzel evi için yardım etmiş ve geri istememişsin
sen ev alıcak olsan 5 kuruş çıkarıp verecekmi acaba
sen yuvanın huzuruna bak boş ver
verme paranıda o senin hakkın araba alacak olursak biz kendimiz alırız
sana vripte niye boyun bükeyip kendi paramla rezilmi olayım de kestir at
bune ya
açma telefonlarını arar arar bıkar
hayret

.

canım hiçte bencillik etmiyosun bak ne güzel evi için yardım etmiş ve geri istememişsin
sen ev alıcak olsan 5 kuruş çıkarıp verecekmi acaba
sen yuvanın huzuruna bak boş ver
verme paranıda o senin hakkın araba alacak olursak biz kendimiz alırız
sana vripte niye boyun bükeyip kendi paramla rezilmi olayım de kestir at
bune ya
açma telefonlarını arar arar bıkar
hayret

vermez canım büyük konuşmayayım ama istemem de zaten :S telefonlarını açmak inan bazen gerçekten içimden hiç gelmiyor. çünkü konunun dönüp dolaşıp nereye geleceğini biliyorum.

vermez canım büyük konuşmayayım ama istemem de zaten :S telefonlarını açmak inan bazen gerçekten içimden hiç gelmiyor. çünkü konunun dönüp dolaşıp nereye geleceğini biliyorum.

eşimle zar zor bi araba aldık allah utandırmasın kredisini ödemeye çalışıyoruz
konunu dağıtmak istemem geçen hafta eşimin dayı oğlu ver abide maç seyretmeye bilmem nereye gidicem demiş
eşimde bende araba yokken hanginiz vrdi maç seyretmeye değil hiç bişey için veremem demiş koy benzini ben seni bırakayım deyince gag gug etmiş nekadar kolay söylüyolar ver sanki küçük bişey istedikleri

keyfi harcamalarını sana kitlemeye çalışması fırsatçı olduğunu gösteriyor kusura bakma sert konuşuyorum ama dediğim gibi tahammülüm yok..
neyse fırsat verme derim.tamam o senin kardeşin ve onu böyle kabul etmen gerekiyor herkes bir değil ki onun da huyu bu demekki..
o da senin ailen ama senin önceliğin çekirdek ailen yani eşin ve çocukların.öncelikle onların gereksinimlerini düşünmek zorundasın..
senin cebindeki para ablana niye batıyor anlamadım gitti..

canım layık olmadığımı düşünüyor herhalde ayıptır söylemesi ailenin tekne kazıntısıyım da :S çok çok yıllar sonra doğan sürpriz kardeşim ben ailede belki bu yüzden de adamdan saymıyolar beni :S

eşimle zar zor bi araba aldık allah utandırmasın kredisini ödemeye çalışıyoruz
konunu dağıtmak istemem geçen hafta eşimin dayı oğlu ver abide maç seyretmeye bilmem nereye gidicem demiş
eşimde bende araba yokken hanginiz vrdi maç seyretmeye değil hiç bişey için veremem demiş koy benzini ben seni bırakayım deyince gag gug etmiş nekadar kolay söylüyolar ver sanki küçük bişey istedikleri

doğru söylemiş eşin hani istemenin bi adabı üslubu var sonuçta hayırlı olsun arabanız canım bu arada

canım layık olmadığımı düşünüyor herhalde ayıptır söylemesi ailenin tekne kazıntısıyım da :S çok çok yıllar sonra doğan sürpriz kardeşim ben ailede belki bu yüzden de adamdan saymıyolar beni :S

canım senin kendine ait evin varmı kiradamısın
sende sıra sende abla bizde ev alacağız bak ikizlerde olacak masraf çok
sende yardımcı olda kafamızı sokacak bi ev alalım de
ne dicek bakalım

canım senin kendine ait evin varmı kiradamısın
sende sıra sende abla bizde ev alacağız bak ikizlerde olacak masraf çok
sende yardımcı olda kafamızı sokacak bi ev alalım de
ne dicek bakalım

kiradayım canım.

ohoo öyle bişey desem hiçbişeyimi bırakmaz herhalde

Back